MAC & Sephora - 15 тема

• 43 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Благодаря  Hug Да, и аз не мога да повярвам, но си е факт - 3 седмици без грим  Crazy Ама без абсолютно никакъв грим. При мен ако ще е гарга - нека да е от най-рошавите. Няма го този вариант само гланц или само спирала - или всичко, или нищо  hahaha Та... Чакам захлаждане  Mr. Green

Я си признай, че си на някой безлюден остров  или поне си отпуска и не ходиш на работа  Joy Joy Joy

Днес сложих ружа и хайлайтъра от палитрата на Нарс. Добре пигментиран, нанася се лесно, тъмната част не става за контуриране, но е прекрасен тъмен нюанс с който да си регулираш цвета на ружа. Всъщност тъмния цвят най-много ми харесва от палитрата.

# 211
Жаки имаш Албатрос-а ли? Можеш ли да го сравниш с друг финиш? Какъв тон има? Златен, бежов, бял?
Прилича на пигмента ванила, но е още по-готин някакси, самата текстура е по-различна Heart Eyes Бяло злато бих го описала като цвят.
Скрит текст:

# 212
Уникална PeaceМоже ли да помоля за малко инфо? Евентуално цена и дали я има в Сф?Може и на лични,предварително благодаря. Hug
[/quote]

За съжаление я няма в България и сигурно няма и да я заредят тази колекция. Взех я от ук за около 40 лири.

Благодаря.Жалко ,че я няма Crazy,тъкмо се запалих,много ми допадна..

# 213
  • София
Тц  Naughty На работа съм. Ходя си така навсякъде - кино, пазар, мол, срещи с прекрасни приятелки  bowuu

Ще ме побъркаш с този Нарс. Така ги искам  Heart Eyes

Палитрата наистина е много хубава. За първи път харесвам палитра на Мак, но как и да не я - включва 2 цвята сенки, които исках, а останалите 2 изглеждат много добре, ружът и едното червило също исках да взимам, а другото червило също много ми допада. И четка си има - просто всичко е супер!

# 214
  • Пловдив
Момичета, някой пазарувал ли е от тук: http://www.usa2bg.com/kozmetika/za-litse/ newsm78
Дали палитрите на УД са оригинални или са някакви китайски Thinking

# 215
  • Torino,IT
Честито Elle   bouquet

Аз пък с ружа мелба така и не се разбрах нещо.
Трудно се разнася,трябва с много лека ръка да се работи,става на топка на лицето,дали защото финиша му е мат,но е труден за работа,поне за мен Rolling Eyes

# 216
  • София
Момичета, някой пазарувал ли е от тук: http://www.usa2bg.com/kozmetika/za-litse/ newsm78
Дали палитрите на УД са оригинални или са някакви китайски Thinking

Взимала съм неща само на The Body Shop и бяха ок.

Lindita, благодаря  Hug Радвам се, че ми обърна внимание към това, ще го тествам някой път само за вкъщи, да не стане грешка и да се наложи да махам целия грим. Имам един мат руж на Illamasqua, който е прекрасен, дано не се различават много с Мак.

# 217
Мелба-та е един от най-силно пигментираните ружове, които имам. Нанасям го само с 187, като едвам докосвам продукта. С други четки не ми харесва как седи.

# 218
  • София
Поне някакво приложение за тази 187, че иначе я държа само за един много пигментиран скинфиниш  Tired

# 219
Ако имаш по-малката ѝ сестра (никога не мога да запомня номера Blush Blush) пробвай с нея, че мелбата в палитрата сигурно ще е много по-мъничка.

# 220
В Сефора са заредени всички новости на Шанел - кремообразни ружове, колекция, грижа за кожата

# 221
  • София
Ако имаш по-малката ѝ сестра (никога не мога да запомня номера Blush Blush) пробвай с нея, че мелбата в палитрата сигурно ще е много по-мъничка.

Нямам, но мисля, че и 187 ще се побере  Thinking

heli_heli, коя колекция?

# 222
  • Бургас
В Сефора са заредени всички новости на Шанел - кремообразни ружове, колекция, грижа за кожата
Супер, аз с кремообразните ружове въобще не се оправям но съм си харесала 1-2 червила от новата, като това : ROUGE COCO SHINE 87 RENDEZ-VOUS

# 223
  • Бургас
Ммм това е хубава новина, може би и в Бургас вече я има , ако не то до края на седмицата ще я заредят. Те и без това ми казаха, че към края на месеца я чакат.

# 224
  • Бургас
Не знам, избягвам да пазарувам в Парадокс или Микото.
Просто другата седмица съм в София служебно и се готвя за масирана атака на Сефора

Общи условия

Активация на акаунт