Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 200
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • varna
Лигла, нямаха претенции, аз й обличах къс ръкав, обаче като й сложиха абоката на ръката, ме помолиха да й слагам дълъг, за да не го налапа случайно, а тя се засилваше баш това да прави Mr. Green И чорапки и обувах за всеки случай, ританки не са искали. Пак казвам, беше доста горещо навсякъде, септември предполагам пак ще е така.
Бобито, добро решение, и аз така направих, само се наложи да ги давам на мама да пере и връща, че поседяхме повечко дни.
П.С. Добавям, че гледам нов пост - две от най-големите торби на Джъмбо, една за мен и една за беба побраха всичко, ако са нагънати нещата, така че не е страшно.

# 91
аз пък мислех,че може малко повече неща да се вземат,ами аз съм ги сложила в торба на кауфланд,нали казаха да не са сакове и подобни,и се побрах в една за бебо и една за мен,пак ли е много,а лигнина и чаршафите са ми отделно но те са много обемни

# 92
И аз смятам да използвам торби от Джъмбо  Mr. Green
Значи бяхте само по боди с къс ръкав и чорапки?
Миналия месец като лежах за задържане, гледах че са облечени с бодита, ританки, камизолки отгоре и ми се стори много, но помисли, че имат някакво изискване от ОБ.
Значи общо взето, каквото преценя, това да си взема.

Лигнина и чаршафите заемат наистина много място!   #Cussing out

# 93
zashto da ne sa sakove?az tukmo mislih v sak da slagam vsichko Simple Smile

# 94
ами като ходих на отворени врати старшата акушерка,изрично каза да не са сакове е торби,и аз не знам точно но може би зарди това че ще са по земята и като минават пода със препарати не знам,това си спомням като казаха,също пелените неразпечатани

# 95
Саковете са по-обемисти, рядко се събират в шкафчетата, и най вече пречат и се замърсяват като почистват. И за нас е по-добре, пълним една-две торби и като ни изпишат торбите на боклука.

# 96
И аз смятам да използвам торби от Джъмбо  Mr. Green
Значи бяхте само по боди с къс ръкав и чорапки?
Миналия месец като лежах за задържане, гледах че са облечени с бодита, ританки, камизолки отгоре и ми се стори много, но помисли, че имат някакво изискване от ОБ.
Значи общо взето, каквото преценя, това да си взема.

Лигнина и чаршафите заемат наистина много място!   #Cussing out

да каквото прецениш,което ще ти е удобно,те явно в тоя списък дават оринтировачно,даже  бяха казали че не трябва да слагаме ръкавички,и че попринцип ританките се изсхлузват и много майки не ги препоръчват,това го каза акушерката,но си вземи всяко бебе е различно,ои на всяка мама различни неща са и удобни,според мен всеки си преценява,аз също нямам представа какво ще ми е удобно но ще си проличи Simple Smile

# 97
Аз с баткото ползвах ританки дълго време и въпреки че риташе като замаян, никога не ги е изхлузвал.

# 98
Аз с баткото ползвах ританки дълго време и въпреки че риташе като замаян, никога не ги е изхлузвал.

ами да,аз също мисля да пробвам  отначало с боди и ританки,то и не знам кога 6те съм точно някъде средата на септември,как ще е времето,там как ще е, дали  ще е много топло??

# 99
az sum si prigotvila 3 kamizolki s kus rukav ,3 ritanki ,3 chorapki, 3 bluzki,koito sa tip jiletki s kopchenca otpred,chudq se da zemam li bodita...tolkova mnogo dreshki...i estestveno komplekta za izpisvane Simple Smile

# 100
според мен ще е хубаво да имаш някое друго боди

към ХЕРА понеже е скорошно преживяването

а документите който ги вземат при приемането точно какви са,защото АГ-то ми даде за хоспитализация,тези който ми е пускал изследвания,имам една бланка за кръвната група където е отбелязана,и ми даде направление за кръвна къртина,но каза малко по нататък да  я направя

но също ми каза с тези  който са ми изследванията да отида,да ми ги направят  нещо така и не го разбрах,но когато отидох при въпросната жена каза че това е няма какво друго да се прави,та се чудя дали пак да се интересувам

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 14:08 от bobito88

# 101
  • varna
Саковете са по-обемисти, рядко се събират в шкафчетата, и най вече пречат и се замърсяват като почистват. И за нас е по-добре, пълним една-две торби и като ни изпишат торбите на боклука.
Абсолютно е така, изпробвано  Peace
Боби, ами приемат те с направлението от док, кръвната картина и последните ти изследвания, където има отбелязан Васерман, лист с кръвната група и лична карта - май това беше.

# 102
Здравейте,
искам да попитам гащите за родилки задължителни ли са и могат ли да се заменят с нещо друго?

# 103
  • Варна
Ами с обикновени гащи Laughing Естествено, че не са задължителни!

# 104
Присъстват в официалния списък за приемане, но едва ли ще те върнат ако идеш да раждаш без тях. Аз съм си купила за първите дни.

Общи условия

Активация на акаунт