Там освен лекарят, който избрах, имаше и друга акушерка, която ме израждаше, но така и не разбрах името й
Ей, много хубави отзиви чета за д-р Нешев, чак ме е яд, че по мое време още не работеше там, че да се падна при него
На акушерките пък изобщо не разбрах имената, при мен се падна една крива, която ми се озъби, че съм я била ощипала и не искаше да ме доближава после
Прочетох добри отзиви за него. Понеже утре ще е ясно дали ще съм нормално раждане или секцио, исках да питам и за двете ли цената е 400 лв. Извинете ме ако сте объсжали вече това
Благодаря
Прочетох добри отзиви за него. Понеже утре ще е ясно дали ще съм нормално раждане или секцио, исках да питам и за двете ли цената е 400 лв. Извинете ме ако сте объсжали вече това
Благодаря
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732484.0
Благодаря
), ама Роси май не ми каза фамилия Антонова, а нещо от рода на Груер (странно и чужбинско ми прозвуча в онзи момент). От по-възрастните акушерки е, нисичка и леко пълна, много приятна дама. За една и съща жена ли говорим или аз нещо съм попаднала на друга Роси? Препоръчани теми