MAC & Sephora - 15 тема

• 43 450
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Е как, как ги прикрива - като ги озарява в целия им блясък  Joy Хората са казали, че най-добре се крие нещо, когато е на най-видно място  Mr. Green

# 181
  • София
Няма как да не ви се похваля какво получих преди малко:
MAC Face Kit by Rebecca Moses

# 182

И ти ли я взе? Много е добра, подбрани са перфектните цветове според мен.  Peace

# 183
  • София
Дааа, взех си Brown. Нямам търпение да я пробвам, обаче съм в гримова ваканция сега Grinning

# 184
И моята е същата, лилавата палитра е доста тъмна за мен. Peace
С удоволствие да си я ползваш! Аз откакто я имам всеки ден съм с нея. Перфектна ми е за ежедневен натурален грим и всичко е на едно място.  Heart Eyes

# 185
  • София
Ели, чудно изглежда, аз преди малко си взех палитрата на NARS Realm of the Senses, трябва да я пипна с четка, за да дам по-адекватно мнение Simple Smile

# 186
  • София
Hug

Ооо, нямам търпение да кажеш за Нарс-чето. Въпреки, че каквото и да кажеш, аз пак ще си ги обичам... Когато ги получа... След месец  Mr. Green

# 187
Здравейте, следя темата от месеци и много харесвам MAC. Не съм купувала сенки от тях и нямам представа какви са цените в Бг. Харесала съм си два цвята и се чудя дали ще ми излезе по-изгодно да си взема палитра с 2 слота или 2 отделни. Какво ще препоръчате?  Grinning

# 188
  • София
MAC Face Kit by Rebecca Moses http://prikachi.com/images/116/6466116z.jpg

Честито ти бижу! Heart Eyes Peace

Как така си в гримова ваканция?
Ти? ooooh! Grinning

# 189
Elle-meme, честито! Не мога да се ориентирам, това в ляво от четирите сенки руж ли е или пудра? Иначе да се похваля и аз. От Сефора Парадайз имам лак на YSL-14 Violine Surrealiste  от продуктите с 30% намаление. Погледнах в нета, че той всъщност е част от лятната колекция на марката за лято 2013г., която ние не получихме в Бг, но предполагам, че е репромотиран и в Сефора са ми продали от по-старо зареждане. Страхотен виолетов цвят с много блясък.
Взех си и продукт за почистване на четки за грим на Makeup Forever. Консултантките ми го похвалиха, че бил по-добър от техния продукт на Сефора, който пак е за почистване.

# 190

Уникална PeaceМоже ли да помоля за малко инфо? Евентуално цена и дали я има в Сф?Може и на лични,предварително благодаря. Hug

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 21:19 от zlatina_ZZ

# 191
Elle-meme, честито! Не мога да се ориентирам, това в ляво от четирите сенки руж ли е или пудра?

Toва е руж - Мocha  Peace

МАC имат много хубави палитри, но аз до сега никога не съм си купувала от тях, защото винаги имам наѝ малко поне един цвят от сенките в палитрата и не ми се иска да ми се дублират  Rolling Eyes

# 192
Elle-meme, честито! Не мога да се ориентирам, това в ляво от четирите сенки руж ли е или пудра?

Toва е руж - Мocha  Peace

МАC имат много хубави палитри, но аз до сега никога не съм си купувала от тях, защото винаги имам наѝ малко поне един цвят от сенките в палитрата и не ми се иска да ми се дублират  Rolling Eyes

Ружа е Мелба. Peace

# 193
Здравейте, следя темата от месеци и много харесвам MAC. Не съм купувала сенки от тях и нямам представа какви са цените в Бг. Харесала съм си два цвята и се чудя дали ще ми излезе по-изгодно да си взема палитра с 2 слота или 2 отделни. Какво ще препоръчате?  Grinning
Рефилите са 27 лв, ако ги вземеш с кутийките са 33 лв. Аз лично винаги препоръчвам палитри и рефили. Няма как човек да остане само с 2 или 3 техни сенки. Поне според мен де  Grinning

# 194
Жаки, колко си права Simple Smile Правя си сега палитра четворка и изборът е тооолкова голям, че съм ошашавена Mr. Green Взех Satin taupe и съм влюбена в цвета. Моля те обаче препоръчай ми още някакви неутрални цветове, че знам, че си зарита с техни сенки и имаш поглед Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт