Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 322
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
последните ми гримни опити

Супер, много ми хареса комбинацията. Със сини очи ли си или така ми се струва? Laughing
С удоволствие ще се пробвам и аз да я направя. Crazy

# 16
iv4enceto_91, благодаря  bouquet

Със синьо-зелени очи съм.Не бях пробвала такъв цвят досега.
Опитай, мисля, че ще ти прилича Peace

# 17
  • в 1001-та нощ
Lemy, преди си имах стъклено съдче и чукало - лабораторни, сега мисля да ползвам дървено чукало от хаванче, обвито във фолио, според мен с няколко натиска ще се разпраши, после само ще донатроша парчетата Wink

# 18
И ще ги ползваш като пигмент?

# 19
  • София
Тъй като съм на плажа по цял ден хич даже не съм погледнала грим и много се радвам, че 1 месец ще си почина Simple Smile) но се разписвам да ви следя де Simple Smile)

# 20
Привет и от мен в новата тема   Stop
Аз днес сутритна се изненадах то себе си със спонтанния избор на необичайна за сезона и за самата мен комбинация в тоуп. На подвижния клепач е едно ей от тези в металически пепелен розово-лилав тоуп (номерът мога да погледна довечера, ако някой го интересува, а на снимката се вижда как изглеждат самите бурканчета):
,
опушено леко във външния ъгъл отгоре и отдолу с много подобен цвят в по-наситен и тъмен нюанс от Artdeco:

За момента добре се възприемам така, пък да видим до кога ще продължи..дано само не ме е налегнало есенно настроение  Whistling

# 21
Mila Farfalla, на коя марка са сенките в бурканчетата?  redecoration  Heart Eyes

# 22
calopsita, марката е Helen E - официалните гримьори на конкурса Мис Англия (http://www.helen-e.com/). Купувала съм ги много отдавна от Дебенамс, но не мисля, че в България ги има  Peace

# 23
Благодаря ти много - значи не са купувани като сет, както аз предположих първосигнално от картинката. Чувала съм марката, но не знаех повече за нея. Сигурно могат да се reach-нат онлайн отнякъде, но за съжаление нямам финансова възможност в момента Confused А изглеждат много, много изкушаващо... ooooh! Laughing

# 24

Two Hearts
               Two Hearts
                             Two Hearts

# 25
Честно да ти кажа, не са нещо извънземно, което да си заслужава да издирваш под дърво и камък - нито като текстура са уникални, нито пък цветовете са неповторими. Аз тогава ги купих от неудобство, защото ми предложиха да ми направят грим и офертата беше да купя някакъв сет от продукти на цената на един (уж най-продаваният им продукт - Double cream, който е кремообразен фдт, който уж се адаптира към всяка кожа). Аз не исках да рискувам с марка, която не ми е позната, но за да не е напразно отделеното време за грима, си взех сенките, понеже ми допадна нежният цвят. Много рядко съм ги носила и ако ги сложа без база, се събират  Peace

# 26
Обичам, много обичам да ме свалят на земята, като се захласна по нещо! Hug Просто съм на тема 'сенки и пигменти' и затова сигурно така се впечатлих, а и от споделеното от теб днешно грим-творение, помислих че имат някакви екстраординерни цветове. А и понеже си търсих сенки, като тези в бурканчетата, ако се сещаш - на Just U, които се продаваха преди време, в светло жълто, което да стои само като отделни блясъчета, а не като равномерен. пигментиран цвят, и реших, че изпускам, виждайки в палитрата им няколко подобни нюанса сега в сайта.... Embarassed

# 27
Скрит текст:
Two Hearts
               Two Hearts
                             Two Hearts
Жаки това го запазвам за малката, точно в неин стил е.

Да ми дадеш съвет със пудрата на миглите, много ми допадна като идея (моите са мнооооооооого рядки) стана наистина добре, обаче започна да се сипе спиралата точно след 1 час, а тя не се сипе по принцип и е доста течна.

# 28
Хмм.... Thinking много странно, че се рони. Единствено при спирали по-стари от 3-4 месеца ми се е случвало. Слагаш ли си спирала на долните мигли?

# 29
Lemy, преди си имах стъклено съдче и чукало - лабораторни, сега мисля да ползвам дървено чукало от хаванче, обвито във фолио, според мен с няколко натиска ще се разпраши, после само ще донатроша парчетата Wink
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт