Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 230
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
НСЧ, интересно ми е какво би направила, ако разбереш, че детето ти обикаля по улиците с пликче лепило?

Не съм Човечето, но ще отговоря, защото това с лепилото ме грабна. Значи - ще го хвана за тънката шия и такъв шамар ще му отвъртя, че свят ще му се завие. После ще го сдрусам да се свести и ще му зашия един симетричен от другата страна. После ще го накарам да прави декупаж с това лепило, докато не го изхаби цялото, за да се научи на труд. Айде бе, лепило ще ми диша, като бразилче на централна гара!

Мда, бой и караници - това ще направите първия път, ами третия, десетия? Какво ще направите тогава? Ще го оставите да си съсипва здравето?

Ами не, ще му купя качествено лепило и ще му поддържам торбичката докато диша.
Още от както го написа това първото ме сърбят ръцете и аз да напиша, че ако детето диша С200, то аз като добър и отговорен родител веднага ще изтичам да му купя С300 за да съм сигурна, че се друса по-качествено

# 1 036
  • София
На хората, които се борят реално с такъв проблем не им е забавно.

# 1 037
  • София
Със сигурност не им е забавно. Обаче едва ли в борбата включват бъркането на домашни амфети и сеенето на качествена трева

# 1 038
На мен редовен полов живот със сериозно гадже не ми се връзва с учене и интереси, да не говорим с амбиции за нещо повече.

Ти като студентка секс не си ли правила? Сам по себе си сексът с нищо не пречи на учението, интересите и амбициите.

# 1 039

Мда, бой и караници - това ще направите първия път, ами третия, десетия? Какво ще направите тогава? Ще го оставите да си съсипва здравето?
Елл, действа се ПРЕДИ първия път.
Софи,  hahaha

# 1 040
На хората, които се борят реално с такъв проблем не им е забавно.
Хората, които се борят с такъв проблем не осигуряват качествени дрога и алкохол, както и терен за използването им. Или поне тези, които аз познавам.

# 1 041
Какви студенти, нали обсъждаме тийновете и техните купони, наркотици и секс. Студентите са пълнолетни хора и могат да бъдат, каквито си искат, докато тийновете са наша отговорност и не е честно да им дадем зелена светлина да си преебават живота, защото си бил техен и те това желаят. Няма такива работи, до пълнолетие казвам аз, после вече, каквото се е получило.

# 1 042
  • София
Няма трева от времето на Удсток, освен в някой изследователски институт,  в който се пазят образци от различни сортове. Това си е бизнес - по същия начин, по който днешните домати не са онези  домати, така и днешната марихуана не е оназзи марихуана. Колкото до ефектите, все още не е съвсем ясно какви са дългосрочните послествия за поколунието на Удсток и неговото пряко поколение.
Andariel, не знаех че си спец по тревата Simple Smile Оставам с впечатлението, че си опитвала различни сортове от времето на Уудсток, че до сега Simple Smile
Всъщност има много добра трева, човек обаче трябва да се потруди да я получи.

Ако зная много за Марс трябва ли да съм била  там?  Grinning
айде, сега, остава и да се труди да я получи! Това да не е някакъв деликатес? На пуберите акълът им на 15 е като на 5, дори бих казала, все едно, че са на три годинки- искам, никаква мисъл, тръшкане и шмекеруване, и то по правило все за кривите пътеки. Както са казвали едно време - като ги пипне пипката, пощуряват. Получава се нещо като временно оглупяване точно във възрастта около седми-десети клас. Ако ви е направило впечатление на статистиките, възрастта за пробване на алкохол, циари и пр. е именно около тази. И агресията тогава е сериозна, после нивата спадат.

# 1 043
  • София
Това, че осигуряваш качествена дрога, а колко е качествена не може да знаеш, не значи, че детето ти няма да си купи от дилър. Даже е доста вероятно да го стори, защото вече има зелена светлина за наркотиците.

Ще се заформи нова мода сред мамите - вместо магданоз в сандъчето на терасата, ще си отглеждат трева от Удсток, а в кухнята прилежно ще забъркват систетика, а тати ще прави специално домашно уиски. Така отрокът ще има качествена дрога и пиене. И както се приписва на Тодор Живков фрамата "и деца ще им направим!".  Joy

# 1 044
Това, че осигуряваш качествена дрога, а колко е качествена не може да знаеш, не значи, че детето ти няма да си купи от дилър. Даже е доста вероятно да го стори, защото вече има зелена светлина за наркотиците.

Ще се заформи нова мода сред мамите - вместо магданоз в сандъчето на терасата, ще си отглеждат трева от Удсток, а в кухнята прилежно ще забъркват систетика, а тати ще прави специално домашно уиски. Така отрокът ще има качествена дрога и пиене. И както се приписва на Тодор Живков фрамата "и деца ще им направим!".  Joy

Хм, аз имам PhD с опит и в лаборатория, и с хора. Вие му мислете!  Joy hahaha hahaha hahaha

# 1 045
  • София
Анди, кога, казваш, ги пуска пипката 15-годишните, че душа ми не остана  Laughing

# 1 046
  • София
към края на гимназията, когато започват да мислят за бъдещето си, да се доказват колко знаят, колко могат, искат да покоряват света. Е, то не пречи някои пак да хванат кривите пътеки, ама им идва малко акъл. Малко юруш на маслиите като се отделят  и изкукват леко към двайсет и малко, защото започва да ги гложди защо нямат дълга връзка, докъде са я добутали с работата... Мъжете навлизат в стабилната фаза като 6-7-годишните на около 30 години, колкото да завъдят малко деца.  Laughing

# 1 047
  • София - Рим и обратно
Анди, кога, казваш, ги пуска пипката 15-годишните, че душа ми не остана  Laughing

Оф, тамън си викам, хайде още малко ей тука зад завоя вече ще е гладко, а то - ново двайсет ooooh!. Директорката и тя много ме "успокои", че 10. клас бил още по-зле, съвсем вече ги трясвали хормоните. И не знам Tired.

# 1 048
  • Варна

Оф, тамън си викам, хайде още малко ей тука зад завоя вече ще е гладко, а то - ново двайсет ooooh!. Директорката и тя много ме "успокои", че 10. клас бил още по-зле, съвсем вече ги трясвали хормоните. И не знам Tired.

Потвърждавам думите на директорката. Като чета Анди, ще си отчакам.  Twisted Evil

# 1 049
  • София
Що ли питах и аз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт