Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 894
  • 604
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро!

Честит първи учебен ден на всички ученици!

Аз имам двама първокласника /моите внуци/, затова кафето е от мен:

mamaMiq, как си?
Скрит текст:
Smileys-не ти личи да си баба  bouquet
Успех на първолаците ! Успех на всички ученици и на техните родители,ще ни е нужен !
Мама Мия  Hug, дано скоро се разреши проблема ти  Praynig
А иначе ..при мен всичко си е наред И мерки  и теглилки ,та затова минавам само да ви пожелая лека,спорна  и отслабваща седмица

# 361
Здравейте, искам да попитам дали може да хапваме маслини?  Confused

# 362
  • Испания
Здравейте, искам да попитам дали може да хапваме маслини?  Confused

Не, разбира се.

# 363
 Embarassed благодаря  Peace

# 364
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Честит първи учебен ден на всички преподаватели (Вещи, МамаМия!!!- може и други да има    bouquet), на всички родители с ученичета и на всички първолачета! Успех!
В събота писах, писах, сесията изтекла и от един таблет не успях да се повторя в изпращането и така...
Не, че нещо супер важно сте изтървали, но съчувствам на МамаМия и мисля, че по-добре е да засили храните с влакнини - плодове и зеленчуци, да включи зехтин и както и Мирка я е посъветвала - да почва деня с някакъв плод. Режима си е режим, но здравето преди всичко. Течни храни, водата и ...ти си знаеш, сладур! Ако не стане с парафиновото олио и топлата вода сутрин на гладно... пък прекъсни режима или го видоизмени - нещо като да речем 1-2 чисти П и 5-6 ПЗ+плод и парче кашкавал, 2 с.л.зехтин...Схеми има всякакви! Щом не слагаш бързи въглехидрати в уста - ще отслабнеш дори с добавка на плодове и зеленчуци. Пък тях също  трябва да съблюдаваш за да не увеличаваш пурините  и пикочната киселина...Мисли, претегли всички плюсове и минуси и промени схемата!
Друго какво...В почивните дни имах още минуси и скоро ще променя с едно килце линийката. Наизвадих си костюмите с долната номерация и си засилвах мотивацията като се мерих 2 часа пред огледалото...Ми добре е когато човек прави нещо за себе си! Браво на мен! Този път съм решена да си стигна целта и дано разни здравословни проблеми да не ме спрат - само те са причината през изминалите години да прекъсвам режима - т.е. смятах (и все още смятам), че не е от най-здравословните, особено за дълга втора фаза!
Добре дошла на Флоранс! Дай малко мерки на височината, момиче!
W'A'S'P' , привет! Много четях твоите постове, когато пишеше редовно тук! Поддържаш ли си теглото с НВД-то и спорта?
Ан.чето беше писала хубав пост с храните на промоции и аз тъкмо се засилих в Кауфланд, но в неделя към 19 часа....и те бяха сменили вече с новите цени за седмицата, та успях само едни замразени пил.гърди да взема...пуу! Ами като се туткам! Но пък си взех консерва риба тон и тук в обедите си ги ям с лимон, изцеден в-у тях!
Режимна и успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 16:10 от ArhMih

# 365
Такааа купих си най накрая течен парафин и в момента подправих една салата  от зеле с него.Много ми се услажда Laughing Преди не съм го ползвала защото си го представях като нещо гадно и миришешто Simple Smile
ЗлаВещица писала си как го е вземала дъщеря ти и за възрастни ли е тая доза 50 милилитра?
W'A'S'P' как така от триците?Би ли ми обяснила?Ако имаш време де.
ArhMih аз пък като не писа толкова време си мислех ,че се редиш на опашка в Кауфланд  Joy  Hug Изпълнявам всички препоръки на Мирка и smileys карам на ПЗ и предимно на зеленчуци мисля,че те са достатъчни ,плодове за сега не включвам.Вчера изпълних и препоръката на лекара за зехтина защото не работеше близката аптека и не ми се обикаляше за парафин.От зехтина или от зеленчуците незнам ,но днес имам +. Както и да е от днес съм с парафина пък да видим какво ще излезе.Иначе не мисля да променям повече режима(вече достатъчно го усметох) По скоро мисля да намаля целта и като стана 75-6 кг да мина в трета.
Целувки на всички   bouquet

# 366
Едно стимулче за вечеря:)

# 367
  • Пловдив

ЗлаВещица писала си как го е вземала дъщеря ти и за възрастни ли е тая доза 50 милилитра?

По толкова вземаше дъщеря ми. На 7 години беше. За възрастни не знам колко трябва да е, може би е добре да се консултираш с джипито.

Да уточня, че положението при нея беше много зле. Задържане(остатцъци) от много време бяха образували една твърда топка в корема. Имаше съмнения за тумор. Трябваше да се изчисти и да се преодолее запекът.

# 368
ЗлаВещица, благодаря за отговора.Ужас, като си помисля през какво сте преминали...детенце е добре сега нали?
Парафина при мен действа много бързо.
Скрит текст:
Помните зелевата салата, за която ви говорих,че хапвам преди няколко часа-няма я вече в стомаха ми (ползвала съм за нея около 15-20 грама парафин)
bigbaba4 smile3501 smile3501 на половинката ти!Страхотна е промяната.

# 369
  • Пловдив
Да, добре е. За щастие се оказа, че не е тумор. Има все още проблеми, но не са фатални и с течение на времето се надяваме да се оправят. Бонус от всичко това е високото ми кръвно  Simple Smile

# 370
Привет на всички! Честита нова и успешна учебна година на всички мами Simple Smile аз пак имам няколко дни задържане ама 2дни ПЗ вчера бях само на протеини ами изпих една чаша сок  Embarassed днес ми беше малко храната ама все пак я компенсирах с вода Simple Smile доволна съм от режима и от себе си , че намерих воля Simple Smile започнах да чувам коментари : " Отслабнала си... "  Sunglasses за 25 дни 6кг  , незнам как се движа защото нещо не успях да се справя с калкулатора на дюкан, мисля че е добре остават още 14-15кг....
Успех на всички и едно голямо БРАВОО на половинката на БИГБАБА newsm74

# 371
Добро утро! Днес правя 3 месеца и един ден с режима. Старт на 15.06. с 79.100 кг, днес 66.200 кг. Остава малко до целта. Спокоен и слънчев ден от мен! Отивам да местя линийката!

# 372
bobi-an,честита месечинка,поздравления за добрите резултати!

# 373
...
W'A'S'P' как така от триците?Би ли ми обяснила?Ако имаш време де.
...

Скрит текст:
триците бетонираха поетата храна независимо от изпитата вода, супи всеки ден и вода по време на хранене
буквално усещах как тази топка се придвижда из корема ми и както се оказа по-късно, разранява всичко по пътя си
да не споменавам вечно издутия корем и как всяко посещение до 00 беше като едно малко раждане
след като спрях всички подобни фибри и въведох мазна закуска забравих какво е престой в 00, кървене и болки
а хемероидите се самооправиха
затова смятам, че хора с такива проблеми би трябвало да видоизменят режима, за да пасне на тяхното тяло
защото сляпото му спазване на 100% може само да задълбочи такъв проблем
а всякакви съвети да се увеличат зеленчуци и/или плодове води също до задълбочаване на проблема именно заради увеличения прием на фобри

...W'A'S'P' , привет! Много четях твоите постове, когато пишеше редовно тук! Поддържаш ли си теглото с НВД-то и спорта?
...

благодаря ти  Hug
аз си пиша редовно, макар и не толкова както преди, но няма време
но пък в темата, в която пиша, в момента е пълно със супер полезно инфо от други момичета, които се интересуват и четат, та даже и да нямам време за писане, за четене поне намирам
вкл и се превеждат статии по темата, и то професионално, все пак две от преводачките са и лекари

теглото си е ОК даже и без спорт поради липсата на време

# 374
  • Плевен
Привет, сладури!
Да ни е честит деня на Вярата, Надеждата и Любовта, както и на тяхната майка - София - Мъдростта! (опичайте си акъла, хей!)

Боби, мерси за кафенцето и поздравления за месечинката и резултатите!!!   bouquet
Също поздравления и на АлексHug Ами чудесни са си 6 свалени за 25 дни!!! Браво! Само не се отпускай (сокчето и схемата!)
И много силни адмирации към семейство Бигбаба - браво!!!  bouquet Както за постиженията на съпруга (то все пак е дело на жена му най-вече!, но пък и той слушка, бее) , така и за интересните снимки!  Joy
Вещи, напълно те разбирам за високото кръвно, предизвикано от такива притеснения по децата ни!!! Дано никога не се повтаря! И аз вече улавям моето, че се покачва в мигове на силно притеснение за нещо и то естествено - винаги свързано с децата!(големи деца - големи ядове - да знаеш!) Извинете за спама, но пък режима ни помага да си нормализираме и кръвното - така да знаете!
МамаМия, сладур - както казах - ще успееш - ти знаеш що е дисциплина и спортен хъс!
  W'A'S'P'  Hug и от мен! Да, полезна е твоята тема и доста съм била в нея четейки, но се опитвам тук да се справя, защото както и ти си казвала - зависи как се отразяват на организма ни тези режими! Истината е, че всичко е необходимо и всичко трябва да е с мярка!
Хубав ден, момичета и Стайко (друже - пиша ти черна точка - не се обаждаш вече и в почивните дни! Смигни поне с някой емотикон тук, обади се - четеш ли, правиш ли нещата както трябва!?!) и още по-хубав празник на имениците!

А - забравих себе си, бе - добре се движа - ПЗ съм и задържам засега постигнатите минуси от П!!! Това се иска! Снощи се вредих и в залата!

Общи условия

Активация на акаунт