Отговори
# 525
как бе той е мъж на една от коментиращите на сериала  Joy то и моя все е пльокнат тука  Joy

Влъх има хубави снимки момчето разгледах ги сутринта  Peace

нез знам откъде са я измислили тая новина но не е хубава дори и да е клюка  ooooh!

# 526
Булка,той покрай мене тука нали съм член от форума и те така  Mr. Green  Влъха пък кви йени снимки изкарала на мъжо си ядящ крастуйци  ooooh!

# 527
Влъх,ти що ми заглеждаш сабахлян мъжо я ми кажи  Naughty

# 528
вчера ми попадна профила му и затова  Naughty недей помисля такива неща нали си ми Влъх ааааа  ooooh!

# 529
вчера ми попадна профила му и затова  Naughty недей помисля такива неща нали си ми Влъх ааааа  ooooh!
знам бе споко ние сме си 3-те влъхви форевър  Peace

# 530
  • в подножието на планината
Клоди, Hug

Скрит текст:
Надявам се днес вече да си по- добре... Praynig

Релаксче, Hug аз и така и не разбрах...кой е Мъжо ти... Rolling Eyes

# 531
знам бе споко ние сме си 3-те влъхви форевър  Peace
то ако и ние почнеме да си посягаме на мъжете на къде ще иде света  Joy

# 532
 A.Ş.K  http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/a-s-kin-duygusal-hikay … omba-gibi-geliyor
имената на геройте Blush Blush Blush
 Azra (Hazal Kaya)
 Kerem’in (Hakan Kurtaş)

# 533

:Nebahat Çehre (Neslihan), Hazal Kaya (Azra), Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can), Aslı Tandoğan (Şebnem), Erkan Can (Rıza), Sevtap Özaltun (Ece), Nihal Koldaş (Sırma), Tugay Mercan (Abdurrahman), Osman Akça (Abdurrahman Adam), Güneş Emir (Melis), Elit İşcan (Semra), Servet Pandur (Müzeyyen), Gökay Müftüoğlu (Fırat)

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Булка,той покрай мене тука нали съм член от форума и те така  Mr. Green  Влъха пък кви йени снимки изкарала на мъжо си ядящ крастуйци  ooooh!
Ми Зеленчуци,който не яде,той голям не ще да порасте  Joy Joy Joy
И те така  Mr. Green

# 535
е то нали затова се казва ASK - демек 3-те имена на главните  Mr. Green

# 536
Илда smile3521  love001 мъжо и е тоя на гащите Laughing един от мъжете и де Laughing

# 537
  • в подножието на планината
Илда smile3521  love001 мъжо и е тоя на гащите Laughing един от мъжете и де Laughing

love001 Ами, тя ги сменява като носни кърпички, та затова попитах... Mr. Green

# 538

love001 Ами, тя ги сменява като носни кърпички, та затова попитах... Mr. Green
който е на подписа той е на дневен ред  Joy

# 539
Предполагам знаете,но все пак  Wink Преди няколко дни турската полиция проведе масивна акция в която бяха заловени много известни и други турски личности. Сред тяб бяха Кенан Имирзалоулу, Мурат Йълдъръм, Бурчин Терзиолу Енгин Алтан и т.н. Били следени в продължение на 6 месеца и подслушвани по телефона за купуване и осигуряване на терен за използване на наркотици. Доста от известните актьори след тестове и разпити бяха освободени след 24 и 36 часа. Други останаха в ареста до излизане на окончателниите резултати от тестовете.
 Следях новините заради моя любимец МЙ, но никъде не се спомена името на Чаатай   newsm78  
 Ако новината от туитър е нова обаче, Чаатай вероятно е привикан за тест в тази акция  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт