MAC & Sephora - 15 тема

• 43 819
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Да се похваля и тук с червилото от вчера.В Парадайз мол всичко са заредили на  Шанел .Пробвах кремообразните ружове - страхотни цветове  Heart Eyes  - но така и не се престраших да си взема.Все ми се струва - че се нанасят неравномерно   Thinking Много се чудих на  четворката сенки - но  удържах фронта. Mr. Green
Скрит текст:

# 241
  • София
Chanel Ombres Matelassées de CHANEL: Chanel Christmas 2013

# 242
И аз си взех това червило  Grinning страхотно е.
Харесах си и руж, лимитираните сенки единичката, но нещо не се разбрахме с асистентката  Rolling Eyes исках ружа, а тя ми е дала сенките, лошо ми стана, чак вкъщи видях, ще ми ги сменят де.
Сенките четворката и молива са страхотни, но аз имам и без това само сенки в земни тонове, тези ще ми дойдат в повече.

# 243
  • Бургас
Аз за сенки съм си харесала Dior-ските есенни:

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 16:51 от rajnaa

# 244
  • София
Аз за сенки съм си харесала Dior-скарите есенни:

На тези и аз съм хвърлила око.

# 245

тези сенки,чак за Коледа ли ще бъдат тук или изобщо няма да ги има?

# 246
  • София
Скрит текст:

Много Нейкид цветове!
Чак сега се сетих, от къде ми е толкова позната тази визия, принт и подредба на цветовете в тази палитра! ooooh! Grinning
Ревлон! Разбира се, че Ревлон!

# 247
Тези палитри на Шанел, с точно този принт не се продават в България и ако не са единствена палитра в Коледната колекция няма да ги видим в България, което не е голяма загуба, защото почти всички имаме доста кафяви цветове. Grinning

Аз искам лилавата палитра от есенната колекция на Диор, но чакам да ги видя наживо. Нямам търпение и за есенната колекция на Шанел. Вече взех две неща без да съм ги виждала, но ако не ми пасват ще се разделим веднага. Със сигурност ще си купя кремообразен руж.

# 248
  • Torino,IT
И аз мисля да взема Bonne Etoile и една двойка от новите герленски. Но засега няма зареждания.

# 249
Да споделя само, че днес нанесох кремообразния руж на Шанел(Revelation) и.....много съм доволна. Цветът му не е нито много розов, нито прасковен, нещо по средата. И аз се притеснявах, че няма да се справя, защото нанасянето на руж не ми е силната страна, но дори много по-лесно ги нанасям от обикновените, които имам на Шанел. Харесва ми как сама си регулирам количеството и интензивността на цвета. Обмислям да си взема още един. Забравих да питам кога очакват новите неща на Герлен, но консултантката ми каза, че не очаквали есенната на Диор. Дано е само слух.

# 250
# 251
Момичета знам че не е тук мястото  Rolling Eyes / питах и в др. тема - но там повече се обсъждат фон дьо тени / -  да питам за  тези две бази - ако някой ги е ползвал да даде отзиви .

http://www.makeupstash.com/2012/07/review-estee-lauder-illuminat … cting-primer.html
Принципно предпочитам озаряващата - но съм със смесена кожа и ме е страх да не стана като тиган на месечина.  ooooh!
Благодаря    bouquet

# 252
  • София
Мога за матиращата да ти кажа - използвам я само за челото  hahaha С нея или без нея - все тая. Никаква разлика няма.

# 253
Ели ти с каква кожа си  Rolling Eyes  ? Сега съвсем ме разколеба  Shocked  .Трябва ми база - а сега имам една на Кларинс и съм си доволна от нея - но ми се щеше нещо  по - различно.От Герленските не съм очарована и от двете ми отсипаха и не забелязах нищо особенно. Thinking

# 254
И аз много упорито търсех база по едно време. Накрая стигнах до извода, че каквато и да пробвам, без нея грима се получава по-добре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт