....за упойките какво ще ми кажете? В какво се състои приемането ми- има ли видеозон да се види дали случайно не се е завъртял бебо,защото аз имам такива опасения...общо взето ще е супер ако някоя мама се навие да даде подробна програма
на престоя си. 
....за упойките какво ще ми кажете? В какво се състои приемането ми- има ли видеозон да се види дали случайно не се е завъртял бебо,защото аз имам такива опасения...общо взето ще е супер ако някоя мама се навие да даде подробна програма
на престоя си.
и пак те прибират, понеже си на носилка и не ти разрешават да ставаш 6ч (аз станах на петия). Настаняването ти в стая става след като ти махнат пясъка от корема.
Аз го ползвах само при визитациите сутрин.
това е нещо ново явно. При мен и другите майки, с които контактувах нямаше такова нещо (раждах 02.2013г.) При раждането трябва и памперс за бебето и дрешки за обличане
това е нещо ново явно. При мен и другите майки, с които контактувах нямаше такова нещо (раждах 02.2013г.) При раждането трябва и памперс за бебето и дрешки за обличане
Иначе и аз бях на носилка 2 часа
Помня, че след раждането ми, д-ра идваше начесто да ми натиска корема, с цел да подпомогне изтичането на въпросните неща. Ще ми е интересно да разбера дали логиката ми е правилна.
Помня, че след раждането ми, д-ра идваше начесто да ми натиска корема, с цел да подпомогне изтичането на въпросните неща. Ще ми е интересно да разбера дали логиката ми е правилна. Препоръчани теми