Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • varna
Галя Касиопея, аз съм с две ръце за Медела Суинга - е няма такова изпомпване. Преди това пробвах с ръчна на Авент, само ми се откачиха китките, ефект 0, после ръчна на Томи Типи, малко по-добре ама пак ужасно уморително за ръцете и накрая като се прибрах поръчах тази от Продавалника и се родих направо - струва си парите определено. А в Продавалника са по-евтини, защото някои ги взимат отвън и ги носят тук или пък просто са ползвани твърде малко. Взимай смело.
Миленцето, докторката е КасабовА и е само педиатърка.

# 226
       Да и на Coletto ми допадат,като се замисля.Ходих да ги разгледам по-обстойно.Тутека също се сгъва много лесно и избора на цвят е богат.С помпащи гуми  бе май май съм си се ориентирала. Grinning Grinning Grinning        На Coletto ми хареса модела Dante.                             

# 227
# 228
Много ви благодаря за мненията момичета, страхотни сте.  newsm03
Споменахте за колан гащите след раждане, за тях някой има ли опит. Аз четох, че помагат за връщане на мускулатурата, но забавят връщането на кожата. Но честно нямам идея.

# 229
  • Варна
Здравейте! Кажете ми какво сте приготвили за Окръжна болницата, освен списъка, който изискват. Тъй като ще съм секцио не знам колко дрехи за бебето да приготвя. Трябва ли да му нося чаршаф, хавлия, шише. Аз ще съм някъде за средата на октомври, но още нямам определена дата.

# 230
  • varna
Kalina82, освен списъка не ти трябва друго, поне според мен. Чаршаф не, те ползват комплектите от списъка, само евентуално пеленка, ако ще си слагаш бебето при теб на леглото, хавлия също не, те ти го връщат къпано и облечено, шише пък няма къде да стерилизираш - при нужда от добавка те ти я носят в шише. Ако евентуално се наложи да се цедиш, ще трябва шише за помпата, което после пак им даваш да стерилизират те. Виж дрешки за бебчето вземи повече за всеки случай, не се знае колко може да се наложи да стоите след секциото - на нас ни отне 10 дни докато всичко бъде ОК.

# 231
Здравейте! аз също разгледах много голям брой колички, но на мен най-много ми хареса TUTEK Tambero, препоръчвам да ги огледате  Peace

# 232
Привет момичета! Дойде и моят ред да се похваля с първородния си син. Роди се на 11.09 - 52 см, 3,440кг. Казва се Никола и днес ни изписаха. Родих нормално в Майчин дом при д-р Георгиева. Пожелавам на всички предстоящи мами едно бързо и леко раждане като мен!

# 233
  • UK
Привет момичета! Дойде и моят ред да се похваля с първородния си син. Роди се на 11.09 - 52 см, 3,440кг. Казва се Никола и днес ни изписаха. Родих нормално в Майчин дом при д-р Георгиева. Пожелавам на всички предстоящи мами едно бързо и леко раждане като мен!

Честито! Живи и здрави да сте    bouquet Hug

За коланите за след раждане и аз се интересувам, четох някъде, че след 20 ден започват да с е носят, да но какви?

# 234
  • varna
Вал, честито момче! Жив и здрав да е!

# 235
Val_T ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   ylinfant Трябва да ни разкажеш как мина раждането , когато ти остане време разбира се  Simple Smile

# 236
  • Варна
Честито! Да е жив и здрав!  bouquet

# 237
Честито! Да е жив и здрав  bouquet

# 238
  Честито бебенце!Да ти е жив и здрав и много щастлив Simple Smile Скоро идва и моя ред :Р

# 239
Вал, честито бебче и от мен! Жив и здрав са Ви е и много да ви радва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт