Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 16

• 65 422
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Aми не - всъщност са верни и двете неща, просто при едни жени е така, а при други - иначе.
Действително авторката е представила личния си опит като общовалиден, но въпреки това не мисля, че заслужава обиди и подигравки.

# 661
Аз лично не бих си и помислила да я обиждам. Пак казвам, че апелирам към коректно представяне, а не към опит да представи ЕДИНСВЕНАТА истина. Защото статията е написана като единствената истина по въпроса с кърменето.

# 662
Нямах предвид теб, а по-назад някои мнения, както и други извън форума.

За представянето съм съгласна, аз не бих написала такъв текст, нищо, че личният ми опит е подобен.

# 663
  • Варна
Това не е някаква сериозна статия, че да претендира за достоверност и коректност, написана е в стил есе, дори хумористични нотки долавям и представя точно личното виждане и опит на авторката.

# 664
Така е. Някои се притесняват, че подобни текстове можели да откажат бъдещите майки да кърмят. Само че, както отбеляза една друга коментираща, от кърменето ще ги откажат болницата, педиатърът, бабите, стринките, съседките, приятелките и всякакви други "компетентни" разбирачи.

# 665
НЕ само реплика а целия разговор беше абсурден. Дъщеря ми е почти на 1г. 8м. съседката е с две едно от които на 7м. "Е как я кърмиш още нали има зъби вече пък и то не е хубаво трябва максимум до 7 месец иначе след това е вредно за тях. Ооооо и през нощта я кърмиш даже ама как трябва да й почива стомахчето пък и тя вече е осъзната и голяма спирай да я кърмиш... Жената не е кърмила нито едното дете нито другото обаче пък е компетентна  Grinning

# 666
  • Пловдив
е те некърмилите/некърмещите винаги са най-компетентни по въпросите за кърменето и до кога е полезно/от кога става вредно Mr. Green

# 667
Е тя пак 7 месеца е дала като полезни. А баба ми викаше, че 40 дни са достатъчни  Grinning

# 668
Е тя пак 7 месеца е дала като полезни. А баба ми викаше, че 40 дни са достатъчни  Grinning

hahaha направо след това попара с вино!

# 669
О тя ако разбере че съм и бременна и продължавам да кърмя съвсем ще се втрещи жената  Mr. Green

# 670
На мен една мама, която казва, че е кърмила 1г10м ми "даде съвет" в никакъв случай да не кърмя повече от 2 години, защото ЛЛ й казала, че най-новите проучвания сочат, че след 2-рата година, ако се кърми се получава рак на гърдата...  ooooh!  "Ами то няма мляко и от самата стимулация се получава!" И тя разбира се моментално отбила. Така, че и кърмилите не са застраховани от невероятни прозрения.... Laughing

# 671
  • София
на мен любима си ми остава
"Спря ми кърмата в 2 месец и за това минахме на АМ"  ooooh!

# 672
О забравих да кажа ца нашата ЛЛ. Тя отдавна ми е забранила да кърмя даже последния път ми се накара и каза " яз съм длъжна да ви кажа че трябва да спрете да кърмите пък вие като искате продължавайте и до 18 г. но си поемете отгаворността че си гледате детето неправилно" също ми е казвала че детето затлъстява от кърмата и трябва да отбия....

# 673
детето затлъстява от кърмата и трябва да отбия....

Shocked е, нееее!

# 674
детето затлъстява от кърмата и трябва да отбия....

Shocked е, нееее!

То може би е детето-чудо, защото повечето ЛЛ обвиняват кърменето,  че децата не наддават  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт