Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 976
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
alinnna, защо си мислиш, че тези хора ти "пречат" по някакъв начин да се реализираш? Никой не е "пречка" за никого в този живот. Така, както и никой не е конкурент за никого в този живот. Ако осъзнаеш това, по много по-различен начин ще гледаш на играта, наречена "живот" (по великата Флоранс Сковъл Шин Simple Smile )
Реализирането на човека е в ръцете на самия човек. Казваш, че имаш много квалификации. Защо ги характеризираш като "проблем". Използвай ги, вместо да мрънкаш (ще ме прощаваш, знам че обичаш да мрънкаш Joy). Потърси си нова работа, потърси си нова среда, нови колеги.
Излез от ролята на жертва на другите, на обстоятелствата, или на каквото там искаш.
Така де  Hug

# 436
  • Tам през Атлантическия океан
Хубава сряда от мен с това  Wink

Има ли желание - ще има и възможности !
Има действие - ще има и резултат !

Wink

п.п. ще скролна да ви прочета сега  Simple Smile че писах на примависта  Wink

# 437
mijjjka, думата пречат не съм използвала. Все пак благодаря за коментара.

# 438
  • Русе
  Подкрепям поста на mij . Ключовата дума е жертва. Ако смяташ, че си такава най-вероятно тази роля ще те настигне и в друга среда. Казвам го от личен опит.

# 439
Айде и аз към подкрепящите mijjjj, а и в такива случаи все се сещам за Седемте огледала на есеите ... Добре е да си ги припомняме от време на време.  Peace

# 440
 Подкрепям поста на mij . Ключовата дума е жертва. Ако смяташ, че си такава най-вероятно тази роля ще те настигне и в друга среда. Казвам го от личен опит.
Ооо, и аз имам мноого голям опит в това отношение. Колко пъти - ново у-ще, нов град, нова среда, нови колеги и що накрая пак става същото  Cry

Исках да напиша много неща, ама нещо музата ми забегна Sad

Ако може да задам един технически въпрос? Как става този номер със скрития текст newsm78
Приятен ден на всички newsm51

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 15:26 от katty_m

# 441
  • София
Синьо лято, добре че спомена огледалата  Simple Smile
Тъкмо да си ги припомня с ето това клипче (сигурно и преди е пускано)

# 442
Съжалявам, че ще ви разочаровам, обаче за пръв път в колектив ми се случва да се чувствам като жертва......и странното е, че не съм единствена в този колектив, щом съм изтраяла цяла година, явно има все още някаква устойчивост в мен........
Пък mijjjj беше обещала, че няма да взема отношение по моите постове  Joy Ма , нищо и аз понякога не си спазвам обещанията..... Embarassed

# 443
  • София
Пък mijjjj беше обещала, че няма да взема отношение по моите постове  Joy Ма , нищо и аз понякога не си спазвам обещанията..... Embarassed

Ми от твоите постове просто ме засърбяват ръцете да взема отношение   Blush
С най-добри чувства  Hug

# 444
 Hug Благодаря за добрите чувства! Mr. Green
А това за огледалата, извинете, мили дами, може ли като за блондинки  newsm78

# 445
  • София
Гледай клипа. Аз го пуснах, но имам работа в момента. На спокойствие ще го гледам довечера.

# 446
А това за огледалата, извинете, мили дами, може ли като за блондинки  newsm78
Искрено ме разсмя този път!!!  Laughing И като брюнетка отглеждаща блондинка ще се заема с обяснението. Кратко и ясно : пускаш си клипчето, изглеждаш го най-внимателно, после си пускаш и втората част, че там са останалите огледала - и нея изглеждаш най-внимателно; след това сядаш пред едно огледало и започваш един честен диалог със себе си.  Grinning Ако изпълниш инструкциите и отново имаш въпроси - насреща съм ( и не само аз).  Peace Приятно гледане!!!   bouquet

# 447
Добре. На работа ми е слаб компа. И аз ще го гледам довечера, вкъщи понеже сега не тръгва. Стига да не е на английски....

# 448
Не е, със субтитри е, а и е дългичко, наистина ще ти е нужно време и спокойствие.

# 449
Благодаря, Синьо лято. Понеже те изпреварих с коментара си, нямаше как да разбереш, че клипчето не тръгна. Но съм доволна, че съм те развеселила. А ако е нещо подобно на това, което правя от години пред огледалото, следвайки наставленията на Луиз Хей, вероятно и като блондинка ще се справя..... Laughing
Обаче заподозрях любимата ми, Луна в нещо прекрасно. Защото обикновено като се появи ми се случват чудеса..... От 2 часа насам шефче се държи така чудеснооооооооооооо, както не се е държал през целият ни съвместен "труд" заедно от година ...вече година и един месец..... Shocked Ми не знам да скачам ли от кеф, или да се съмнявам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт