Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
те ако го осъдят отиде му сериала  ooooh! дори и алкохолик да го изкарат трябва в клиника да ходи  #2gunfire какви са тия глупости то това значи че едно 80 процента са алкохолици там  ooooh!
След  6 месеца,сега ще го лекуваме вече,много загрижени за здравето му  #2gunfire #2gunfire

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не мога да го разбера тоз младеж...птичето му е кацнало на рамото...използвай момента, бре...какво си се захванал с тез гадории... ooooh!
Сичко е пунта мац...аз съм сигурна, че не се друса. Първо беше прекалено зает, после пострада за малко...дали ще се забърка в такова нещо, като е ял дървото без повод?
Просто това си е политически акт за смачкване на интелигенцията.
Всяко лято полицията си врътка такива акции. Нищо ново под слънцето.
Ще се оправи момчето, ама дано верно не му прекратят договора.

# 32
оххххххх бъгна ми нета нещу Winkдокато ви догоня   animal037  animal037  animal037
Ренкооо тешеккюлер джанъм за темата Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet
хабера чок лош бе Sadдано му се размине,ама то знае ли се  Naughtyкато знам к'ви са гадове,а дано ама.....

# 33
е добре правят акции но хващат хора които не са виновни и им опропастяват живота и кариерите  ooooh!

# 34
клипчето и в туитър го туитват постоянно,еййййй мамка им значи колкото повече ровят по зле ще стане,ама и от него ни вест ни кост бе значи Winkнито пък от мениджърката му.............ами излезте кажете две думи,те като някой мишоци в дупките са се скрили...........пууууууууу развали ми се настроението Sad Sad Sad

# 35
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
е добре правят акции но хващат хора които не са виновни и им опропастяват живота и кариерите  ooooh!
Ми там си те приберат...раздухат из медиите, после има "Извинете" и  хората да се оправят.
Що мислиш на хората като цяло им писна вече. Забранил абортите даже и при изнасилване. Всяко семейство с минимум три деца...па с кво ще ги хранят келешите няма значение.
Така викат турците кат си хортуваме...много са се напрегнали.
Почувствах се като преди 1989г. Хората говорят и само се оглеждат някой да не ги слуша.
Пълно с агенти навсякъде.

# 36
  • У Диспансера ...♥♥♥
За назидание на другите бе,ето той е лесен,току що прохождаш актьор,него най-лесно могат да го окипазят,докато например Кенан,им е много по-трудна мишена,доказал се,не  е някой дечко ,знае какво и как да направи,и те не можаха нищо да му направят и го пуснаха,докато тука име като детска игра да завъртят полицията ,властта в тях,той няма необходимите връзки като Кенан и е в кюпа  Crossing Arms

# 37
лека полека ще се измъкне,веднъж се доказа че е невинен..ще го докаже и сега  Naughty

# 38
Лоша работа, не знам, но се убеждавам за пореден път, че няма човек, който да му подшушне някои нещица, а за мениджърката му, нещо май слаба работа, не съм съгласна, че трябва да мълчи кат риба, поне едно благодаря за феновете, па макар и джансута!
Гледам напр. Джокович и Надал, е няма такива спортисти, страхотни, дори отговарят на повечето хора, Надал вчера благодари за подкрепата и то съвсем искрено, без никакво помпозност и надменност на испански , и английски!
Феновете толкова ги обичат с Хазал, подкрепят ги, а той Мълчанието на агнетата  Mr. Green

Габи, спешно май ще трябва да тръгваш за Стамбула, идвам с теб ,ако имаш нужда, безплатно Ша помагам, ама момчето има нужда, приятел в нужда се познава  Peace

Между другото, в Оринж Каунти, Оливия Уайлд  Heart Eyes, коя личност е играла newsm78

# 39
трябва да се измъкне чист от всичката тая помия Flutter която се изля върху него,заради  аблова

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
По едно време се мляскаше с Мариса,ама май от квартала на Райчо ли се пръкна не се сещам,а това с мляскането как ще го направят ми е много интересно  Mr. Green
И аз мисля,че не трябва да мълчи,не да застане пред журналисти ,е в туитър не спират да го подкрепят,едно благодаря бе,не заслужават ли тия хора  ooooh!

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще се туитва ли пак за него,че не мога да хвана нещо  newsm78

# 42
  • Още у мъглата ...
Ренка, миличка, мерси за темичката  Hug  Heart EyesМного те мъчим с бързото изписване, ама по-нататък още повече  Heart Eyes Mr. Green
За разхлаждане  Grinning
Скрит текст:

Дизайнерките, и за вас, чи да имате ищях за още красоти  Hug Heart Eyes
Скрит текст:

И за цялата гвардия откачалки в диспи-ту  Hug Heart Eyes
Скрит текст:

И в тон с настроението, което ми се скапа  Heart Eyes

# 43
Ееее дур малко бе....с турбо ракета не може ви стигне човек ..
Пак го погнаха това момче и толкова, според мен някой има лично отношение към него...точно стартираха снимките и почнаха да се вадят кирливи ризи  ooooh! В България колкото по- скандален си,толкова по-търсен си ...,но при съседите репутацията е важна,оххх дано не му се отрази...Ама наистина какво мълчи ами кажи две думи в twitter,благодари на феновете,че са зад теб....агенти ,мениджъри няма ли този човек ooooh!

# 44
неее тя работеше в едно заведение и помогна на Сет да почне работа там и падаше голям смях понеже го мързи и не е работил никога  Joy а и нали живееха заедно по едно време с Мариса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт