ВМ-НВХ, част 62

• 42 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
hot tea,има логика,вероятно е това Simple Smile

# 451
  • SA
Йо, сега пьк ти и червено не можело  Shocked. Репички не могат ли да се ядат по време на пости?
Майка ми и баба ми навремето постяха редовно, ама чак пьк такива неща не си спомням.  Laughing
Тази статия за хляба е направо култова.
Цитат
Ако премахнете изцяло хляба от менюто си, първото, което ще се случи, е че ще изпаднете в депресия, ще станете избухливи и раздразнителни, ще се преуморявате твърде лесно.
Освен това ще сте постоянно недоволни от себе си и няма да сте уверени в собствените си сили.
Joy Joy Joy
Божеее, колко мька има на този свят!
Krasi ***, ама ти Катарин ли си? Сега се сетих, че W.A.S.P. си те наричаше и преди Краси.  Hug
Да, и аз имах предвид, че в Бьлгария сутрин навсякьде се продават само тестени закуски и ако разчиташ на това да си купиш нещо, докато отиваш на работа, ясно е, че ще трябва да ядеш тесто. Но пьк не е никак сложно преди трьгване например да си изпьржиш 2-3 яйца и да ги хапнеш сьс сирене, кашкавал - става за десетина минути всичко това. Ако пьк не ти се яде толкова рано, може да си вземеш варени яйца и кашкавал за по-кьсно. Има варианти, само малко усилие трябва.

# 452
Кам,вътре са белички,така че,нека да са обелени. Simple Smile Hug
Може би това с червеното не важи за дългите пости,а само за ежеседмичните.  Confused Вече съм доста далеч от тези неща... Blush

Това за хляба наистина е ooooh!

# 453
Не помня баба да е спирала да яде домати например  newsm78 Нито пък намирам някъде черно на бяло информация за това. Ето от един православен сайт:
Цитат
Телесното самоограничаване по време на поста се изразява най-вече в избягването на обилно хранене, както и на вкусни и сладки храни.
Цитат
Най-строг е постът в понеделник, сряда и петък. В тези дни Църквата препоръчва консумацията само на сурови плодове и продукти и неготвена храна (сухоежбина). Във вторник и четвъртък - варени без олио/масло гостби, а в събота и неделя се разрешава храна с растително масло (олио, зехтин) и вино. На Преображение Господне се разрешава риба. Ако Успение Богородично се падне в сряда или петък, се консумира риба.
И стига толкова за постите - пак си ям месце  Peace

Много е манипулативна тази статия - повечето хора стават раздразнителни като спазват някаква диета, като я прочетат ще си кажат - ами ето, това щото не ям хляб  Rolling Eyes

# 454
Това за хляба съм го пропуснала. Аз за това съм толкова раздразнителна.  newsm78 Не ям хляб от няколко години.

# 455
hot tea,даже и хапчица ли? Аз ,имам моменти,в които ,когато ме подгони емоционален глад...рупам Blush,но не са често . Нв-Вм много ми помогна да овладея тези кризи Simple Smile

# 456
Аз съм суеверна и не съм много по хвалбите, но не мога да не се сдържа да кажа  Blush
Вчера обикалях по магазините и цял ден съм се кефела на новата ми фигура, в огледалата на пробните, е няма такава радост. Аз съм с диагноза Базедова болест и от нея а и от лекарствата качих килограми, бях се подула, абе не смеех да се погледна в огледалото, а като сложим и другите последствия от болестта бяха много неприятни изживявания.
А за хляба, аз и преди усещах, че не това е моята храна, но не съм си и помисляла, че мога да оцелея без да ям хляб и сладко. Сега вече зная, това е моят режим. Докато се чувствам добре и мога финансово да си го позволя, ще съм на него.
Само малко спорта ми куца, но като се захлади ще го мисля повече.  Blush

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 14:47 от Lemy

# 457
Здравейте!
Влизам само да ви  покажа на какво попаднах и да попитам-звучи ли ви логично.
Защото на моя отчаян от неотслабване мозък, звучи.И съм на косъм да го купя Sick

http://amazonpowermax.eu/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1 … synetrim-pro-300/

Моите изследвания са ОК, но килограмите буксуват....та затова.

# 458
hot tea,даже и хапчица ли? Аз ,имам моменти,в които ,когато ме подгони емоционален глад...рупам Blush,но не са често . Нв-Вм много ми помогна да овладея тези кризи Simple Smile

Случвало ми се е да хапна, ако съм на гости и навън, но аз го спрях защото вече не ми харесваше. Не като със шоколада - яде ми се, но се сдържам. Хляб въобще не ми се дояжда и не само той. Пролетта ядох няколко пъти картофи. Преди това не бях яла поне половин година, а пържени и над година. Нямам потребност за тях.

Понеже дадох пример с шоколада. И той вече не ми се яде. Въобще не се сещам за него. Това от както съм пак на режима. Виж, мисълта за пържен бекон създава много повече слюнка в устата ми от мисълта за някоя торта. Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 14:39 от hot tea

# 459
Lemy,браво,браво. Радвам се,че имаш такива хубави резултати и ,че неприятните моменти ги няма Hug

Да,и аз не чувствам потребност от хляб,сладко,нито картофи,камо ли пък други-ориз,леща и пр. Просто ,понякога изпадам в едни тъпи кризи и ям,ям,но,реално не ми се ядат наистина,а само от някакъв психически глад. Все пак,са доста рядко /преди почти всекидневно/. То човек ,като хапне мазно, Heart Eyes как да има желание за нещо друго.

Виланела,ако си писала,извинявай  bouquet,че може да съм пропуснала.
 Откога си на режима,колко си свалила? Относно това,което си пуснала, не зная какво да кажа,но другите ще имат мнение.

# 460
Виланела, не си давай парите за боклуци. Ако имаше вълшебни хапчета за отслабване, нямаше хората в богатите държави да се търкалят. Каквото и да пише, колкото и да е логично - целта е да се продава. Има открити субстанции за отслабване, но страничните им ефекти са ужасяващи. Понякога ги ръгат тайно в уж естествени продукти. С вълшебни екстракти от опашното перо на изчезналата птица додо никой не е отслабнал. Rolling Eyes

Ако искаш, напиши ръст/килограми, откога е застоят, откога си на режим, няколко дневно меню, здравословни проблеми, двигателна активност? Може някакви идеи да съберем. Hug

Lemy, браво за новата фигура Hug

# 461
Здравейте!
Влизам само да ви  покажа на какво попаднах и да попитам-звучи ли ви логично.
Защото на моя отчаян от неотслабване мозък, звучи.И съм на косъм да го купя Sick

http://amazonpowermax.eu/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1 … synetrim-pro-300/

Моите изследвания са ОК, но килограмите буксуват....та затова.

Единственото подходящо според мен е строг режим и много търпение
Тялото се нуждае от време, за да започне отново процесът на самоизграждане и самолечение
Чак след това идва моментът с отслабването
При мен този процес отне 6 месеца, докато спечеля доверието на тялото си и свидливо се прости с няколко кг и си остави няколко, които преборих следващите години

# 462
Здравейте, голямо писане пак Simple Smile
Кам мнгоо се смях на Вирджинските острови Simple Smile Колкото до веге менюто на твоя мъж, аз имах приятелка която така се хранеше само по постите и на всеки пост слагаше по 2 кила. Ама после се осъзна.
Аги  Hug
Между другото е много трудно да говориш на някого за хранене, или да му променяш мисловните процеси и стереотипи. На който и да съм казала за НВД ме гледа като луда, какви мазнини, ти си изостанала, мазнините вече са отречени. Маргарина е супер, черният хляб е панацеа.
Радвам се че все повече информация излиза, току виж го пуснали и по тв-то та да стане популярно.
 Mr. Green
За пастърмата да се върна, аз цяло лято не си правя, защото е топло, а в хладилника не ми харесва, става ми мека. Та вчера един приятел донесе, 24 часа сол, добро подсушаване подправки и след това загъната в домакинска хартия и в фризера. Беше чудна. Още днес ще купя и зареда. Във въпросната тема, която Вив пусна имаше и страхотна рецешта за създърма, накарах свеки да направи, голяма вкусутия, за отрицателно време свърши.
Аз се заредих с 5-6 киал домати от ферма ама много хубави, като на баба и сега караме основно на салати домати и авокато с малко мръвка.

Търся си хубава сланина да си направя, сурова, моля някой ако знае в Канада или щатите от къде мога да купя да пише.

# 463

Виланела,ако си писала,извинявай  bouquet,че може да съм пропуснала.
 Откога си на режима,колко си свалила? Относно това,което си пуснала, не зная какво да кажа,но другите ще имат мнение.
Да, писала съм доста.Има сигурно 6 месеца, откакто съм на режима.Готвя си по менютата на 1-ва стр.
Започнах и капки Вигантол и ароматерапия с лимонови капки.Гравитирам около 80-81 кг., независимо какво и колко ям...50г., 170см.Непушач от година. Задънена улица!

# 464
.......Започвам да си мисля, че диагнозата ИР ми е поставена неправилно или дозата Сиофор 3 по 850 не е точна за мен. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт