Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 896
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
  • На брега на морето
Роси Антонова е страхотна, наистина. Тя ми помагаше докато дойде моментът да ида в родилна зала.
Там освен лекарят, който избрах, имаше и друга акушерка, която ме израждаше, но така и не разбрах името й  Embarassed ако по описанието ми някой я познае моля да сподели. Леко пълна жена с къса прошарена коса, винаги ходи с пола.

# 166
  • varna
Нели също е страхотна, тя се падна в нощните часове, когато още се мъчех да раждам нормално. Успокоява ме, говори ми и беше много внимателна, когато се наложи да ме подготви. Само хубави впечатления имам от нея и после, докато се възстановявах.

# 167
Благодаря ви, момичета! Наистина е много ценно за мен да почерпя от опита ви Hug
Още веднъж: Благодаря newsm51

# 168
Грета наистина е невероятна, капка грубост няма в нея. При Нели беше първото ми раждане, отново само добри думи за нея! Д-р Нешев също е страхотен, макар и много млад, но за мен това не е критерий. Всички се опитват да те развеселят, спокойни са, няма никакво напрежение, което да те изнерви и да се чувстваш несигурна.

# 169
  • Варна
Д-р Нешев също е страхотен, макар и много млад
За мен това може само да е плюс Simple Smile Ей, много хубави отзиви чета за д-р Нешев, чак ме е яд, че по мое време още не работеше там, че да се падна при него Grinning На акушерките пък изобщо не разбрах имената, при мен се падна една крива, която ми се озъби, че съм я била ощипала и не искаше да ме доближава после Twisted Evil

# 170
  • Варна
Ахъм, ти що щипеш хората  Mr. Green

Кой беше д-р Нешев? Младия симпатичен ли? И аз не си знам акушерките  ooooh!

# 171
  • Варна
Ми тя що се дърпа рязко hahaha Да, д-р Нешев е млад симпатяга Laughing

# 172
Момичета, моята акушерка беше една много мила жена, младичка с ярко червена коса и много внимателна, някой може ли да ми каже как се казва, понеже от всичкия адреналин не погледнах името и  Grinning Grinning

# 173
Момичета, къде приема д-р Славчев и кога,за да се уговорим за раждане? Дано не съм закъсняла, че до сега не бях във Варна  ooooh! Прочетох добри отзиви за него. Понеже утре ще е ясно дали ще съм нормално раждане или секцио, исках да питам и за двете ли цената е 400 лв. Извинете ме ако сте объсжали вече това   bouquet Благодаря

# 174
  • Някъде там
Момичета, къде приема д-р Славчев и кога,за да се уговорим за раждане? Дано не съм закъсняла, че до сега не бях във Варна  ooooh! Прочетох добри отзиви за него. Понеже утре ще е ясно дали ще съм нормално раждане или секцио, исках да питам и за двете ли цената е 400 лв. Извинете ме ако сте объсжали вече това   bouquet Благодаря

Цените са на първа страница  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732484.0

Темата за др Славчев е тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=698165.0 там пише къде преглежда и телефон за връзка  Peace

# 175
Докторът излиза в отпуска след 10.09.2013 до края на месеца. За тази седмица няма часове. Петък е неработен ден, а събота ще приема явно и пациентите си от петък. Аз съм в девети месец и ме вика всяка седмица и въпреки това нямам час за съботата. Понеделник имам час за Скочев.
Събота, ако успееш да говориш с него би било чудо. И аз малко бях разочарована, но мен ме вика утре в гинекология в ОБ.

# 176
Роси Антонова е страхотна, наистина. Тя ми помагаше докато дойде моментът да ида в родилна зала.
Там освен лекарят, който избрах, имаше и друга акушерка, която ме израждаше, но така и не разбрах името й  Embarassed ако по описанието ми някой я познае моля да сподели. Леко пълна жена с къса прошарена коса, винаги ходи с пола.

ivaneliq_q, аз може и да се бъркам, щото не можеш да разчиташ на паметта на една бременна, а още по-малко на раждаща жена (Grinning ), ама Роси май не ми каза фамилия Антонова, а нещо от рода на Груер (странно и чужбинско ми прозвуча в онзи момент). От по-възрастните акушерки е, нисичка и леко пълна, много приятна дама. За една и съща жена ли говорим или аз нещо съм попаднала на друга Роси?

# 177
  • На брега на морето
Значи може да са 2 Роси-та. Защото гаранция 1-та ми акушерка се казва Росица Антонова. Лично я питах, а тя се и оказа леля на  моя колежка от университета. С червена коса е. Сега обаче описвайки твоята Роси, се чудя дали не е именно жената, на която така и не разбрах името. Т.е. да съм била при 2 Роси-та в една смяна  Laughing

# 178
  • varna
Явно са две Росита, защото тази, която наглежда мен, се оказа съученичка на баща ми и определено не беше червенокоса  Laughing

# 179
Скоро ми предстои второ раждане в Окръжна, дали ще ми направят проблем ако не занеса Хип, а друга марка душ гел и олио?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт