Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 326
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа

# 46
много добра комбинация на цветовете, изглежда страхотно

# 47
За първата палитра съм. Използвана леко, с нея ще се получи добър грим подходящ и за сватба.

# 48
И на мен ми харесва първата кафява палитра, плюс едни единични перлено бели сенки за преливане  под веждите и във вътрешния ъгъл на окото.
A Essence, Golden Rose, Flormar имат ли подобни цветове?
И на Ruby Rose има хубави сенки на ниска цена, но не знам къде се продават в София.  От по-скъпите предпочитам на Bourjois.
Принципно сенки ползвам само за по-официален грим с повод.

# 49
  • Стара Загора
От днес:

# 50
  • в 1001-та нощ
мисля, че тези сенки ти отиват  Peace бузките  newsm78 прекалено ми лъскат на последната снимка  newsm78 и може би под окото да е по-леко (тясно) подчертаването, клепачът е перфектен  Peace

# 51
  • Стара Загора
Да, стана дебело отдолу, защото не ми се търсеше друга четка.  ooooh! Mr. Green
А иначе от хайлайтъра лъскат бузите. Whistling Laughing
Аз дори на живо едва го виждам, но светкавицата оказва влияние и става по-ясно.
От снимките винаги разбирам кое е ок и кое не, както и в случая. Blush

# 52
Здравейте! Моля да ме извините, че така нахлувам в темата ви. Чета я отдавна, но нямам какво да покажа и само се радвам на красотата, която творите.   bouquet И тъй като всички тук имате поглед върху тенденции и цветови съчетания, имам нужда от съвет. Моля, насочете ме коя от палитрите, които ще покажа по долу е по-подходяща  и стилна за сватбен грим? Може би трябва да отбележа, че съм с кафяви очи и руса коса. Аз лично клоня към първата:)

Тази: http://my-serendipityjournal.blogspot.com/2013/06/review-catrice … de-eyeshadow.html

Или тази: http://princesssroom.blogspot.com/2011/03/catrice-smokey-eyes-set.html

Благодаря предварително, на тези, които ще се отзоват!

Аз препоръчвам втората палитра. На кафяви очи контрастира лилаво, следователно очите биха се подчертали страхотно, с първата очите по-скоро ще се слеят със сенките, което само по себе си е по-трудна задача. Ако се гримираш сама избери цветовете от втората палитра, а ако имаш гримьор се посъветвай с него, кое по-добре би ти стояло, защото все пак когато се види цялостната визия, понякога нещата се променят и не са съвсем "по книга". Аз лично без да видя лицата на моите клиенти не бих могла да им кажа на 100% какво ще им отива, тъй като тена на кожата и чертите на лицето имат много важна и определяща роля в избора на грим.

Успех със сватбената подготовка   bouquet

# 53
И аз в новата тема.
Ивче, страхотно е последното гримче.  Peace Кое е червилото?

# 54
  • Стара Загора
И аз в новата тема.
Ивче, страхотно е последното гримче.  Peace Кое е червилото?

Благодаря ти. bouquet
Червилото е онова на Ланком от сп. Грация - N' Absolu Nu "302 Voile de Rose"
http://iamfabulicious.blogspot.com/2013/04/lancome-labsolu-nu-sh … 302-voile-de.html

# 55
Записвам се да ви следя красотите.
Последно време хич не се гримирам. То няма и за какво.

Носи ми се нещо синьо-зелено, но нямам.
 Дайте предложения за нещо по- нормално

# 56
Да ви споделя разни мои впечатления и мисли от тези дни,когато се сдобих с тъй мечтани красоти за мен накуп от УД, и съответно за първи път можах и аз да направя за себе си сравнение на прочутата база и молив ( за качеството на сенките е безмислено да говоря- вие сте казали достатъчно) . Нито базата, нито моливът мога да сравня с която и да е друга база и който и да е друг молив. Базата става някакъв бетон, с който гримът няма никакво мърдане и промяна, докато не я пипне дегримьор....когато завърша очите и искам по стария ми метод да оправя отстрани линията да е отрязана, за разлика от всички други бази, където това става само с пръст,тук това става само с клечка за уши с дегримьор...по повод на размазването на опушеняи грим отдолу под окото- Жаки, пробвах твоя троен метод, имаше една идея по-добър ефект,но откакто смених НИКС с УД като база, нямам никакво размърдване изобщо . За контура на веждите да не говорим,че какво ли не пробвах- след 3 часа вече съм в естесвен вид в тази област, сега с тази база нищо абсолютно не пада....така че аз лично не мога да я сравня по качество с НИКС в никакъв случай....моливът  ми изкарва във водната линия часове наред, има естесвено поразкъсване на места,което се увеличава с часовете, но черни  топчета по ъглите на очите няма, и наистина след 8-9 часа поне половината количество от молива ми е още във водната линия,което с ейвънския никога не се е случвало,к а опушеното под окото си стои там, докъдето аз съм го оставила......А моливът за уста( който всъщност е червило) към Глиндата, е нещо божествено като качество,  силно лепкав и много траен, но тк слоят е тънък( не като при гланцовете), лепкавото не е неприятно, по-скоро усещане,че е здраво застопорено нещо на устните ти..., жалко,че цветът много много не е моят...но няма да остане,де Mr. Green

Изобщо, ставам пълен фен на УД Crazy Crazy, мисля да си поръчам спирала, коректор, основа и тем подобни,ако са със същото ниво качество( на което се надявам), друго няма и да си купя повече,  а за основата за очи и молива- вече съм сигурна,че само тях ще купувам. Heart Eyes Heart Eyes

надявам се да не съм ви досадила с дългия пост, но наистина съм очарована и не можах да се стърпя да не споделя огромната разлика в качеството на грима, която постигнах  с няколко покупки, и към което се стремя от години наред !

# 57
  • в 1001-та нощ
ха, така - както се казва - да си дойдеm на думата - моята любов UD; моливър у при мен беше бетон около 4 часа - без топчета и т.н. , после някак се размива с много лека следа в миглите, защото аз го слагам и на водната и леко закачам миглите и там остава - като по-деликатно подчертано

аз днес се понамерих с малко прелести на Шанел, Сефора, Шисейдо, Ланком, Пупа и няколко аромата, но да видим кога ще им дойде ред да ги описвам  Blush

набързо спретнах един непринуден, уикендов, предиобеден грим

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 13:24 от a.l.e.n.a

# 58
Здравейте !
При мен вече е поносимо топло и аз отново започнах да се гримирам  Grinning

a.l.e.n.a, последните ти гримове много ми харесват  Heart Eyes
iv4enceto_91, радвам се че продължаваш да експериментираш и да ни показваш красоти!   bouquet

# 59
  • в 1001-та нощ
аууу, мерси, може би защото съм все без очна линия  Blush

радвам се, че при Вас вече има "живот", но тук изрично отбелязаха, че са чудовишни жеги - 39 градуса - нетипично за страната  Blush

Общи условия

Активация на акаунт