Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте:) Минах на преглед вчера. Забелязваше се точица, но не много ясно. Доктора назначи още един преглед следващата седмица за всеки случай:) Постави ми още една инжекция Прегнил 5000. Продължавам с Дуфастона. Вече няколко дни съм без течение и без болки малко се поуспокоих:) Гърдите са ми напрегнати, усещам подръпвания от време на време, леко гадене. Ту имам апетит ту няма и през цялото време се чувствам жадна:) Вечер ако остана до по-късно се появява нетърпимо главоболие:) Заспах на път за вкъщи в едно такси:) Добре че мъжа ми беше с мен... Simple Smile

# 76
Юми, Елито, добре дошли  Hug леко бременеене и пухкави и здрави бебчета накрая Simple Smile
Аз също бях на лекар, но не успяха точно да видят къде е бебчето. Назначиха ми преглед за 16/ти, дано всичко е наред и бебчето е там където трябва  Hug
На мен леко ми се вие свят, малко ми се гади-предимно вечер както и предният път.
Чудех се кога да кажа на малката ни дъщеричка, че ще става кака, защото не искам да се изпусне пред чужди хора...нали все пак е много рано. Обаче снощи не издържах и ѝ казах, че мама има бебе в корема  Simple Smile и тя като започна да ми вдига дрехите, да ми събува гащите и настойчиво да казва: "иска види бебето...де е бебето?"  Joy Joy Joy Толкова се смях  hahaha
Елито, аз по калкулатор съм също на 11.5.

# 77
Здравейте Mr. Green По нет калкулатори термина ми е на 10-05-2014. Към момента нямам  Sick, но и с първата бременнос, която приключи в 8г.с., нямах такива оплаквания. Понякога ми става лошо и се чувствам все едно ми е паднало кръвното и гърба също често ме боли. Около датата на МЦ имах и зацапване. Следващия преглед е на 10-09, когато се надявам да видим пълен сак и предполагам ще ми назначат някаква терапия [фракси и т.н.].  Днес пуснах някакви имунологични изследвания и ми казаха, че в 7 г.с. пак ще ме изследват. Дано този път нещата се развият добре и на пролет да си имаме сладко бебе.
Прави ми добро впечатление, че повечето чакате трето дете  Mr. Green Браво, много ви се радвам!

# 78
  • морето и сините вълни :)
Здравейте на всички,И аз се записвам в темата с двойните чертички.Правих три теста и днес вече беше с доста ярка лента.Макар чее още от първия направен като видях бледата лента ми стана ясно. Mr. GreenТа ориентировъчния ми термин е 11.5.14г
Казвам ориентирован защото не си спомням точно дата на последния цикъл:)
Инъче това ми е трета бременност.Първа неуспешна и втора- имам син на 6 г. Heart Eyes
Предните ми бременности бяха дост кофти-почти на легло с по една шепа хапчета.Сега силно се надявам да е по добре  Praynig

p.s.Инъче от вчера реших че от днес не съм пушач вече.И днес направо място немога да си намеря.Заредих се с две торби лукчета и един пакет дъвки Joy Joy Joy

# 79
Здравейте, момичета! Ето ме и мен - тръпнеща и малко притеснена. На 33 съм и това ми е първа бременност. Последният ми цикъл дойде на 09.08., но все още не съм ходила на лекар. Но преди датата за цикъла ми, имах ярки две чертички. Много сме щастливи със съпруга ми и утре ще ходим при личния, за да видим какво ще каже - кога мога да ида на гинеколог и изобщо какво да правя. Чудя се дали да не мина първо през близката лаборатория да ми направят кръвен тест за бременност. Но...като станем, ще видим.
Желая лека бременност на всички бъдещи мами!  Hug

# 80
Карола, най-добре си вземи направление и право при гинеколога. Там ще ти направят изследванията, които са нужни. Не се занимавай с лаборатории и прочие. Обикновено на пръв преглед при гинеколог гледат на видеозон за да видят дали плода е на правилното място, взимат кръв и урина.  Стискам палци всичко да е наред и да имаш лека и безпроблемна бременност, а накрая пухкаво и сладко бебче Simple Smile
Ани Бани добре дошла и на теб Simple Smile  впечатлих се от цигарите...че си пушила и подозирайки, че си бременна. Може би така ми направи впечатление, защото аз като реших, че искам бебе спрях година преди на започнем опитите.... Simple Smile явно си много страстен пушач..но стига по темата. Пожелавам ти никога повече да не ги започваш! Лека и безпроблемна бременност и на теб  Hug

# 81
Мадлен,ние спряхме да се пазим просто и съответно ако стане стане .Та затова не съм си поставяла за цел предварително да спирам цигари и т.н.Синът ми го правихме 4-5 месеца че да не е и повече.А сега стана от първия път-което въобще не очаквах Mr. Green
Но съм категорична,има ли бебе в корема,край с цигарите.Така бях и със синът ми.Аз отивам на работа ,приятен ден на всички  bouquet

# 82
Здравейте, майчета Simple Smile

Въпреки, че ми е раничко да се присъединя официално, реших да се включа Simple Smile))

След дълга почивка от една неуспешна бременност, се престраших да оптам отново и още при първия опит имаме положителен тест. Цикълът ми е безбожно нередовен (с диагноза поликистоза на яйчници съм ), но пък през полседните месеци го засякох на 37 дни. Според нет калкулатор изчислих, че при последен цикъл на 25.07.2013, овулация настъпва на 16.08. , евентуален цикъл на 01.09. Е да , ама знаейки какво трябва да правим на 16 август, цикъл на 1 септември така и не дойде. Тестът е с две чертички, а тази вечер съм на гинеколог - да видим Simple Smile
Ами това е за сега от мен. Надявам се скоро да се "официализирам" Simple Smile
Въпреки всичко пожелавам успех и лека бременност и ражадне на всички мами Simple Smile))

Поздрави,

Цвети

# 83
Момичета, днес ходих при GP за направление, но час за гинеколог имаше за 16.09, та тогава ще ходя. Обаче много ме притеснява една болка в корема ниско долу. Не знам как да я определя - не е точно като предменструална (такива болки имах няколко дни), а по-скоро тъпа и като, че тежко някак ми е. Направо не знам как пропуснах да кажа на личния лекар. Някоя от вас знае ли дали е нормална тази болка, да лежа ли, да се разхождам ли...? На работа съм чак след три дни.

# 84
Карола и аз имам такава болка,но тя е нормална в момента в матката настъпват много промени и затова е тази болка.Обикновено предписват Нош па.Аз имам и кафеникаво зацапване вече трети ден и то само сутрин,и утре ще се обадя (имах зацапване първите три месеца и с първата ми бременност)

# 85
Благодаря ти, linabHug Надявам се да не стигам но Но Шпа. Не е толкова силна болката, просто ме е страх. Зацапване не съм имала до сега, но много често пишкам, все ми се спи, любимият ми сапун ми мирише отвратително сега, и всичката храна има един и същи вкус. Иначе съм лакома, но изобщо нямам апетит напоследък. Само един шипков чай  newsm78 (дето никога не съм предполагала, че ще ми се случи) ми е взел акъла - от сутрин до вечер го пия.

# 86
И аз я имам същата болка, все едно ми е тежко ниско долу на корема и ми е едно пристегнато.И аз съм със симптоми вече,сутрин даже до обяд ми е адск лошо.Нищо немога да хапна.Кафе само пия.Утре мисля да прекоча до личната след работа Mr. Green

# 87
Хеей, има нови май-чета  Hug на всички   Simple Smile добре сте дошли и най-прекрасната бременност с най-здравите бебета на термин  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Eлито добре дошла  Hug трета бременност, колко големи са батковците имате..разкажи ни може би ви се иска една принцеска  Heart Eyes Ние имаме две госпожици и сега таткото...пък и не само  Mr. Green мечтае за момченце  Crazy Зная, че е грешно, но е по-силно от нас...да даде Бог здрави бебета, без значение от пол-а  Praynig
Юми  Hug успокой се, всичко е наред  Peace И при мен заспиването през деня е неудържимо...днес на работа в 16 часа едва устисквах...наложи се да излезна малко на въздух, а като се прибрах вкъщи един час по-късно веднага легнах и съм спала 40 минути  Crazy И при мен апетита е: ту го има, ту не...а сутринта със ставането почти до обяд бях  Sick Ще мине и това, дано е скоро  Praynig
Ани бани забрави цигарите  Peace аз ги спрях преди 10 месеца, когато реших сериозно, че искам бебе  Hug
Карола болките, които опиваш са нормални за този етап...пази се все пак, не се натоварвай и ако се засилят може да пиеш Но шпа и да се свържеш с лекар, ако те притесняват.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed прекрасна бременност ти желая  Simple Smile
Бебка Hug този път всичко ще е наред...безпроблемна бременност ти желая
 Praynig
Моля да ме извините ако съм пропуснала някоя нова мама  Peace Спокойна нощ на всички и сладки сънища  Hug

# 88
Добро утро, мами Simple Smile))

Бейли, благодаря за топлото посрещане, надявам се наистина този път всичко да е наред...макар че моят случай е по-специфичен и страховете си ги имам. Успешна и лека бременност и на теб, от сърце Simple Smile))
Ани-Бани присъединявам се към клуба на непушачките от днес ! Simple Smile Признавам - до този момент попушвах все още, е намалих ги, но прегледа вчера ме отказа категорично Simple Smile

Сега да докладвам:) Вчера док се опитваше да ме убеди как те изчислявали бременността от момента на отделяне на яйцеклетката, зреенето и т.н , тоест в моя случай искаше да ми каже, че съм бременна от 25.07. Това, разбира се с моя 37 дневен цикъл и евентуална обулация на 16.08. е абсурдно та и двамата единодушно решихме да лягам да ме преглежда Simple Smile
И двамата видяхме едно хубаво мехурче в центъра на матката, с размер 12мм., което потвърждава бременост Simple Smile)))) Док каза, че ще изляза права и всъщност съм в 5 гестационна седмица и малко , или иначе казано трета реална седмица от оплождането. Simple Smile
И така, сега разбира се е твърде рано за каквото и да било, разбрахме се след две пълни седмици, на третата пак да се видим и вече да видим живот и здраве какво правим.
Остава ми надеждата всичко да е наред и ембриончето да расте здраво Simple Smile

# 89
И аз да благодаря за хубавото посрещане! Simple Smile Цигарите ги спрях когато видях двете чертички. Но вчера, признавам запалих с кафето, но кафето ми се стори отвратително и не го пих, а от цигарата си дръпнах 3-4 пъти. 
bebka_8 , много мило ми стана от новината ти за прегледа! Толкова е мъничко съкровището още, а е толкова обичано от сега! Да разбирам ли, че докторът не ти е регистрирал бременността? От някъде чувам, че чак в 8 седмица се регистрира, от другаде - че и 6 може.
И още нещо да ви питам момичета - почнахте ли да пиете витамини и, ако да - какви?

Общи условия

Активация на акаунт