Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?
да хапва, обаче аз едно нещо като го разреша и се подразбира яж с тонове от него. От добро не разбира, за това съм толкова крайна. Ще видя от време на време как да правя компромис, а ще проверя и това дето е органик, то какво съдържа. Гръцкото мляко е като чудо невиждано в момента тук и явно нагодено за целия fat free американски народ. Иначе за закваска купуваме кефир, не знам кое му е БГ аналога. За мен е нещо средно между течна сметана и кисело мляко. Та с него квасим. Но вчера ми се дояде някакъв десерт на работа (аз така си и останах с болезнен цикъл за разлика от вас, та вчера беше деня отврат и не съм яла цял ден от болки) и прибягах до близкия супер, та намерих ей това за което говоря.
. То вече след дъжд качулка, но винаги съм се питала от къде се взе такова малко по-едричко от средно статистическите. Та и като разисквахме огромни бебета свързани с диабета се зачудих за себе си. 
Напротив - най-малкото си спестяваш в бъдеще да се включиш в ИР редиците. Включително и за деца не мисля, че са лишени от нещо важно, защото не ядат вафли и хляб всеки ден. Няма нужда да чака човек да се разболеят, за да предприеме мерки. Иначе моето мнение е, че при децата може да се позволят повече въглехидрати, но от добри източници (примерно плодове).
Понеже едва ли ще искаш детето ти да яде промишлени количества от която и да е храна, така че тя да му навреди. А и виж ни тук - колчеви сме станали, а още работим върху храненето си. Можем само да се опитаме да дадем добра основна на децата, но няма гаранция, че след време няма да излезе някое научно изследване, което да докаже, че сме били на абсолютно грешен път.
, доста гъсто, не пишеше да има нишесте вътре, но може и да е имало.
, обикновено изписват като масленост грамовете мазнини в 100 гр. готов продукт. Пишат и процент мазнини в сухо вещество и други проценти, да не те обърквам повече. Давам ти пример с тази сметана
Постепенно параметрите на цикъла ми се подобриха значително, теглото също, като все повече и повече ограничавах въглехидратните храни. Така че за мен това е абсолютната истина за СПКЯ