Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
За Чиполино Перфекта бих гласувала с две ръце!За мен е идеална,ползвах я с каката-не е мръднала и племенникът се повози малко в нея,сега смятам пак да разчитам на нея.С големи гуми,много проходима в тези разбити улици,с голям кош,как съм го товарила само..Въобще чудесна количка на напълно поносима цена.Тъй като кошът е многофункционален-има изцяло легнало и седнало положение,като порасна и вече седеше съм го ползвала и като столче в колата-той се откача и е супер лесно.

# 526
Ако позволите да се вмъкна по темата.Относно количките и аз мисля,че е по-добре не помпащи се гуми.За мен водещо беше да е с голям кош,да  е висока(че таткото е доста висок),а и заради комфорта,да има голям багажник(много необходим за пазар),лесно и компактно сгъване и за себе си избрах Сам Comby family и до момента нямам забележки.А аз доста обикалям и дупките по улиците не са ни проблем.
Относно отоплението и охлаждането-и ние сме с лятно бебче и карахме само на проветряване ,но беше на моменти адска жега и затова за зимата се снабдихме с климатик в дневната и конвекторен радиатор в спалнята и температурата е чудесна за детето.Климатикът не пречи,ако е в другата стая или детето не е непрекъснато в стаята с климатик.Дано съм била полезна на някого!
при нас проблема е че за сега ще е при нас във нашата стая и трябва постоянно да е на климатик newsm78,и накрая се спрях на вентилатор далеч от малчо и за зимата радиатор(все още незнам какъв)

# 527
стиляната [/quote
ами ако вентилатора е насочен към стената и далеч от кошарата? newsm78

Вентилатора раздвижва въздуха, не охлажда! Летата последните години са горещи, и ако преди сте били на работа и/или в движение не сте го усещали толкова. Въздуха във Варна е влажен, аз по скоро съм пускала климатика на режим да изсушава въздуха. При избор на добър инверторен климатик, ще сте доволни и при сметките.
Успешна седмица!
[/quote]
да но самата аз имам проблем със климатиците-изсушава ми носната лигавица и ме гони главоболие....при нас става доста горещо понеже терасата ни е южна и пече по цял ден newsm78..оф направо нз кое да избера......

# 528
За Чиполино Перфекта бих гласувала с две ръце!За мен е идеална,ползвах я с каката-не е мръднала и племенникът се повози малко в нея,сега смятам пак да разчитам на нея.С големи гуми,много проходима в тези разбити улици,с голям кош,как съм го товарила само..Въобще чудесна количка на напълно поносима цена.Тъй като кошът е многофункционален-има изцяло легнало и седнало положение,като порасна и вече седеше съм го ползвала и като столче в колата-той се откача и е супер лесно.
да и на мен ми харесва също,особено за нашите улици,във кв Левски съм и доста често виждам мамита по улицата с количките-тротоарите са разбити или заети от коли...една мацка ми препоръчваше по скъпи колички над 600-700лв.....(не мога да си  позволя такава)тапицерията или плата на Перфекта-та били шушлек не ставали за зимата куп други недостатъци........е да ама не търся лукс и да е едва ли не самоход,търся евтина и нормална хубава количка

# 529
  • Варна
Ако приемате нови попълнения с удоволствие искам да се присъединя към темата и с голям интерес следя всичко изписано Simple Smile

# 530
Стиляната, не мисля, че Перфектата е с шушлекова тапицерия. Не съм я пробвала в зимни условия, но сме излизали в студа. Най-малкото, в студено време и на количка от 2000лв, пак й слагат дъждобран. За мен максималната цена за количка беше 600лв. Като това щеше да е компромис, но иначе търсех около 400лв.
Количката на Полка е хубава, но и цената й е такава. Може обаче да се потърси в продавалник, там излизат хубави неща. Аз лично шкаф-вана (трябваше ми повивалника, корито си имах) и проходилка взех от там.

# 531
# 532
Стиляната, не мисля, че Перфектата е с шушлекова тапицерия. Не съм я пробвала в зимни условия, но сме излизали в студа. Най-малкото, в студено време и на количка от 2000лв, пак й слагат дъждобран. За мен максималната цена за количка беше 600лв. Като това щеше да е компромис, но иначе търсех около 400лв.
Количката на Полка е хубава, но и цената й е такава. Може обаче да се потърси в продавалник, там излизат хубави неща. Аз лично шкаф-вана (трябваше ми повивалника, корито си имах) и проходилка взех от там.
и аз като теб мисля че перфектата не е лоша,даже е много хубава,и дори да е от шушляк ккто казваш се слага и дъждобран......от продавалника също съм очарована,има някой доста запазена неща,от там си харесах 2колички,кошарка,скринове,но за сега не се наемаме да купуваме нищо,мисля да изчакам месец още

# 533
я дай линк със снимката във гугъл(ако стане де),всъщност тук незнам дали става да се постват линкове,и аз съм поствала ама дали се отварят newsm78

# 534
аз да питам пак Laughing(вече сигурно ставам нахална Grinning )
какво мислите за стерилизаторите за шишета

# 535
Привет! Аз си взех стерилизатор от Джъмбо и съм много доволна. Върши идеална работа и е само 40лв. Освен шишета, стерилизирам и биберони-залъгалки, лъжички, аспиратора за нос и т.н.

# 536
Привет! Аз си взех стерилизатор от Джъмбо и съм много доволна. Върши идеална работа и е само 40лв. Освен шишета, стерилизирам и биберони-залъгалки, лъжички, аспиратора за нос и т.н.
и аз за тва го искам,майка ми пък не иска-глезотий на времето как съм стерилизирвала мислиш-гореща парна баня и готово,мъжа ми и той-бе с топла вода и ги оставяш да се изцеждат,е аз пък държа да си купя,все пак сме 21век,бабини методи и нечиста вода не ми харесват

# 537
и аз за тва го искам,майка ми пък не иска-глезотий на времето как съм стерилизирвала мислиш-гореща парна баня и готово,мъжа ми и той-бе с топла вода и ги оставяш да се изцеждат,е аз пък държа да си купя,все пак сме 21век,бабини методи и нечиста вода не ми харесват
Мъжът ми беше 100% за стъклени шишета и съответно стерилизатор. Ако стерилизирам в тенджера има голяма вероятнотст да се счупят шишенцата.
Между другото и ние живеем в Левски. Grinning

# 538
Мъжът ми беше 100% за стъклени шишета и съответно стерилизатор. Ако стерилизирам в тенджера има голяма вероятнотст да се счупят шишенцата.
Между другото и ние живеем в Левски. Grinning
ееее супер къде точно Simple Smile
твърдо си държа за стерилизатора!не виждам с какво са вредни,може тези за микровълнова-да,но държа да е електрически,по вредното за мен е да се измият със гореща вода
(която не е  е толкова чиста)все пак става дума за бебе ,може и да се филмирам вече незнам newsm78,пък  има и на промоция,дори със шишета към него за 170лв-нормална цена все пак комплект,за мен тва е добра принадлежност а не глезотия

# 539
  • Варна
я дай линк със снимката във гугъл(ако стане де),всъщност тук незнам дали става да се постват линкове,и аз съм поствала ама дали се отварят newsm78
Hauck - Детска Количка Malibu All In One - Coffee/Kiwi е количката, не мога да дам линк, нещо не става  Embarassed
11кг е, харесва ми че коша е голям, 3в1 е, лека е, само не ми допада че е с малки колела, исках  едната двойка да е с големи, но пък я има по 580-600лв, което си е добра цена за 3в1, поне като гледам по сайтовете. другите марки такъв тип колички са над 800лв  newsm78 не знам, чудя се още. ние нищо не сме купили за сега. изчаквам още един месец може би.

Общи условия

Активация на акаунт