ВМ-НВХ, част 62

• 42 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
hot tea , не съм се мерила, може би ще трябва.

Според мъжа ми изглеждам по-стегната в ханша и без промяна в бюста, но мисля, че ме мотивира.
Иначе записвам какво ям и на смятам с калкулатора колко калории на ден поемам - към 1400- 1700 кал.
При положение, че спортувам всеки ден по 1ч., което се води май леко натоварване - трябва да приемам към 2000 кал. (58кг/158 см съм).
Май е малко отрицателния кал. баланс, някъде пишеше с към -500 кал на ден да се приемат, за да се отслабне.  newsm78
Но няма да се откажа, бавно и постоянно към успеха Wink
Чудя се дали не прекалих със спорта - май всеки ден е много, може организма да се е шокирал и за това сега да се инати. И също се чудя кой спорт да остане. В момента ходя на:
1. Power plate - харесва ми, че са 30 мин., близо до работата, става в обедната почивка и май помага за целулита и правя там много коремни преси.
2. Спиннинг - много интензивно натоварване, яко пот.
3. Вдигане на тежести - стяга и натоварва всички мускули.

Май ще направя тренировките до 4 в седмицата - 2дни тежести, 1 power plate и 1 спининг.

Вие как тренирате?

# 361
  • София
Балонеса, от кога си на ВМ?

Според мен сваляш см.
Инструктора те е посъветвал правилно, само махането на зеленчука не подкрепям. ащото почва прекаляването с протеин, а той ако е в повече се превръща в захар.

Спорта - според мен тренираш много, паралелно с протеина в храната се изгражда и структурира мускул, оттам не виждаш промени в кантара.
Другата причина, поради която не виждаш промени в кантара е това, че сваляш мазнини, а те са много леки и за 1 месец няма как да ги хване и най-фино мерещият кантар.

За кой вид спорт да остане и как да го подредиш не мога да те посъветвам, защото не спортувам  Blush

# 362
  • В центъра на мръсотията
Балонеса,
да те попитам къде ходиш на power plate и на spinning.

# 363
Аз от известно време намалих драстично пилешкото, не го купувам, не го готвя, съответно не го ядем вкъщи. Основно свинско и телешко взимам, както и телешка кайма. От пилешките продукти взимам само дробчета и сърчица.
Странно е, че откак съм на ВМ не ми се прияжда пилешко. Само свинско  Rolling Eyes
И аз така. Не ми се и поглежда пилешко. Толкова години съм ограничавала свинското, мазното и маслото, че сега имам да си наваксвам  Laughing

Наскоро си взех от арабите на Женския пазар шилешко и свинско и ги накарах да ги смелят, стана фантастична кайма. Малко постничка дойде, та следващият път ще ги накарам и сланина да ми сложат.  Sunglasses

Момичета, а от къде си купувате кокосовите стърготини с които замествате брашното, и какви са цените горе долу?

# 364
Вивиан , от 1 месец съм на диетата, но инструктора ми вика, че нищо не правя, това не е ВМ, а по-скоро високо протеиново хранене, докарвам до към 45 % мазнини, а трябвало повече...
Ще взема да си меря мерките да видим дали нещо правя.
За спорта май прекалих, днес се чувствам супер отпаднала, а предните дни направо летях от енергия.
Също малко сън ми се събира към 6-7ч., не мога да си легна по-рано от 24ч., просто не ми се спи.

Донесена от вихъра, и 3те места за спорта са в кв. Лозенец, до офиса ми, за да ходя в обедната почивка. Пиши на лични, ще пратя координати, ако искаш.

Lemy, добра идея за шилешкото от арабите, ще взема да ги посетя.

# 365
През колко дни ходиш на фитнес? Даваш ли си достатъчно почивка? И аз мисля, че малко си прекалила.

# 366
  • София
Балонеса, напиши няколко дневни менюта, да ги обсъдим.

Може наистина да намалиш протеина за сметка на мазнините и салатите, но да видим менютата.

# 367
Треньорът (от хората на Милко) ми вика вчера, че малко мазно ям - да махна млечните, салатите и ядките - само животински мазнини. И му казвам, че не искам да тренирам гръден мускул, защото така се топят там мазнини и ще ми спадне бюста, вика ми че няма такова нещо. Дано, но не ми се вярва да ми се размине.  Rolling Eyes

в гърдите няма мускул, той е под тях и съм чувала, че ако го тренираш, бюста изглеждал по-голям, та искам да кажа, че треньора според мен е прав

за салатите - махни доматитете и яж само зелени зеленчуци, щом не отслабваш така  Peace
а ядките имат толкова въглехидрати, че съвсем лесно минаваш границата на полезното

# 368
hot tea , вече 1 месеца ходя всеки ден, чак сега усещам, че е ми идва в повече.
Днес отказах тренировката. Ще ги редуцирам до 3-4 пъти в седмицата. Но до сега се чувствах супер, никаква умора и никакви схващания. Иначе без спорт и цял ден на бюрото се чувствах ужасно...

Вивиан, довечера като се прибера ще напиша какво съм яла тази седмица, че ги имам у нас.

Herzen, ето това открих http://www.belchohristov.com/510.html
А дано. Praynig

# 369
  • SA
Хаха, това с гьбите е поредната измислица на някой умник! Наистина, че ако човек замени едно от храненията си сьс сурови гьби, ще отслабне. Сьщото ще се случи ако вместо гьби се използват марули, краставици, или дори кленов сироп. Щото това реално не е хранене, и по този начин се намалява общото количество на храната за деня. Иначе аз гьби ям почти всеки ден - и сурови, и пьржени с масло, но не сьм забелязала да имат някакьв специален ефект.
Lemy, кокосови стьрготини сьс сигурност трябва да има в Метро. За цената, не сьм много сигурна, че отдавна не сьм купувала, но едва ли са повече от 4-5 лв за пакет от половин кг. А на мен това количество ми стига за повече от месец.
За спортуването - мисля, че ако се правят високоинтензивни тренировки, то не се препорьчва те да са повече от 3 пьти седмично. Иначе аз си спортувам умерено почти всеки ден - но не вьв фитнес .

# 370
  • София
Аз си купувам стърготините от Кауфланд. 100 гр - 1,30лв.

# 371
Аз да си напиша менюто за днес.
2 кафета + 1ч.л. кокосово олио
закуска: яйце с голям резен кашкавал и масло
обяд: свински гърди 250-300гр (много мазнички) + средно голям домат
Вечерята е неясна. Как ви се струва?

# 372
  • София
Много добре  Peace

Херцен, защо доматите да спира? Те са по-високо въглехидратни ли? Ими по някаква друга причина?

Интересно ми е, защото аз всеки ден ям една и съща салата - розови домати с печени чушки ...
Дали не прекалявам с домата ми е мисълта  Embarassed

# 373
И аз само това вечерям, домати със сирене и парче мръвка, голяма страст са ми. Като дете не можех да ги гледам, а сега само розови домати ми дай. И като чета, че може би трябва да ги откажа заради автоимунни заболявания, ми е мъка, мъка...... Tired

# 374
Да,и аз всеки ден си хапвам доматче Confused
Значи ,ако тренираме гърдите ,ще изглеждат визуално по-големи BlushАз ги тренирам,поне 2 пъти седмично,отделно лицеви и кофички,почти всеки ден,но си мислех,че си въобразявам,че са по-добре от преди.

hot tea,добре е храната

Balonesa,спининг CrazyБраво на теб.
Мерси за линка ,който си пуснала  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт