Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Т.е. като отида на 4-ти тогава ще ги направя на място там или трябва да ги нося готови направени вече?Никой не ми каза миналия месец за тези неща, а само да си запиша час за 2ри ден.Но просто от предишния опит си спомних, че ще трябват.
ПКК + вирусология ти трябват за пункцията, т.е. може да комбинираш даването на кръв за тях, заедно с някои хормони например. Вирусологията е 55 лв, а ПКК е 24 лв.

# 631
Здравейте момичета.Да се отчета-след стимулация с клостил,имах 5 бр яйцеклетки в ляво.Вчера ми беше пункцията-извадени 3 бр. Hug Имам обаче въпрос,кога трябва да се обадят ембриолозите-т.е дали вече са замразени/решихме да оплождаме и замразяваме/,или ще ги замразяват на следващ етап? newsm78  Знам ,че е рано за да звънят,но взех да се притеснявам,че нямам отговор.

# 632
Момичета, за хистероскопията ми казаха направление от ЗК по КП 149, но ЛЛ не знае номера на диагнозата, който трябва да се посочи. Може ли някой да ми помогне?

# 633
бг-надежда, първо ще ти се обадят, за да ти кажат дали са се оплодили,  а утре ще звъннат да кажат дали се делят добре. На мен ми звъняха към 13:00, не се притеснявай, ще се обадят.

# 634
Момичета, за хистероскопията ми казаха направление от ЗК по КП 149, но ЛЛ не знае номера на диагнозата, който трябва да се посочи. Може ли някой да ми помогне?

N84.0

# 635

N84.0

Благодаря. Това ли се пише и когато се премахва срастване следствие на абразио? Аз намерих N85.6 - Asherman syndrome. Дали е това?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 13:05 от kriss_and

# 636
Бг-надежда, привет,
обикновенно на следващия ден до обяд звънят ембриолозите с информация. Успех!

# 637
Спермограма с SDI тест - 150.00. За мъжа са толкова малко изследванията, така че мой съвет правете си най-скъпата, да знаете, ако някъде има проблем.

На 26.08 съпругът ми даде материал за Спермограма с SDI тест и цената беше 100 лв / 50 лв за спермограмата и 50 лева за SDI теста/. Цената е 150.00 лв за спрермограма с SDI тест и Крюгер, но при нас показателите не позволяваха да се направи и Крюгер и затова ни казаха да платим само 100 лв, защото Крюгер няма да правят и да не плащаме 50 лв допълнително.
И не на последно място - правете възможно НАЙ-РАЗШИРЕНА СПЕРМОГРАМА /да скъпа е/, но по-добре малко повече пари в началото, отколкото неуспешен опит. При нас сега от SDI теста си показаха някои неща, които не ги знаехме преди това. Дори теста даде и леко положителен отговор на това, че колкото и да е зле спермограмата - проблем има и другаде. С тежък мъжки фактор бяхме, но.... явно и при най-тежкия фактор има възможност, която се показа от теста.
Да видим генетиката какво ще каже.

# 638
Здравейте момичета.
След неуспешния опит се видяхме с доктора и се разбрахме да направим спермограма с СДИ тест и да се срещнем с генетик и да направим генетични изследвания. До тук добре - всичко направено, но имам следното питане - доктора каза, че на 10 ден от МЦ да си запазя час за преглед и че тогава ще ми направи биопсия. Попитах за имунологични изследвания, а той каза, че те били част от биопсията - така ли е наистина или аз не съм разбрала? И като запазвам час трябва ли да казвам, че и биопсия ще ми се прави или не е необходимо.
Как протича биопсията - на кой ден се прави и кога излизат резултатите?
Благодаря и успех на всички в опитите

# 639
Е можеше тоя крюгер да си го спестим значи, че сме го правили доста пъти, ама като не ти казват. Карай, колко по 50 отидоха и ще отидат.
За пръв път чувам за имунологични и биопсия наедно. Което малко потвърждава съмнението относно същността на това изследване! Не се знае каспър какво точно изследват и не ти дават резултат. Прави се на 5 ден след овулация и излиза за няколко дни. Карат те да пускаш смс, ако е спешно, ако не на следващ преглед се коментира резултата. Успех  Hug

# 640
Благодаря Джас     bouquet

ПП Пиша ти на лични, виж след малко

# 641
Благодаря Джас     bouquet

ПП Пиша ти на лични, виж след малко

# 642
Момичета търся отговор от себе си, но понеж не го намирам чакам от вас.   bouquet  bouquet  bouquet
Доктор Стаменов ми предложи следващия трансфер да бъде със замразен ембрион и с такъв от спонтанен цикъл. Как протичат нещата при спонтанен цикъл и каква е цената?

# 643

каспър,  ET e: пункция - 350 лв. трансфер 600 лв/ + пари за изследвания, вирусология (ако нямаш пусната скоро), хормони. На мен ми излезе към 1200 лв всичко +/-
Успех!

# 644
Благодаря ericka

Общи условия

Активация на акаунт