ЮНСКИ мами радваме се всички на пухкави кречета и ръчички

• 37 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, нашият бръмбазък днес хич не спа ,накрая въпреки лекия дъжд го изведохме за 2 часа и даже  в парка не спа. За сметка на това се надявам тази нощ да поспи повечко.
Обръщали ли сте внимание дали вашите деца спят с полуотворени очички? Моят доста често е така и се притеснявам да не му изсъхват.
Мислите ли да се ваксинирате против грип? Питам предимно кърмещите майки. Пише в упътванията, че не е вредно, но аз имам леки съмнения.
Ади, ще бързам да спя, че не е ясно колко минути ми е отделил шефа Wink.
Лека!

# 616
  • София
Amorevole благодаря ти много за бързия и изчерпателен отговор...много ми помогна и ме успокои  Hug

# 617
Здравейте момичета,

Моят малчо днес става на 4 месеца  Heart Eyes . Бих ви почерпила виртуално, но не се справих с качването на снимка  Embarassed

Днес поне има слънчице, но този вятър хич не ми харесва . Все пак мисля да се разходим малко в Западен парк.

Струва ми се, че Дани повръща по-често  newsm78. Освен като го оригвам и между храненията - или вода или вода с пресечено мляко (уфф дано разбрахте какво имам впредвид). На някой от вас случвало ли се е? Той е на АМ вече изцяло. Не съм сменяла марката (на лактана е). Нещо не се справих  Cry , а и разни мои здр. проблеми. Та ако на някой му се е случвало да сподели, моля. Иначе няма температура, ритка, усмихва се, но взех да се вкарвам във филм, че малко пишка. Офф не мога да преценя. В понеделник сме при педи, ще я попитам и нея, но и вашият опит ме интересува.

И аз съм с ужасен косопад, както и вие споменахте, ама какво да се прави, ще трябва и това да изтърпим.

Болните бебоци да оздравяват. Хубав ден от мен  Hug

# 618
  • София
sas3, да, на 1-ви. И вие сте май със същата разлика.

С какво мажете бебетата след баня на този етап? Аз още ползвам олиото на Мустела, още преди раждането бях купила и техния лосион, но някакси ми лепне на ръцете, като го мажа, не ми харесва. Преди с каката го ползвах много дълго време и не помня да е лепнел така. Пробвал ли е някой веледа?

Бебка спеше почти само с полуотворени очи като по-малка, сега май рядко се случва вече, но не вярвам това да пречи на очичките, най-вероятно премигват все пак от време навреме.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 17:51 от ayka

# 619
Здравейте и от мен. За косата , още преди да родя фризьора ми каза, че т.к. през бремеността не пада коса, след 3-тия месец ще си опада  каквото там се е натрупало и в 90% от случаите косата си връща гъстотата от преди бремеността.

Ако знаеш как ми вдъхна кураж,че нещата ще се оправят.Дано е така!

Днес Алекс става на 4 месеца -да ми е жива и здрава и все така щурава(от сега  Laughing ).

# 620
Честити месеч1инки на Алекс и Дани  smile3504.
Ейййй,колко стремглаво минава времето......Децата се променят с всеки изминал ден....да са ни живи и здрави. 
Аз мажа с любимото лосионче на Бюбхен  Heart Eyes ,напоследък редувам и с олиото на Хип,което също мнооого ми харесва.    Обаче определено ще сменям "Памперс",няма случай в който да не пропусне акото. Вчера с мъжо си говорихме и се сетихме,че и при малкия беше така с тройката на "Памперс".  Тогава ги сменихме с Хъджис и така до края.   Имаше и един Пипи,които бяха невероятни,но бързо изчезнаха от пазара.
Вал,възможно е да е бил моят мъж. Ти познаваш ли го или си се сетила ей така за мен?   Ана ние с тебе така и не се решихме да се видим,в един град живеем,срамота  Mr. Green.
Милена,аз никога не съм се ваксинирала и няма и да го направя.  Дали влияе обаче на кърмата,нямам представа. В нета има противоречива информация.
За косопада се сещам,че и аз като Иванджелин имах рани по главата от Фитовала,но след първото ми раждане. Сега честно казано май нищо не съм предприела  Embarassed,то няма и особен смисъл.Докато не опада това което е пораснало през бременността май оправия няма.   Но за витамините за кърмачки на Джеймисън не се бях сещала. Със сигурност ако не друго,то кърмачката със сигурност има нужда от балансирано и богато на витамини меню.което колкото и да се стараем не можем да си осигурим напълно. 
Ставам,че на Дани стана скучно...

# 621
  • София
И при нас почти всяко акане води до смяна на дрехите, дори доста често и на чаршафите, не мога да разбера защо. С бял памперс сме, пробвах и либеро и биоразградимите на бейбилав - същото. Понеже каката се цапаше винаги на гръбчето, с нея минах на либеро заради ластика отзад и бях доволна. Тя обаче акаше по доста пъти на ден, докато сега бебка ака в повечето случаи веднъж на ден и аз на това го отдавам пропускането - при нея пропускат най вече около крачетата. Но е много досадно, не смогвам с прането и гладенето. Ще взема да пробвам и аз хъгис.

# 622
Здравейте, ние днес спахме 4 часа и половина в парка и сега се чудя що за нощ ще ни чака.
За памперсите,  тествах либеро и хъгис по същата причина-акани дрешки. Либерото са ми като шкурка и сега сме на хъгис през деня и нощем на памперс, че все пак памперс са хем най-меки, хем , според мен, са по- приятни за бебока.
Иначе ползваме всичко на хип - и кремче и олио и шампоан, че и сухо мляко когато се налага. За мен също и чайче за кърмачки и витамините за бременни.
Я кажете, вашите бебоци "говорят" ли. Нашият е много смешен , особено като ни се кара. Има си собствен език. "Скандалите" за почват с "абебе" и там различаваме думички айди и дай. Приятелката ми ме бъзика, че сме ужасни родители, щом накарахме 3 месечно бебе да "проговори".

# 623
Вдигнете номерацията, ако насирането преминава на гърба  Mr. Green

# 624
Добър вечер Flutter

3-ката на памперс наистина нещо не е сполучлива, не знам защо така. В момента редувам Памперс и Babylove. При Софѝя със сигурност не е проблема в номерацията, тя е 6.300кг, тройката е точна, ама....

За ваксините- и аз като Милиса никога не съм се ваксинирала с противогрипна и нямам намерение. Според мен са голяма глупост.

Все още я мажа с млякото на А-дерма-Прималба, но като свърши, минавам на Клоран. Баткото го отгледах с Бюбхен и Клоран.

Софѝя много "бърбори"- ааа, ууу, а гууу, бррр, амамама....Днес около половин час сама в хола си откара на шезлонга и монолог.. Laughing

# 625
Milisa просто знаех (благодарение на форума Simple Smile ) , че си родила и когато отидох до Иван Рилски и видях, че има изписване и веднага се сетих за теб ... и сметнах, че най-вероятно си ти ... поогледах се да те видя ( е не че се познаваме ... но на изписване си личи коя е майката  4470 ) и тогава се качих в асансьора с един мъж и веднага предположих, че това е мъжът ти ... и докато бях на тонове и свиждането е свършило Simple Smile .

Здравейте и от мен. За косата , още преди да родя фризьора ми каза, че т.к. през бременността не пада коса, след 3-тия месец ще си опада  каквото там се е натрупало и в 90% от случаите косата си връща гъстотата от преди бременността.

Ако знаеш как ми вдъхна кураж,че нещата ще се оправят.Дано е така!

Днес Алекс става на 4 месеца -да ми е жива и здрава и все така щурава(от сега  Laughing ).
А дано да е така. Поокуражих се, че ще се оправят нещата.

TINN и моя Млечко повръща така ... едното педи ми каза рефлукс, а другото че преяжда. Така че не знам ... за мен си има рефлукс, защото вярвам повече на частното педи.

А за памперсите аз съм си с турските на Памперс 3-ката, но мн странно предния пакет не ми бяха изобщо удобни, а сега този който взех и пак е 3-ка ми е мн по-удобен и го слагам мн по-лесно. Въпреки че , "лесно" е мн силно казано Simple Smile такава война водим с това обличане направо ме изпотява  ooooh! .

За ваксините аз не съм им привърженик ... по принцип на мен от работа ми дават безплатно всяка година, но аз не си ги слагам.

# 626
Здравейте момичета,

Моят малчо днес става на 4 месеца  Heart Eyes . Бих ви почерпила виртуално, но не се справих с качването на снимка  Embarassed

Днес поне има слънчице, но този вятър хич не ми харесва . Все пак мисля да се разходим малко в Западен парк.

Струва ми се, че Дани повръща по-често  newsm78. Освен като го оригвам и между храненията - или вода или вода с пресечено мляко (уфф дано разбрахте какво имам впредвид). На някой от вас случвало ли се е? Той е на АМ вече изцяло. Не съм сменяла марката (на лактана е). Нещо не се справих  Cry , а и разни мои здр. проблеми. Та ако на някой му се е случвало да сподели, моля. Иначе няма температура, ритка, усмихва се, но взех да се вкарвам във филм, че малко пишка. Офф не мога да преценя. В понеделник сме при педи, ще я попитам и нея, но и вашият опит ме интересува.

И аз съм с ужасен косопад, както и вие споменахте, ама какво да се прави, ще трябва и това да изтърпим.

Болните бебоци да оздравяват. Хубав ден от мен  Hug

На моята бебка давам сиропче Гастротус за повръщането, много съм доволна. Всяко повръщане беше огромен стрес за нея, защото се дави, излиза й и от носа и аз я заведох на ехограф. От както ни изписаха сиропчето си поехме въздух.
Предупредиха ме и захранването да е с каши, а не с пюрета, за да избегнем повръщане.

# 627
Хах, ето как си говорят с тати, а иначе - и егати монолозите от поне месец насам.

http://www.youtube.com/watch?v=SnrLNDYMbcc&feature=youtu.be

Противогрипна не съм си слагала, въпреки че ми се полагаше безплатна и на мен от работата. Безсмислено е, защото е срещу миналогодишните щамове, а всеки сезон грипните щамове мутират и са различни.

# 628
 Здравейте ,мами! Grinning
 Да ви се оплача моя мъник кашля вече доста време  Cry Доктора му каза,че е изкарал вируса,който върлува сега дори без да разберем и сега просто се чисти с тази кашлица,нооооооо аз направо вече ще се побъркам като го слушам...Днес пак сме на доктор ,че да видим  Praynig А на всичкото отгоре и някакви гурелчета му се появиха тази сутрин.Какво му се случва просто не знам Cry
 А за мазане на бебчетата и аз щях да ви питам как процедирате?????ние до сега не сме мазали с нищо освен по време на масажите с олио,защото педиатъра ни посъветва да не му натоварваме кожата излишно.Не съм имала проблеми,а ако някъде ми се струва по-суха кожата я мажа с кремче Бочко.Иначе изцяло ползвам Мустела и съм много доволна.Мисля си че трябва вече да започна да го мажа с нещо защото все пак предполагам,че зимата кожата му ще се изсушава повече?
 Аз също започнах да давам на малкия изцеден бистър сок от плодове или му варя плодове с малко вода и ги пасирам.Така щял да свиква и с други вкусове освен кърмата ,а и сега имаше доста голямо разнообразие от хубави плодове.Определено му харесват,особено пюретата,които му правя.Хапва си ги с кеф  Grinning

# 629
Ivvangeline страшни пампули има малкия на чорапчетата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт