Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 168
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
да, точно за лохиите се слага пясъка

# 706
  • Варна
Хм, нищо не са ми слагали и на мен, дори не помня натискали ли са ме. И си седях в родилна през цялото време, сигурно защото никой не е напирал след мен Grinning

# 707
  • гр. Варна
Раждахме три жени  по едно и също време.След това на мен сложиха торбичка,а на другите две не.

# 708
записах се за утре за отворените врати  ,ама от 14 и 30 ли беше?  Embarassed

# 709
  • Варна
Преди 4 години матраците в стаите бяха доста неудобни. При мен се наложи секцио и после едва успявах да стана от леглото. Някой да знае, дали от тогава има някаква промяна и дали всеки месец има ден на отворените врати?

# 710
Преди 4 години матраците в стаите бяха доста неудобни. При мен се наложи секцио и после едва успявах да стана от леглото. Някой да знае, дали от тогава има някаква промяна и дали всеки месец има ден на отворените врати?
Матрака на мен ми се стори удобен. Всеки последен четвъртък от месеца има ден на отворените врати. Мисля, че е от 14:30часа. При грипна епидемия няма и нз при какви други случаи.

# 711
  • Варна

Матрака на мен ми се стори удобен.
Това преди колко време беше?  Rolling Eyes

# 712
Въпрос на късмет. За двата ми престоя - декември и март смених 4 стаи. В едната моя матрак беше ужасен, на другите ставаше. Сега като родих имах късмет първа да ме настанят и си избрах по-удобния матрак. Като цяло леглата са си старички.

# 713

Матрака на мен ми се стори удобен.
Това преди колко време беше?  Rolling Eyes
;
Преди няма и 2месеца. Леглата са стари наистина. А за матраците явно зависи кой на колко твърдо обича да спи. Не са твърди, но определено не са и мн меки. Въпрос на вкус Simple Smile

# 714
  • Варна
 Трябва да добавят в списъка с необходимите неща и по един сгъваем матрак по желание, а в общата тоалетна - да сложат някаква дръжка, за да може да се изправиш с големия тумбак  Laughing Не съм от капризните, но би било хубаво, ако ги обновят малко леглата. Бях прочела някъде за ремонт на родилното, но явно за нещо друго е ставало въпрос. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 715
Трябва да добавят в списъка с необходимите неща и по един сгъваем матрак по желание, а в общата тоалетна - да сложат някаква дръжка, за да може да се изправиш с големия тумбак  Laughing Не съм от капризните, но би било хубаво, ако ги обновят малко леглата. Бях прочела някъде за ремонт на родилното, но явно за нещо друго е ставало въпрос. Благодаря за отговорите Simple Smile
На 2 етаж гинекология е правен ремонт, може с него да бъркаш.

# 716
  • Варна
Да питам, има ли някаква промяна в това, че бебета могат да си стоят при майките? Преди 5 год. беше така, изобщо не съм го оставяла малкия в бокса, освен за визитациите, но сега подочух, че било задължително да се оставят нощем в бокса (не че някой ще съумее да ми вземе бебето  Mr. Green)?

Много се чудя дали да плащам за избор на лекар (да чукна на дърво, ако всичко е наред, естествено раждане ми предстои), затова всякакви мнения са добре дошли, особено споделяния от хора, родили в ОБ без избор на лекар или екип.  Hug

А има ли уговорили се с акушерка само?

# 717
Да, бебетата стоят през деня при майките, но през ноща ги вземат и ги слагат в бокса от 1 часа до 5 часа. Моето една нощ плака много и аз отидох и си го взех. Имало е случаи сестрите да будят мамите да си вземат децата ако много плачат. Така че нищо страшно. Всички са супер и ти влизат в положението. Аз родих преди 22 дни без избор на екип и вниманието което ми обърнаха с нищо не се различаваше от вниманието на платилите момичета. Само че аз бях секцио. Дано да се включи някой който е раждал нормално

# 718
И аз родих секцио, без избор на екип. Стоях 12 дни в болницата и се запознах с всички лекари, и съм много доволна от тях. Единствено д-р Георгиева не ми допадна като отношение, но я изтърпях някак си  Mr. Green (за мой късмет тя ме прие, и тя ме изписа)

# 719
Аз имам чувството, че за всеки бокс важат различни правила  Thinking Дъщеря ми беше в 6ти бокс, даваха ми я за цяла нощ, в 5 часа я взимаха. Нашият бокс през нощта празен, а в другите имаше бебета  newsm78 . Освен това към нас акушерки не идваха...в дъното на коридора почти не се мяркаха. Като бяха в бокса бебетата стояха сами. Първия ден Карина беше на кислород и ходех в бокса да я кърмя. Бях заспала и като отидох я заварих почти изтощена от рев, червена, дрешките и мокри от пот и си беше избутала маркучето с кислород. Никой явно не се беше мяркал в бокса.  #Cussing out Останах при нея час и нещо, акушерка така и не дойде. Това единствено ме подразни за целия престой. След това си я взех и само за къпане и визитация я давах.

Общи условия

Активация на акаунт