Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?

Без да искам, така излезе, че храненето ми беше още по-нисковъглехидратно и високомазнинно (и заради цеденото мляко, и заради щедрите количества зехтин, и заради хотелската закуска с бекон, яйца, масълце и сирена). Аз доволен
Направо ми потекоха лигите.
Аз нали пия високи дози витамин Д, та се чудя сега дали те могат да бъдат причина за застоя ми... 
При мъжа ми това не помогна, при него ефект даде курс с глухарче 2х2.
Ето малко информация.