Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?

Направо завиждам за теглото ти.
Обаче долната част, където са червата, е по-издута, може би заради зеленчуците. Едва днес ще си позволя "режимен десерт" - парфе от кис. мляко, 1 праскова, желатин и блат от смелни ядки с какао. Сложих малко мед в блата да заприлича на нещо, но малко ме е страх да го ям. Надявам се да не ми развали напредъка. Иначе от сместа направих 9 порции, та поне ме утешава мисълта, че порцията ще бъде много малка, а меда - нищожен.
Изобщо, при мене все няма почивка. Отдавна не съм имала едно лято да си почина спокойно, да попътувам някъде, малко да разнообразя.
Омръзна ми всичко. Само спорта ме развлича. 

, сьщо не мисля, че трябва напьлно да ги спираш. Не вярвам да изяждаш по килограм от тях дневно. Макар и да се водят плод, те напьлно се вместват в режима, то и авокадото ако става за вьпрос е плод. Зеленчуци е добре да се ядат колкото се може по-разнообразни. На мен храната ти сьщо горе-долу ми допада. Иначе за известно време може да опиташ да ограничиш стриктно вьглехидратите ( от млечни, плодове и зеленчуци), но по-добре това да не е за много дьлго време. А и ти си доста отскоро на режима, така че имай тьрпение, ще се задвижат нещата, макар и бавно! 
Много си ги обичам, а сега вече ще са ми и позволени