MAC & Sephora - 15 тема

• 42 718
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Благодаря ти,Денси за интересния начин за поставяне на руж  bouquet Още утре ще пробвам Peace
Аз имам коментирания фон дьо тен на Ланком,но съжалявам,че го купих-изобщо,тук в Търново,нямам вяра на консултантките и въпреки това,допуснах да ме убедят да го купя ooooh! Аз съм с нормална кожа,леко омазняваща се в Т-зоната,но с Ланком лъсвам на 2-ия час Confused И с другите им ФДТ-и така се получава;преди това имах Парюр екстрийм на Герлен-беше ми тежък Confused сега ще се насоча към Евърластинг на Кларанс,но приемам и други предложения Wink Искам естествен вид, със средно покритие Peace

# 706
  • София
Циндил - Пиндил, или го размени, или ако искаш да си го запазиш, бих ти предложила следния начин за нанасяне, при който и най-ярките и трудни за носене цветове се омекотяват и стават по-носими - нанеси червилото не направо от гилзата, а с четка например, за да се разнесе много добре, изчакай десетина минути и едва тогава изтрий излишното със салфетка или разнеси с пръст. Така върху устните ще остане само следа от пигмента и ще е много по-дискретно като ефект.

Другият вариант е да го нанесеш съвсем леко с потупване върху устните и отгоре да омекотиш цвета с гланц в неутрален/бежов цвят.
Да, така правя. Не искам да го разменям, защото ми е подарък от него и ми е неудобно и неуважително някак. Винаги ми е гузно, когато някой се е старал да ми прави подарък, а на мен не ми харесва. Аз му бях говорила за тези червила и той решил да ме изненада, ама баш такъв цвят да избере при положение, че винаги ходя с нюд...мъже Simple Smile

# 707
Бисквитка аз също много лъсвам,но от както ползвам шанел перфекшън люмиер проблемът изчезна  Peace изобщо не ми лъсва Т зоната.

# 708
И още един трик с моносенките на Диор в бурканче от новата, есенна колекция, който прочетоих сега и след който разбирам всички досегашни постове, че сенките на Шанел в бурканче са по-добри. Поставени с пръсти сенките на Диор се смесват с кожата и образуват блестящ воал, навлажнения апликатор гарантира екстремен металик с ламе ефект.
Още утре ще ги пробвам мокри. За моя изненада гримьорката на Диор, въобще не ми каза че тези сенки се използват мокри за ефект металик каквато всъщност е и името и замисъла на колекцията.

Ако някой може и иска утре около обяд среща в Дъ Мол за по кафе и сладки приказки за гримове, нека ми пише на лични да се уточним. Hug

Циндил - Пиндил, възможно е мъжа ти да иска да си променяш понякога визията към по-фатална примерно дама и точно затова да ти е избрал и подарил точно такова червило. Не мисли, че не е забелязал, че носиш винаги нюд и че е сгрешил. Мъжете имат много по-опитно око за красотата и за гримовете от жените и най-често са прави, като казват или искат нещо специално. Носи си го с кеф и си направи нова, есенна, нетипична визия понякога. Изненадай сама себе си! Hug  bouquet

# 709
Идвам да ви се похваля. Преди малко си взех от новите Моно сенки на Диор в бурканче, цвят 881 Хипнотик.
Преди 2 дни тотално ги бях хейтнала, днес пак ги хейтнах, но реших да наслоя върху ръката и взе, че се получи. Нанесох даже с пръсти на очите. Хареса ми. Според мен точно този цвят Хипнотик е идентичен с Илюзоар на Шанел. Сенките имат една мини четчица, която е тип апликаторче.
Ще си ги нося в ежедневието без притеснения. Харесва ми, че може да се регулира интензивността на цвета.
Ще пробвам и с мокър апликатор, както казва Денси. Всички тези съвети са ми добре дошли  bouquet

Пробвах и от новите червила на Диор. Цветът, който пробвах мн ми допадна, нежно лилавеещо розово, каквото никога не съм имала. Дадоха ми много сладка мостра на 4 други цвята.

# 710
  • София
Densi  bouquet

# 711
  • Пловдив
Денси задължително ще пробвам трикът за нанасянето на ружа,благодаря ти ,че сподели Hug Hug

# 712
Вчера ходих до Дъглас в Сердика специално да видя Герленската колекция.Не съм впечатлена - само един от гланцовете са докарали .Червилата не са моите цветове .Руж си имам пък и за 111лв не мерси. Money Money
Сега в очакване на новите неща в Мак   Twisted Evil - ако изобщо се доберем до тях. ooooh!

# 713
  • Бургас
Здравейте . Още в петъка се сдобих със моно сенките на Диор цветът е Милениум.
И прочетох че се нанасят мокри, но това си го правя и със сенките на Шанел. На Диор сенките наистина са страхотни и НАИСТИНА на моите клепачи (горни и долни) не мръднахаа от обяд до късно вечерта без база ги сложих нарочно.Остава и да пробвам червилата им Rouge с подобрена формула били.
Вчера бях в МАК и вече се сдобих с червилоtо Ruby Woo и от paintpot Soft ochre и нямам търпение да ги пробвам.

# 714
  • София
Момичета, очакват ли се някакви намаления в Сефора скоро и колко % беше намалението с карта?

# 715
  • София
Момичета, очакват ли се някакви намаления в Сефора скоро и колко % беше намалението с карта?

Картите очакват да са готови този или другия месец. Те няма да имат % отстъпка а месечни оферти. В някой от месеците офертата ще е процент отсъпка.
Всички, които са им в СМС базата ще получат СМС да дойдат да си вземат картата от магазина.

# 716
Аз не разбрах  Embarassed Ако получавам смс от Сефора - автоматично ще ми пратят смс и ще ми дадат карта, така ли?

# 717
  • София
Аз не разбрах  Embarassed Ако получавам смс от Сефора - автоматично ще ми пратят смс и ще ми дадат карта, така ли?
Да, доколкото разбрах. За нови клиенти, картата ще се издава при пазаруване над определена сума.

# 718
Аз получавам смс-и от Сефора от миналата коледа насам, затова се чудя, дали ще ми дадат карта и от кой магазин ще се вземе. Тогава пазарувах в мола на Цариградско.

# 719
  • София
Аз получавам смс-и от Сефора от миналата коледа насам, затова се чудя, дали ще ми дадат карта и от кой магазин ще се вземе. Тогава пазарувах в мола на Цариградско.

Изчакай и ще видиш, все още никой не знае. Предполагам няма да са поименни и ще могат да се вземат и от двата магазина.

Общи условия

Активация на акаунт