MAC & Sephora - 15 тема

• 43 531
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Само в Парадокса не стъпвам.

# 226
Аз от сенките на МАК, които имам, само Ера никога не я ползвам и не мога да намеря приложение - не ми харесва как седи и това е - слагала съм я върху клепача, но е някак прозрачна и недостатъчно блестяща, за да стои сама там (при мен почти винаги останалото е мат, та поне там да има различна текстура), апък на друго място не ми върви като цвят... не съм доволна от този си избор  Rolling Eyes

А за 187 ... спомням си колко време я мислих и исках тази четка, как тогава беше най-любимата ФДТ четка на всички гурута и колко време след като я купих се мъчех с нея и си мислех, че съм безнадежден случай, щом не мога да се справя да нанеса както искам...и сега така си стои и моята, може би още едни зле похарчени пари в МАК, а можеше да си взема толкова други страхотни техни неща, които по-добре да ми паснат...

# 227
Мila, пробвай я за ружове, скинфиниши и различни пудри. Нанася ги прекрасно Heart Eyes
Аз фдт никога не нанасям  нея. Пробвала съм 1-2 пъти, но не мога да я харесам за тази цел.

# 228
Мila, пробвай я за ружове, скинфиниши и различни пудри. Нанася ги прекрасно Heart Eyes
Аз фдт никога не нанасям  нея. Пробвала съм 1-2 пъти, но не мога да я харесам за тази цел.
Благодаря, Жаки, ще пробвам!  Hug
Аз напоследък нанасям всякакви продукти на скулите с имитацията на НАРС-ката японка и съм влюбена в нея  Heart Eyes

# 229
Mila Farfalla, Еra не е от цветовете, които са ми фаворити, но понякога успявам да му намеря приложение.
Ето тук съм го използвала

Скрит текст:

# 230
В коя Сефора е заредена колекцията на Шанел? Мисля да си взема едно ружче  Flutter

# 231
В§С, много красиво е станало, както винаги и само доказва колко различно стоят цветовете на различните хора! При мен стои жълтеникаво и постно, с леко тебеширена текстура...

# 232
В Сефора са заредени всички новости на Шанел - кремообразни ружове, колекция, грижа за кожата

Коя колекция по- точно е заредена  Rolling Eyes? Предполагам - че е нещо есенно . Thinking

# 233
  • София
В Сефора са заредени всички новости на Шанел - кремообразни ружове, колекция, грижа за кожата

Коя колекция по- точно е заредена  Rolling Eyes? Предполагам - че е нещо есенно . Thinking

Тази http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/FALL-2013-137347

# 234
Mila Farfalla, ето още едно гримче с този цвят

http://www.myeyeshadowconsultant.com/2013/03/31/spotlight-on-mac-era/

Дано успееш да му намериш приложение.
Аз днес го мъчих Теxture  Laughing Crazy Rolling Eyes
Няма да го изхвърлям или подарявам, а ще продължавам да му търся другарчета  Twisted Evil

# 235

Тази http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/FALL-2013-137347

Точно се чудя на едно от червилата   Grinning .Благодаря Ел    bouquet
Дано я има и в двете Сефори - а не както напоследък правят  - първо в едната и след една седмица в другата. ooooh!

# 236
Есенната колекция + rouge allure moire + ружовете

Мисля, че и в двете Сефори я има. Днес са я получили.

# 237
от днес съм собственик на шанел бейж. сутринта минах през Дъглас и накарах продавачката да мв гримира. Исках да видя как ще се държи пудрата. При мен матира добре , не ми лъщи Т зоната. След обяд я купих. Странно, че в Дъблин и Франкфурт на летищата я нямаше пудрата. Намерих я в едно малко градче / вече се бях отчаяла че ще я видя тази пудра/.
Видях и есенната колекция на Диор, сенките са много хубави.

# 238
Здравейте, идвам от Сефора Парадайз. Чудна е новата колекция на Шанел. Аз отидох за лаковете, но си взех руж от кремообразните. Моят цвят е Revelation. Дамата, която ме консултира беше много мила. Нанесе го с пръсти, после и аз с пръсти нанасях. Пробвах на лицето и Presage. Много лесно се нанасят, дори от аматьор като мен. Пробвах и червилото Rande-vous-много ми хареса. То ще ми е следващата покупка. Лаковете са 3, отговарят на снимките и клиповете в ютуб. Мистириъс е малко тъмен, но не е черен, по-скоро между тъмно кафяво и тъмно маслено зелено. Интересен цвят е. Еликсир е млечно розово, което леко червенее и много ми допадна. Металическият цвят за съжаление го развалих без да искам с една салфетка-интересен е, камуфлажно зелено със златисти отблясъци. Притеснява ме само, че може да стане на чертички като се нанася. Очната линия е в същия цвят и много ми допадна. Четворката сенки не ги гледах, защото не търсех такъв продукт, но единичната, която мисля за казва Gris-Gris е приказан цвят. Аз питах и за ИСЛ-казаха, че до 2 седмици чакат и тяхната колекция. Но май май няма да има есенна на Диор при нас.

# 239
  • Пловдив
В петък планирам да погледна новата колекция на Шанел, дано да са я заредили в Прити шоп. От лаковете съм си харесала точно Мистириъс, обожавам тъмните цветове и се лакирам само с такива. Кремообразните ружове ми се виждат много сложни за нанасяне, въпреки че гледах в един клип Лиса Елдридж как го нанесе за секунди само с пръсти. Червилата също ми харесват, особено розовото и малиновото от шайн серията. Определено няма да изляза с празни ръце Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт