MAC & Sephora - 15 тема

• 42 762
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Torino,IT
Dior Mystic Metallics я има вече на сайта на Escentual

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 15:05 от Lindita

# 136
  • София
Ехеее, колко сте изписали...записвам се да ви следя.. нещо съм се спряла с покупките последно време Simple Smile))

# 137
  • София
Момичета, хубави ли са ружовете на тези Illamasqua /що са име е това!/ Искам да си взема някакъв руж в ръждиво-оранжево и се чудя да гледам там и да го взема покрай червилата или направо да се обърна към НАРС  Crazy

Аз много си харесвам ружа на Illamasqua  Heart Eyes Обаче е така и с NARS-овете ми. Не мога да определя кой е по-хубав. Може би трябва да си направиш равносметка на база коя от фирмите има цвят най-близък до това, което искаш/цена/количество. Аз имам повече Нарс просто защото са по-лесни за намиране и доставка, но сега като се замисля реално не мога да кажа нищо лошо за тези на Illamasqua.

# 138
  • Бургас
Като цяло много харесвам самата концепция в грима на Illamasqua . Любопитно ми е и новата им есенна серия как ще изглежда(има снимки тук и там)
Dior Mystic Metalics има вече и в feelunique

# 139
  • София
Да, във всички ук сайтове я има вече колекцията. На мен на промо-снимки и идея ми хареса повече, отколкото на изпълнение след като разгледах суочове и реални снимки  Peace

# 140
  • Бургас
И при мен така и самите щампички ми харесват, но такива цветове имам, а и след есеннaта палитра на YSL друга не ме грабва.

# 141
  • Torino,IT
Да, във всички ук сайтове я има вече колекцията. На мен на промо-снимки и идея ми хареса повече, отколкото на изпълнение след като разгледах суочове и реални снимки  Peace

Ружовете на диор с какъв завършек са? Тези едничните?
Deadly_vesi ти коя от двете City drive взе? Как ги ползваш, мокри или сухи?

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 15:25 от Lindita

# 142
# 143
Ружовете на Illamasqua са много хубави! Особено кремообразните  Heart Eyes
Общото с НАРС е, че и двата вида са доста пигментирани, но на Illamasqua има много по-голямо разнообразие от завършеци и особено ако търсиш цвят в мат, ще намериш такъв с лекота, докато при НАРС на мен лично шимърът ми идва малко в повече  Peace

# 144
Благодаря за отговорите  Hug Значи ще разучавам и двата варианта и ще видя какво ще харесам. Аз не искам да е съвсем матов ружа, но и да не е много блестящ  Thinking Може би нещо леко сатенено, като завършек.

Новата колекция на Диор и на мен повече ми харесва на рекл.снимки  Rolling Eyes Лилавата палитра много си я бях харесала, а и нямам много лилави сенки. Но реално, каот видях снимките, по-скоро само единия цвят е лилав  Rolling Eyes Ще се пазя за нещо по-интересно  Crazy

# 145
Мен лично ей тази илюстрирана колекция ме впечатли повече от Ланкомската, но тук едва ли ще се появи  Whistling

# 146
Като се заговори за ружове искам да попитам тези,които са с повече блясъци,като например Оргазма и други подобни как ги нанасяте?Имам няколко и не мога да определя как да ги сложа,като завършек ли,на ябълката ли,покрай ухото ли,в смисъл не става ли много блестящо ако е на цялата скула,знам,че е индивидуално,но примерно Ел има опит с подобни ружове и ще съм благодарна да каже как стоят най-добре  bouquet

# 147
Мен лично ей тази илюстрирана колекция ме впечатли повече от Ланкомската, но тук едва ли ще се появи  Whistling

Наистина са хубави, аз взех палитрата, защото нямах точно тези цветове и от както я имам само нея ползвам. Много обичам такива продукти всичко в едно.

# 148
  • Torino,IT
Нанасям оргазма и всички по блестящи ружове като нормален руж, след като съм контурирала. Но с лека ръка.  Хем дава цвят,хем озарява, много естествено става.

# 149
Като се заговори за ружове искам да попитам тези,които са с повече блясъци,като например Оргазма и други подобни как ги нанасяте?Имам няколко и не мога да определя как да ги сложа,като завършек ли,на ябълката ли,покрай ухото ли,в смисъл не става ли много блестящо ако е на цялата скула,знам,че е индивидуално,но примерно Ел има опит с подобни ружове и ще съм благодарна да каже как стоят най-добре  bouquet

Аз слагам на ябълките и изтеглям назад по скулите. Подобно на последната снимка на подписа ти.  Peace Но зависи от формата на лицето, моето е слабо и издължени без скули, като аз със руж и контур ги правя по-видими.

Общи условия

Активация на акаунт