Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 327
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ

бих казала, като прахообразни сенки, защото в тяха има и друго освен пигмента  Peace

# 31
  • Стара Загора
Днес изявих някакво "бегло" желание за гримиране, само колкото да се видя в огледалото (а и да не изгубя съвсем тренинг) и след снимките се изтрих. Направо си е живо мъчение с тази основа, не стават преливките и това е. Чакам си новата с нетърпение. Показвам, колкото да не е без хич. Laughing

Скрит текст:

# 32
Хмм.... Thinking много странно, че се рони. Единствено при спирали по-стари от 3-4 месеца ми се е случвало. Слагаш ли си спирала на долните мигли?
Много рядко, в случая не, но пък може би си права че е остаряла спиралата Sick, преди две седмици съм я слагала и тогава не се ронеше newsm78

# 33
  • Пловдив
Нова темичка, благодаря!  bouquet
И да не е спам - нещо спретнато набързо тези дни:

Скрит текст:

# 34
Ивче, прекрасно Two Hearts

# 35
  • София
Здравейте! Моля да ме извините, че така нахлувам в темата ви. Чета я отдавна, но нямам какво да покажа и само се радвам на красотата, която творите.   bouquet И тъй като всички тук имате поглед върху тенденции и цветови съчетания, имам нужда от съвет. Моля, насочете ме коя от палитрите, които ще покажа по долу е по-подходяща  и стилна за сватбен грим? Може би трябва да отбележа, че съм с кафяви очи и руса коса. Аз лично клоня към първата:)

Тази: http://my-serendipityjournal.blogspot.com/2013/06/review-catrice … de-eyeshadow.html

Или тази: http://princesssroom.blogspot.com/2011/03/catrice-smokey-eyes-set.html

Благодаря предварително, на тези, които ще се отзоват!

# 36
На мен втората не ми се отваря Sad
Мое лично неангажиращо мнение, сватбен грим на кафяви очи с първата палетка не бих направила.
Аз не харесвам булки в кафяв грим, да не говорим тези които са със кафяви очи.
Мнението не е меродавно, така че вземи това което ти харесва на теб.

# 37
  • София
Благоадря за мнението!  bouquet
Втората е в лилавата гама, пак на Катрис за опушен грим, не нзнам защо не се отваря, при мен няма проблем.

# 38
Брук Дейвис, за булченския грим или за грим на гост? Ако е за гостенка, какъв ще е тоалетът към този грим? Сватбата има ли цветова тема, а букетът какъв ще е?

Аз лично при този избор бих те посъветвала за по-неутралните цветове, защото това лилаво е капризно (аз имам кафеви очи и на мен например точно тези нюанси изобщо не ми стоят добре), но ако по принцип се харесваш с такива цветове, може да рискуваш и с втората палитра  Peace

# 39
  • София
Mila Farfalla , за булченски грим става дума. Цветова тема няма,всичко е бяло:), букетът е от бели рози .

# 40
Лилавото пък е много капризно за снимки, не улучиш ли тона ще си като с подпухнали очи.
Ако си по обрана ето това ми харесва
Скрит текст:

Ако пък ти се иска нещо по силно, ето това е в мой стил
Скрит текст:

Само с по нюд червило

# 41
  • София
Момичета,предложете ми някаква очна линия,много съм вързана в ръцете и все не ми се получава равна,с кои се борави най-лесно и прецизно?
Аз имам четка на Ecotools и очна на МАС в бурканчето,но не се справям така,както искам.

г-жа Стихийно бедствие,много ми наресаха леките гримчета,които си показала.
На Ивчето очичките също са се получили добре.

# 42
Момичета,предложете ми някаква очна линия,много съм вързана в ръцете и все не ми се получава равна,с кои се борави най-лесно и прецизно?
За мен такава очна линия е тази:
Скрит текст:

# 43
Аз лично съм за първата палитра, но и с втората ще стане хубав сватбен грим Peace
Аз имам много светло руса коса и кафяви очи (почти черни) и ми седят много добре всякакви земни и кафяви цветове. Когато един тоуп или кафяв цвят се комбинира с ванилия става разкош Heart Eyes
Най-стилните булки са гримирани точно в нюд цветове. Не че и цветните визии не са хубави, ама са малко по-екзотични/ориенталски. Зависи човек какво търси и харесва.

това например седи уникално и на руси коси

# 44
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla , за булченски грим става дума. Цветова тема няма,всичко е бяло:), букетът е от бели рози .

а кой ще те гримира  newsm78

...

за тренировки - на ГР течната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт