Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат своите бременности, споделят своя опит, симптоми и преживявания, свързани с бременността. Те празнуват положителните резултати от теста за бременност, споделят своите преживявания от прегледи и изследвания и обсъждат приеманите лекарства. Форумът служи като платформа за обмен на информация, подкрепа и съвети помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно приемането на лекарства, резултатите от изследванията, симптомите на бременността и справянето с проблемите, свързани с бременността. Участниците също така обменят опит и информация за това как да се справят със симптомите и проблемите по време на бременност, като например посещения при зъболекар, гадене, предпочитания в храненето и управление на симптоми.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се грижим за себе си по време на този период?
-
Какви витамини трябва да приемам по време на бременност?
И аз съм бъдеща мама за 1ви път с термин 4 май 2014г.
При мен нищо ново, вчера си записах час за док за петък 13 ти и сега таткото няма търпение, само за това говори
Малко ни е притеснено заради кухото яйце, което имах ноември мин. Година и затова така чакаме този първи преглед да се успокоим
нови мами...Добре дошли
Всичко ще е наред
Мен хич ме няма в яденето, до обяд съм мноого зле, с триста зора някоя обикновена бисквита, няколко лъжички мляко...не е много зле
ама грам апетит не ми идва
След обяд може и да ми се прияде нещо..налитам на кисело и солено. Вчера така съм яла кисели краставички, както никога през живота си
Имам леки болки, но не постоянно, от време на време
Пия само Неофолик. Аз казах на моите деца, но те са доста по-големи