MAC & Sephora - 15 тема

• 42 738
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Не е същото, да. По-тъмно е, по-блестящо а и самият финиш е различен. Но може би наистина е било про продукт....не съм 100% сигурна дали го имат постоянно.

# 106
  • USA, Steak State
Герлен ще ме довършат с тези Метеорити  Laughing Много ми харесват, но 3та пълна кутийка ....може би е прекалено Money Blush

Няма да ти е, на мен ще ми е 5та ( ако броя и пресираните, които имам).  Mr. Green

# 107
Веси, виолетата - мисля Дони го носи на терасата и го беше взела, защото беше свършил хероина, но не й беше същото, вади го, показва го - ако си обърнала внимание  Peace

О, щом тя го има ще й пиша да го видя  Crazy

# 108
  • Стара Загора
Мне, не искам такова. Като ходих в МАС да търся Хероин, имаше едно лилаво от другата колекция с бронзиращите пудри /хич не помня имена  Crazy/ На пръв поглед червилата бяха много подобни. Но онова другото имаше лека цикламена нотка, която не искам. Искам чисто студено лилаво  Crazy

Illamasqua и Кико имат лилави червила, погледни ако искаш. Peace

# 109
Мне, не искам такова. Като ходих в МАС да търся Хероин, имаше едно лилаво от другата колекция с бронзиращите пудри /хич не помня имена  Crazy/ На пръв поглед червилата бяха много подобни. Но онова другото имаше лека цикламена нотка, която не искам. Искам чисто студено лилаво  Crazy

Тези две марки продават ли се в БГ?
Illamasqua съм купувала от английския сайт, а Кико от магазин във Венеция (ако става въпрос за същата марка, мисля, че беше от Милано)

# 110
Не се продават Peace

# 111
Герлен ще ме довършат с тези Метеорити  Laughing Много ми харесват, но 3та пълна кутийка ....може би е прекалено Money Blush
Подкрепям!  Laughing
На мен кутийката ми харесва.  Mr. Green

# 112
  • София
И Шанел...  Heart Eyes

# 113
Чакаме ги този месец тези Шанели да видим дали ще дойдат, въпреки, че щом има реклами от преди месец по модните спшсания би трябвало всичко да е ОК.

В точно тази колекция е най- грозния, " бабешки", перлен лак, който някога съм виждала. Whistling

# 114
  • София
Червилата изглеждат страхотно. А и новите гилзи  Blush :

# 115
  • София
Аз пак да си попитам за Експрес сълюшънс - какво стана с тях в Сефора? И продължавам с пилинга на Др. Брандт - очарована съм, лицето ми стана много по-изчистено, все едно съм с фдт. Ама ми свърши тестера и сега умувам - дали да го купя този продукт. Едва ли ще издържа да не го купя, все ще ме гложди. Дано не стане , както обикновено - харесвам от тестера, купувам и после на втората седмица установявам, че вече не ми харесва...

# 116
  • София
Аз пак да си попитам за Експрес сълюшънс - какво стана с тях в Сефора? И продължавам с пилинга на Др. Брандт - очарована съм, лицето ми стана много по-изчистено, все едно съм с фдт. Ама ми свърши тестера и сега умувам - дали да го купя този продукт. Едва ли ще издържа да не го купя, все ще ме гложди. Дано не стане , както обикновено - харесвам от тестера, купувам и после на втората седмица установявам, че вече не ми харесва...

Това против пъпчици и аз много го харесвах. Бях се запасила с 2 бр. Единият изгубих, а другият счупих  Tired Като ходих да търся пак ми казаха, че само са сменени опаковките. Взех т. нар. нова версия - бяла непрозрачна туба с метален рол-он накрайник. Ми не е същото  Tired

# 117
  • София
Еле, това не е експрес сълюшънс, което са ти пробутали! Май че е рол она на Сефора... Т.е. те не ги зареждат вече.Их! Да не говорим, че ползвам Дабъл уеър на Ести и нямаха тестери на всички цветове. Измазах всички фон дьо тени на всички марки там онзи ден, търсейки си цвят за летния ми тен... Защото нямало внос на моя номер на Ести
Глупости - като отвори шкафа момичето и там си го имаше, ама нямаха тестер и като нямат тестер, не знаят, че имат дадения продукт за продажба. Не мисля, че момичето беше много виновно, то любезно ме изтърпя да се намажа с 15 цвята различни фдт и бързо подаваше близки до цвета ми номера... Т.е. Сефора са си виновни, че не поддържат тестери на всичко, което продават

# 118

Ивче, златна да си, че ме насочи  Hug Страшно ми хареса едно лилаво на Illamasqua  Flutter

Дори си харесах и още едно оранжево  Crazy

# 119
  • в 1001-та нощ
от къде ще ги поръчваш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт