Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 79 586
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Ей, дойдат ли почивните дни и темичката направо заспива.  Rolling Eyes
Я малко материал за четене и мислене  Wink:
http://www.lifehack.bg/self-improve/flow-productivnost-ot-career-speeder/
  bouquet
А утре, живот и здраве, възнамерявам да посетя представянето на "Абсолютна свобода" на Мона. Осъществи ли се - ще докладвам.  Flutter

# 616
  • Бургас
  Здравейте, записвам се да ви чета. Надявам се, че приемате нови в темата.   bouquet
Добре дошла Hug  bouquet
rosikosefi, alinnna Peace
Относно интригантите не им се връзвайте. Аз все си повтарям една жаргонна истина-Убий простака с мълчание. На тях това им е енргийното зареждане и си търсят от кой да изтеглят заряд. Колкото повече им се обръща внимание, толкова повече се зареждат. Аз се научих да ги игнорирам и да се държа на разстояние от подобни създания,а ако все пак по някакъв начин усетя, че има някой, който се опитва да прави интриги за моя сметка, просто го заличавам от обкръжението си. Няма начин да променим мнението и поведението на подобни създания и колкото повече се опитваме да изясним тяхното поведение, толкова повече се натоварваме психически. Всичко е само загуба на време и нерви. Hug

Ето от тези думи имах нужда мнооого благодаря за тях. Все едни исках съвет от приятел и точно тези думи дойдоха в точното време . Сега ще си ги повтарям, до като не спра да се опитвам да изяснявам безмислени неща:) Hug

Имах нужда да прочета тези думи.Аз от скоро се опитвам точно това да правя.Не се натоварвам психически, наблюдавам ответната реакция, която е вътрешно отравяне.
Имам страх от определено нещо, който на моменти доста силно ме обзема.Това, което правя е да вървя срещу него.Повтарям си, че мога, действам, но кога ще премине незнам?
Някаква техника да ми препоръчате?
Страхотни сте, дами!

# 617

А утре, живот и здраве, възнамерявам да посетя представянето на "Абсолютна свобода" на Мона. Осъществи ли се - ще докладвам.  Flutter

В момента чета книгата, много бавно ми върви, връщам се и препрочитам, трудно ми е да разбера всичко, но определено много интересно и оригинално обяснение на света и смисълът на живота. Ще се радвам да споделиш лични впечатления за авторката  Peace

# 618
Прекрасен и ведър неделен ден на всички  с едно чудесно видео!  Hug

Няма да го коментирам. Всеки сам ще го почувства и ще усети посланието му ...

# 619
Ау, страхотно. Гледах го за пръв път преди месец. Доста струни дръпна у мен.

# 620
Видеото ме разплака. Съжалявам само, че много малко хора вече вярват в доброто. А колко по-лесно би било всичко ако я няма тази злоба и завист.

# 621
verano azul, освен ника ти, който сгрява сърцето ми всеки път щом го прочета с прекрасни спомени от минали дни, тези дни нещата които публикуваш правят същото. Това ми е любимото в тази тема.
Благодаря ти.  bouquet

Момичета, днес ли е новолунието?

# 622
Пеперудке, много си мила!  Hug
Скачам в дънките и тичам на представянето на книгата, че до 18 ч. трябва да се придвижа до мястото на събитието.  Simple Smile Любопитно ми е и се вълнувам и обезателно ще споделя, щом се върна вкъщи.

# 623
Страхотно е! Ако можеше повече хора да са добри и човечни....

# 624
Прибрах се удовлетворена с книжка в чантата.  Heart Eyes Мона е едно лъчезарно и много приятно момиче и по същия начин изложи и идеите си, които е втъкала в книгата. Чувството й за хумор е заразително, а комуникацията с нея - повече от лека и приятна. Нямам търпение да се заловя с четенето. А после и с практикуването.  Wink Определено щеше да бъде мой плюс, ако бях прочела книгата преди срещата, защото днес имах възможност да задам конкретни въпроси, но ... не бях толкова подготвена. Хубавото е, че тя увери, че във виртуалното пространство е на разположение за обсъждане на въпроси всякакви. Ще ви споделя и за един личен експеримент, който си направих.  Simple Smile Преди началото на представянето на книгата срещу 2 лв. продаваха билетчета за томбола, в която се разиграваше книгата ( 2 бр.), а аргумента на организаторите беше, че тези средства покривали разхода за зала. Дойде и моя ред за билетче. Момичето протегна шепата си към мен и първото, което исках да взема беше с номер 2, усещах някак си, че е успешно билетче, но не повярвах (за кой ли път) на гласчето в мен и разравяйки купчинката с малки листчета, грабнах номер 19. В края на събеседването изтеглиха 9 и 12.  Simple Smile Казах си: "Ето, виждаш ли, грешни трепети си имала относно 2". Да, ама номер 12 си беше тръгнал и не можа да си получи книжката, та се наложи Мона отново да бръкне в купата с листчета. Познахте кой беше изтегления номер, нали?  Grinning 2!  Grinning Много се зарадвах! Зарадвах се, защото имах възможност (за кой ли път пак  Simple Smile) да се убедя, че онова, което ми казва интуицията не е грешно и че е крайно време вече да започна отново да й отреждам водещо място в дните си, както си и беше до навършването на 20-та ми година. Такива ми ти работи ... С две думи - тази вечер ще бързам да си легна, за да мога да чета!  Heart Eyes

# 625
  • на острова на мечтите
Имах нужда да прочета тези думи.Аз от скоро се опитвам точно това да правя.Не се натоварвам психически, наблюдавам ответната реакция, която е вътрешно отравяне.
Имам страх от определено нещо, който на моменти доста силно ме обзема.Това, което правя е да вървя срещу него.Повтарям си, че мога, действам, но кога ще премине незнам?
Някаква техника да ми препоръчате?
Страхотни сте, дами!
Разбирам те много добре Hug Много често нашите страхове са същността на истинските ни проблеми и до голяма степен ги провокират. Всички техники, за които четем тук в темата дават съвети как да  преодолеем подобни ситуации и страхове, за да не зависим от тях. Проблемът е, че когато изпаднем в дупката на страха не ни идват на ум,поне при мен е така. Главата ми се изпразва от всички положителни мисли, полезни съвети и йога техники....оставам сама със страха си и изпразнената ми от всякакъв род мисли глава Rolling Eyes...
За всичко, което съм могла да приложа се сещам след като всичко се е уталожило newsm78
Ето защо се опитвам да приема ситуацията и да не се съпротивлявам, за да не си навредя повече. Например-давам име на проблема,който ми провокира тези страхове. Хубаво име.Оставям подсъзнанието ми да приеме ситуацията, без да търся причината, която е докарала този проблем, не се питам защо, само я приемам и чакам - подсъзнанието ми си знае работата Peace Не е лесно. Не ми се получава винаги, но се старая да не се намесвам с действия, за да не затегна повече ситуацията(примката на страха).
Видеото е затрогващо! Благодаря Hug

# 626
Lilac, аз съм пробвала техники на дишане, цветни есенции, промяна на биохимията на мозъка чрез суперхрани. Отскоро ми се ще да пробвам с медитация, да разбера какво е. Но това със страховете и задръжките не е шега работа.

# 627
verano azul, прочете ли книгата? На мен ми отне 3-4 дни, защото се връщах и препрочитах. За мен е трудна за разбиране, а пък за прилагане не мога и да мисля.  Confused

# 628
Не съм още, B l a n k a. Опитвам се да си открадна час-два спокойствие и тишина, но засега не успявам. Малката е турбо дете, а освен ежедневните грижи за нея, прибирам и багажи по чували и кашони, защото ми предстои дълго пътуване надалече след 3-4 дни и нещо почва да ме тресе паниката, че няма да смогна с всичко запланувано.  Confused А ти защо не пишеш на Мона във фейса това, което те затруднява да проумееш? Убедена съм, че ще ти обясни достъпно всичко! За момента не мога да коментирам нищо по книгата, но още превъртам в главата си казаното от нея на срещата.

# 629
Здравейте,момичета!Никога не съм писала в темата,но съм ви чела от време на време.Сега пиша,защото имам нужда от съвет или по-скоро от "инструкции",ако има такива,как да взема трудно решение,когато и двете възможности за избор са еднакво трудни и отговорни и които биха променили живота ви,когато буквално незнаете какво да правите как постъпвате вие?

Общи условия

Активация на акаунт