Отговори
# 210
Днес е Голяма Богородица момичета .
Честит празник и честит имен ден ва всички именници !
Мария да си на този свят!
В най-слънчевия ден на годината името ти носи благослов, любов и преклонение.
Честит празник на всички, които почитат Пресветата Богородица!
Честит празник не само на онези, които носят святото име на Дева Мария,но и на всички,създали дом,огнище и изпитали великата сила, мъка и радост на майчинството!
Нека Девата закриля всички нас и неродените ни деца .

# 211
Дуденка,пари се изкарват:-) те сега ми най.малкия проблем.ами аз четох тук таме до преди малко,звънях на приятелки,определено ми препоръчаха да се запиша на тази ЖК.този път всичко ще е наред са нашите бебенца:-) Simple Smile

# 212
  • София
момичета на вас след колко време ви излязоха резултатите от БХС.
На мен ми взеха  кръв миналата седмица ,на 6/08 и днес ходих да си взема резултата и да го погледнем с лекарката и никъде не ме откриват. Странно ми е да не са излязли вече и малко се съмнявам дали не са ми ги загубили. Опитвам и от саита на Майчин дом да си ги намеря и пак нищо .
При вас след колко време излязоха?

# 213
ina_princess, ако 450 лв.  е сумата за цялата бременност, според мен е съвсем ок.  Аз съм на прегледи в Майчин Дом, но в тези консултации се включват 2 гледания на ехограф, а аз искам всеки месец да си го гледам.  Един преглед на ехограф е 35 лв.  Както и да го смятаме, може би е по-добре на частно, стига да са включени месечни прегледи на ехограф.  

# 214
знам принцесс, че пари се изкарват, за това сега не ги мисля много много, като се налага давам пари, стига да знам че с бебе всичко е наред. щом са ти препоръчали да се запишеш, давай смело и успех... newsm10

# 215
Guerry,аз днес си правих БХС'на 19 уж трябва да са готови

# 216
guerry, моите резултати излязоха след два дена, сега ще ти пусна линк, от където аз си изтеглих моите резултати
http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk
пробвай вместо с дата 06.08 с дата 07.08 това се попълва най-долу в Алтернативна идентификация

# 217
  • София
guerry, моите резултати излязоха след два дена, сега ще ти пусна линк, от където аз си изтеглих моите резултати
http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk
пробвай вместо с дата 06.08 с дата 07.08 това се попълва най-долу в Алтернативна идентификация

мерси дуденка пробвах вече, но  няма нищо. Или не са ми нанесени имената коректно или има друг проблем. От клиникаа уж казаха че и те ще проверят какво е станало.

# 218
с каквото можах, помогнах. ще се намерят резултатите, спокойно

# 219
  • София
с каквото можах, помогнах. ще се намерят резултатите, спокойно

много мерси дуденка. явно нещо е станало. Обадиха се че са ми ги намерили. По късно ще ги видя, защото в майчин дом така и нищо не излиза.

# 220
Да се запиша и аз  Hug

# 221
здравейте на всички))
днес ходих на преглед. много ми хареса докторка та, направо съм очарована от нея))
разгледахме бебо от всяка де)  то от начало много мърда и рита се) а после си закри лицето с ръчички)) така интересно)
80 грама е , а вече с характер)

# 222
Момичета...  Crazy мисля че усещам бебчо....не съм сигурна, защото ми се струва мнооогоооо рано, но нещо става там. Не е ритниче, а просто все едно се завърта нанякъде и побутва тук -там. Най - вероятно си въобразявам, но въпреки това е хубаво да си мисля че е бебчо  newsm44

# 223
 И аз да споделя,че още не съм усетила бебчо. Но термина ми е 17.02. И е рано още. Колкото до прегледите,аз ходя на жк по зк за да ми пускас изследвамията и 1път месечно ходя на часто и давам по 25лв за прегледа като ооказвам и изследванията.

# 224
Запис. Може ли да ми смените термина? Преместиха ми го за 12.02 Simple Smile Благодаря!
Много пишете! Абсурд да ви насмогна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт