Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Val_T  честито рожбичка пожелавам ти да е жив и здрав и много да те радва  newsm07

# 241
Честито детенце.Да е здраво и много обичано.

# 242
  • UK
Здравейте мами Hug Hug Hug

Днес бяхме на поредната ЖК  Mr. Green

бебките ми са добре и растат яко (все така да са!).
Едната е вече 725 грама, а другата е 737 грама Stuck Out Tongue Големки сме, а за мама Wink не питайте  Laughing
Отначалото досега сам вече +9 кг -УжасТТТ 8O!!!!

Иначе, вс е перфектно, околоплодни стени, бебките са главично прилежание, незнам, какво ще рече това?!?
 Вс е ОК дано и така бъде и занапред Simple Smile

За 23 седмица Wink обаче  newsm78не вървят ли прекалено големички се чудя ... Те по принцип от самотo начало си избързват със седмица Simple Smile

# 243
kokona20 моето бебе в началото  6 месец беше 800 грама пак и това са мерки според видиозона и не винаги са верни тъй като те мерят коремчетата и база на тях определят кг такаче не се притеснявай има много случеи при който според видиозона мерките са едни а като се родят бебетата е друго.Например при мене се очертавашеб да бъде много голямо бебеама се роди3200кг верно 12 дена по рано от термина

# 244
На 09.09 се роди нашата малка принцеса Виктория. Вече сме си вкъщи и сме безкрайно щастливи.
След раждането бях почти убедена, че повече няма да повторя, но сега съм сигурна, че всяка болка си е струвала и бих минала по същия път отново Simple Smile Прави са мамите, когато казват, че болката се забравя, затова не се страхувайте, момичета! Щастието, което държите в ръцете си по-късно е стотици пъти по-голямо Hug

Момичета, откъде мога да взема колан за стягане? Искам медицински (продават ги в аптеки), но досега не съм срещала никъде.

Честито на всички обебили се мами Hug Много да са здрави и бързо да се възстановяват!

# 245
zvezdi4ka* честито бебче и нека да расте много обичана и щастлива. Да ви е жива и здрава

# 246
На 09.09 се роди нашата малка принцеса Виктория. Вече сме си вкъщи и сме безкрайно щастливи.
След раждането бях почти убедена, че повече няма да повторя, но сега съм сигурна, че всяка болка си е струвала и бих минала по същия път отново Simple Smile Прави са мамите, когато казват, че болката се забравя, затова не се страхувайте, момичета! Щастието, което държите в ръцете си по-късно е стотици пъти по-голямо Hug

Момичета, откъде мога да взема колан за стягане? Искам медицински (продават ги в аптеки), но досега не съм срещала никъде.

Честито на всички обебили се мами Hug Много да са здрави и бързо да се възстановяват!
   Честито бебенце!Да ви е жива и здрава и много,много щастие на цялото ви семейство! Simple Smile

# 247
  • UK

чЕСТИТО ЗВЕЗДИчКА  bouquet Hug Медицинска аптека не точно, а такъв магазин, има на ъгъла на светофарите на бул. "Ген Колев", малко по-надолу в първата пресечка точно на ъгъла е магазина, иначе в Интернет има един магазин Да Нет, там се предлагат такива колани Hug

# 248
  • varna
Звездичке, честита Виктория! Жива и здрава да е Simple Smile Разкажи като остане време как е минало всичко  Peace Аз също за момента не искам второ, ама да видим нататък  Laughing

# 249
Звездичка, честита Виктория! Да е жива и здрава и много радост да носи!
И аз категорично не исках да си представям второ раждане, ама сега го допускам. Отдавна забравих болката и зора... Как мина с д-р Славчев, разкажи?

# 250
  • UK
pina Hug
радвам се, че се появи Crazy

# 251
Кокона, мерси за посрещането!  Grinning
Ми аз си рекох, нали не съм бременна, няма да се записвам в следващата тема. Ама, то няма друга варненска, в която да пишат същите хора..., та появих се, да.

За бебетата, че са главично ще рече, че са обърнати с главите надолу. Важно е за нормално раждане, но ти с близнаците сигурно ще си секцио.

# 252
  • UK
Пина Hug да секцио ще съм, затова да вземат да се обръщат пак hahaha

# 253
Звездичке,честито бебе newsm30 много да ви радва и да е жива и здрава честно да си призная аз като излязох от болницата казах на мъжът ми че не искам второ обаче сега съм на коренно различно мнение и бих искала отново да съм бременна ама ще почакаме малко.

# 254
  • Варна
zvezdi4ka, честито бебче!   bouquet Много да ви радва малката Виктория!

Общи условия

Активация на акаунт