Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 764
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Карола, блазе ти.....на мен още ми се пуши и кръвното ми е ниско, та и кафе ми се пие... ooooh!
И не ми се гади хич , а направо съм си гладна постоянно - ужас Sad

НО в името на бебчето трябва да се правят жертви Simple Smile

За прегледа вчера, да - не ме регистрирал, не сме си говорили нищо конкретно занапред, просто установяване на бременност. От там насетне какво ще стане - никой не знае. Дали ще се закрепи, дали яйцеклетката е качствена, дали сперматозоидът е качествен.....за това се рабрахме на третата седмица, тоест в 8 гестационна седмица пак да се видим. Тогава би трябвало да се види и сърдечен ритъм (Дай БОЖЕ ! Simple Smile) - това си спомням от предната бременност, поне това щастие видях Sad Тогава се регистрираш, ако всичко е наред живот и здраве, решаваш при кой доктор ще ходиш на консултации, пускат се изследвания и т.н и т.н Simple Smile

Това което се разбрахме с док е да си пия Неофолик Мета, пия го от три месеца 3х1 на ден, заради предната бременност. НО да спра да пия Б-комплекс витамините.
Всички казват никакви изкуствено създадени, добити по химичен път и т.н витамини и др.
Има се специални добавки за бременни, които по-натам ще ти изпишат - желязо, магнезий, калций и др.

# 91
Здравейте! И аз да се запиша при очакващите бебенца през май.За мен ще е второ дете...живот и здраве.Имам син на 5 години...и точно сега му беше времето за второ.Още никой не знае... Със сина ми забременях от първия път...а сега след 3 месеца бебеправене...преди малко си видях 2-те чертички.Очакван термин-14 май.Успех на всички мами!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 11:20 от Рени86

# 92
Здравей, Рени86Hug Честито за хубавата новина! Дано всичко е наред и да се радваш на хубаво майско бебе, както и всички тук! Simple Smile

# 93
Благодаря!

# 94
Здравейте!
И аз да се наместя при майските мами........ положителен тест за бременност,термин според калкулаторите из нета 16.05.......да видим, следващата седмица при доктора...
 Simple Smile
Леко бременеене на всички

# 95
  • София
Здравейте и от мен!
Записвам се и аз при вас, макар и малко предсрочно - още не съм ходила на лекар да установи официално бременността, мога да се похваля само с положителен тест. Според калкулаторите терминът се пада 15.05, а според мен - 12.05 /с ранна овулация съм/. Решила съм другата седмица да отида на преглед, пък дано се види сакче, а ако може направо и сърчице. Heart Eyes

# 96
Здравейте,....еми като сме тръгнали предсрочно и аз да се запиша  newsm47 Доста е рано за мен, защото те първа днес е денят на моето закъснение, но 3-те теста преди това бяха положителни (макар и с по-бледи втори чертички). Аз ще поизчакам до лекаря сигурно поне още 1 седмица, НО до тогава тези гадни симптоми не ме оставят на мира  ooooh! Sick и то от миналата седмица  newsm78 , не знам защо толкова от рано... Дано всичко е наред и скоро да се включвам активно с нарастването на коремчето....
Поздрави на всички бъдещи МАМИ с някои вече се познаваме от другата тема   bouquet

# 97
Привет, на всички нови май-чета Simple Smile
Добре сте дошли, лека и успшна бременност, живи и здрави бебенца Simple Smile  bouquet

# 98
То май като гледам толкова много ни се иска да го споделяме, че не чакаме за потвърждение от чичо доктор Simple Smile

Laughing

# 99
Здравейте! Днес бях на преглед, видяхме пораснал сак и ЖТ, след 10 дни се надявам да видим точка със  Two Hearts. От днес и аз имам често Sick, а на обяд в 12:30 едвам си държах очите отворени и легнах за половин час преди прегледа Mr. Green Иначе и аз понякога имам кратки болки ниско долу и гърба ме наболява често. Но не се оплаквам, всичко съм готова да изтърпя.

# 100
Здравейте, майски мамчета
Днес бях на преглед. Мина добре. Вече сме цели 7мм. Надявам се всичко да е наред! Продължавам с инжекциите Прегнил два пъти седмично и Дуфастона. Нямам други оплаквания освен изострена чувствителност към по-силни миризми и леко гадене.
Вие как сте? Хапвате ли си често? Аз доста налитам на кисели неща. Хапвам си минимум 5 пъти на ден, но ми се струва че все гладна ходя newsm78
Все още се чудя кога да кажа на сина ми за бебето. Казали ли сте вече на децата си?

# 101
На мен от няколко дни ми се гади многооооо силнооо - преди имах само кисел вкус в устата, но сега съм го позакъсала в това отношение. Вчера си мислех, че е зле, но днес стана по-зле. Засега не съм повръщала.
И аз налитам на кисели неща, но нямам много апетит. Надявам се така или иначе да не кача много кг, защото не съм слаба и сега : трябва внимателно да се следя. Наблягам на зеленчуци. Всяка вечер си правя солидни разходки.
Моя първи преглед е след две седмици и нещо чак - на 26 септ. Моля се всичко да ни е наред и да изкараме дните дотогва по-бързичко. Като първа бременност, моята е изпълнена с много въпроси, вълнения и притеснения.

# 102
 Добре дошли на новите майчета!Аз все още нямам симптоми,освен че налитам на сладко  Embarassed.Така бях и с първата бременност( доктора чак ми се чудеше как нито един симптом нямам),но със следващите две беше ужасно,първите три месеца ми беше гадно по цял ден Sick .Днес бях на доктор и имам час за видеозон на 23 септември.Но днес имах високо кръвно,с предишната бременност пак така стана.На децата не съм казала то и малкия няма да разбере,а на каката ще изчакам ,да видим че всичко е наред,защото когато изгубих бебето тя много тежко го преживя.Даже и и сега много често пита и го споменава,не ми се иска да я разочаровам отново.

# 103
Здравейте момичета, имам въпрос, към тези, които имат вече деца и са наясно или които сте ходили на първи преглед. Четох, че за начална бременност е задължително прегледа да е с вагинален ехограф, защото нищо няма да се види с нормален, но има противоречиви мнения за този ехограф в нета. Бихте ли дали някаква информация дали наистина съществува някаква опасност за бебето след този преглед? Аз имам час за другата седмица.

# 104
Добре дошли и лека и безпроблемна бременност на новите майчета Hug
бейли Hug Heart Eyes имаме три момчета-големия е на 8г5м и близнаци (първокласници Mr. Green) на 6г10м .Иска ми се да е момиче,наистина,такова си го и правихме де аххах Mr. Green така ГО поръчах на таткото(с близнаците така стана-исках близнаци,непрекъснато му виках или правиш близнаци или не раждам три пъти и то взе ,че стана) всъщност и аз като всички искам живо и здраво бебе пък дали ще е момиче или момче....(ще видим утре бройката  хахаха,че как съм ги подкарала 1,2 ...3?).
Такаааа,симтомите-пуши ми се и не се лишавам,но и не прекалявам-личен избор ,нямам нужда от насаждане на вина за това,просто споделям ,гаденето мина, лека болка имам долу ниско ,яко ми се спи ,намразих сладкото,яде ми се хляббб ,а и гърдите мноооого ме болят-с предишните две бременности не беше така ,тогава освен киселини други симптоми нямах,тичах като кон Crazy до последно,даже и с близнаците.
Лека вечер от мен!Стискайте палци утре  Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт