MAC & Sephora - 15 тема

• 42 675
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Момичета появи ли Naked в Сефора вече, защото преди месец я нямаше?

Нали вече нямало да има УД в нашата Сефора  Rolling Eyes

# 31
  • гр.Добрич
Казаха ми, че след 2 седмици ще има в Парадайз, пък може и да са ме баламосали. Пролетта се чудих-удих и не я взех. Сега пък няма.

# 32

Имат само Basics  и категоричното решение да не внасят повече УД. В което не виждам никаква логика, при положение че палитрите сенки са толкова търсени. По-интересното е, че в дузина чужди сайтове също почти навсякъде ми даде миналата седмица, че е са изчерпани количествата на Naked 1  2....

# 33
Казаха ми, че след 2 седмици ще има в Парадайз, пък може и да са ме баламосали. Пролетта се чудих-удих и не я взех. Сега пък няма.
Не няма да има повече марката въобще и това се знае от месеци. Peace

# 34
  • в 1001-та нощ

Нали вече нямало да има УД в нашата Сефора  Rolling Eyes

това е ужасно  Crossing Arms

# 35
Изчерпани са, понеже сайтовете пуснаха доста намаления тези месеци, повечето 15%, а на мен ми пратиха мистъри код, който се оказа 25% и аз си поръчах Нейкед от http://www.hqhair.com/home.dept
Предполагам, че пак ще заредят, все пак добре се продава  Grinning

# 36
  • гр.Добрич
Жалко. Цените на които ги продаваха тук бях по-ниски, от цените по сайтовете. Под 90лв. няма палитра никъде, освен в Америка.

# 37
Доколкото има спомени, нейкд 1 и 2 се водят лимитирани, бейсикс- редовни...така че няма гаранции кой умник може да реши,че ги спира, въпреки,че в американския сайт си има всичко, вкл и нейкд 2,която е изчерпана по другите сайтове от месеци....а това в бг да спрат УД е някаква пълна щуротия, но явно фирмата няма достатъчна рекламна политика и това е все още малко известна марка в бг, факт Thinking

Току що проверих- Нейкд1 я има още в бютибей и е  към 80 лв, с безплатна доставка

http://www.beautybay.com/urbandecay/Palettes/Urban-Decay/_/N-1z13djnZ1z140co

# 38
  • в 1001-та нощ
като се сетя Сефора - как вдигнаха цени тена МУФЕ, сега спират UD  Sad не ми е понятен такъв бизнес  Crossing Arms

# 39
Жалко. Цените на които ги продаваха тук бях по-ниски, от цените по сайтовете. Под 90лв. няма палитра никъде, освен в Америка.
Не е вярно, в английските сайтове с безплатна доставка до БГ и двете палитри са по 36 паунда.
Излизат около 82-83 лв., зависи как се движи курса на паунда, напоследък е около 2,3 лв. и освен това редовно пускат кодове 10-15%
На мен лично палитрата ми излезе 62 лв., а тук я гледах над 80 лв. в Сефора.

# 40
  • в 1001-та нощ
тук бяха по 89 лв  Peace

# 41
Доколкото има спомени, нейкд 1 и 2 се водят лимитирани, бейсикс- редовни...

Не, не са лимитирани.

Не е вярно, в английските сайтове с безплатна доставка до БГ и двете палитри са по 36 паунда.
Излизат около 82-83 лв., зависи как се движи курса на паунда, напоследък е около 2,3 лв. и освен това редовно пускат кодове 10-15%
На мен лично палитрата ми излезе 62 лв., а тук я гледах над 80 лв. в Сефора.

Да, в англ.сайтове, дори и без намаление, цените са по-изгодни от тук  Peace Аз моята Нейкид 2 я взех с 15% намаление и ми излезна още по-изгодна  Wink

# 42
Има я и в сайта на Debenhams за 36лири, а Beautybay е 41

# 43

От първия сайт мисля, че имаше някакъв проблем да се поръчва от тук. Втория не ми е познат.

# 44
41 евро
Мисля, че Debenhams не приемат БГ карти, но който се интересува може да провери в темата за пазаруването от английски сайтове, там има инфо на първата страница.

Общи условия

Активация на акаунт