MAC & Sephora - 15 тема

• 43 458
  • 727
  •   1
Отговори
# 195

Вярно.....грешката е моя  Peace
Mocha е в другата палитра  Blush

# 196
Espresso и Patina са просто задължителни Grinning, Vanilla, Blanc type, Charcoal brown, Kid, Omega...имат страшно готини неутрални цветове.
Аз моят signature грим така да се каже го правя с Vanilla/Blanc type и Espresso. Patina си пасва много добре с Mulch.
А сега реших, че ще пълня нова палитра от 15, та също ги мисля какви точно ми трябват нови Grinning Трудна работа Mr. Green

# 197
Espresso и Patina са просто задължителни Grinning, Vanilla, Blanc type, Charcoal brown, Kid, Omega...имат страшно готини неутрални цветове.
Аз моят signature грим така да се каже го правя с Vanilla/Blanc type и Espresso. Patina си пасва много добре с Mulch.
А сега реших, че ще пълня нова палитра от 15, та също ги мисля какви точно ми трябват нови Grinning Трудна работа Mr. Green

Оо, patina-та я взимам задължително, знам, че често си я споменавала Simple Smile По-скоро ми е трудно да избера хайлайт цвят Thinking
Ще ги разгледам задължително Simple Smile  Peace Другата седмица ще бъде Mac- седмица Heart Eyes Hug

# 198
Vanilla е чудесен хайлайт цвят, но ако си падаш по по-блестящи разгледай Nylon, Ricepaper, Shroom, Phloof  Simple Smile

# 199
Аз под веждите си слагам обикновено Оrb.
Също често използвам пигмента Vanilla  Heart Eyes
Имам и харесвам Nylon, но определено имам слабост към Оrb и Vanilla  Mr. Green
Много зависи какъв ефект искаш, какви сенки си използвала и какъв цвят е кожата ти

# 200
Здравейте, следя темата от месеци и много харесвам MAC. Не съм купувала сенки от тях и нямам представа какви са цените в Бг. Харесала съм си два цвята и се чудя дали ще ми излезе по-изгодно да си взема палитра с 2 слота или 2 отделни. Какво ще препоръчате?  Grinning
Рефилите са 27 лв, ако ги вземеш с кутийките са 33 лв. Аз лично винаги препоръчвам палитри и рефили. Няма как човек да остане само с 2 или 3 техни сенки. Поне според мен де  Grinning
Jackie, мерси много за информацията. Харесала съм си Brule и Patina, замислям се и за Espresso, но имам почти същия цвят от една палитра на Too Faced. Grinning

# 201
Истината е, че харесвам и матов и блестящ грим и затова ми е трудно Grinning Явно ще трябва да направя 2 палитри Simple Smile Харесах и аз Orb. Проблемът ми е, че правя или само матов грим или изцяло блестящ. Знам, че могат да се смесват и 2-та вида, но нямам навик да го правя. Кожата ми е бяла с розов подтон. А сенки досега използвам UD, Too faced, Inglot, всъщност имам и сенки на Mac в отделните кутии, но не харесвам много цветовете Grinning

# 202
Aз под веждите най-често ползвам или скинфиниши като Porcelain Pink, Adored или ванила пигмен-а, Албатрос на NARS и подобни. Но ако слагам нещо по-матово е или vanilla или сянка от типа на blanc type.
Oпитай да комбинираш по-блестящи сенки с матови, изглежда наистина прекрасно, защото се получава повече дълбочина и 3д ефект.

# 203
Аз не харесвам прекалено блестящи или прекалено матови гримове и винаги се старая да има баланс.
Обикновено слагам по лъскавите сенки върху подвижния клепач и ако сложа Nylon ми идва прекалено лъскаво.
Aз имам 2 палитри от големите и две малки и бих си купила още  Mr. Green  Blush
Единственият цвят за който така и не успях да му намеря приложение е Texture - нито знам с какво да го комбинирам, нито с какви дрехи да го нося  Crazy

# 204
Еее супер изброили сте най- готините сенки на Мас. Heart Eyes
Аз също съм само за рефили. Кутийки купувам само от лимитираните колекции, когато няма просто друга възможност. Палитрите готови никога.

# 205
B & C, за Texture мога да предложа веднага супер готин грим, но ти не ходиш така силно гримирана. Все пак ако ти е интересно  Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=O4KcnnOe6d8
Между другото тази мацка прави уникални неща Heart Eyes

Иначе и аз имам цветове, които съм ги купувала пък в последствие се оказва, че не се харесвам с тях или няма с какво да ги нося. Подарявам и веднага избирам нови Grinning За това и новата палитра ще я нареждам много внимателно.

# 206
Ще пробвам да смеся двата ефекта значи, ще потренирам, дано се получи Flutter
Благодаря много за идеите, момичета newsm51

# 207
Жаки имаш Албатрос-а ли? Можеш ли да го сравниш с друг финиш? Какъв тон има? Златен, бежов, бял?

# 208
  • София
Няма как да не ви се похваля какво получих преди малко:
MAC Face Kit by Rebecca Moses https://cdn.bg-mamma.com/kgul/b4bb0c62.jpg

Честито ти бижу! Heart Eyes Peace

Как така си в гримова ваканция?
Ти? ooooh! Grinning

Благодаря  Hug Да, и аз не мога да повярвам, но си е факт - 3 седмици без грим  Crazy Ама без абсолютно никакъв грим. При мен ако ще е гарга - нека да е от най-рошавите. Няма го този вариант само гланц или само спирала - или всичко, или нищо  hahaha Та... Чакам захлаждане  Mr. Green

Няма как да не ви се похваля какво получих преди малко:
MAC Face Kit by Rebecca Moses
Скрит текст:
[/color]
Уникална PeaceМоже ли да помоля за малко инфо? Евентуално цена и дали я има в Сф?Може и на лични,предварително благодаря. Hug

За съжаление я няма в България и сигурно няма и да я заредят тази колекция. Взех я от ук за около 40 лири.

И аз обичам комбинация мат с блестящо. Правила съм и само мат грим, но само блестящ май не  newsm78

# 209
  • София
Oпитай да комбинираш по-блестящи сенки с матови, изглежда наистина прекрасно, защото се получава повече дълбочина и 3д ефект.
Я, не бях се замислила! Thinking
А това еспресо е абсолютен мат, така ли?
Аз пък винаги седефени кафеви сенки съм имала, такова никога. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт