Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе Влъх туй девойче от подписа ти се съсипа да пише тая бомба ...милото то  Joy
Ми чака си я да гръмне  Joy Joy
Разликата била ,че това били фрагман,а онова трийзър,с няколко секунди имало разлика,ууууу то голям праз,и ние чакаме тука ,аз ще си счупя пръстите да щракам  ooooh!

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Те кое им е новото в тоя фрагман,че аз нещо не видях по-различно от стария   newsm78
Има малко там дето си оправя сакето Mr. GreenНамерете разликите Heart Eyes
Биб, Heart Eyes май чепика му е на заем от Ръза-бей. ТоА проект май ще е нискобюджетен...чини ми се, че ползват инвентара на "АФК". Само имението сигур е платено...ако не е то бадява. Joy

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 63
   Hug Hug Hug     

Heart Eyes Heart Eyes

# 64
# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тъкмо щях да пльосвам и 2-та ама Иввето ме изпреварила  Mr. Green

# 66
  • В света на мечтите... ❤
тука вече перчемчето е бомба  Mr. Green

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Че и ухааа написали  ooooh!

# 68
Тука вече я докарва визията на гимназист  Peace  Heart Eyes

# 69
Хади и на любимката една нова  Mr. Green

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Офффф мен нещо с тая каска на главата ни мъ кефи ,тия прически хич не ги харесвам,да ти стърчи косата от всякъде ,иначе в лице и в телце си ми е перфе  Heart Eyes Heart Eyes

# 71
  • в подножието на планината
Е, браво на тях..  smile3501 пуснаха нови снимки на Ча, за да зарадват феновете, че от последните новини доста се бяха отчаяли... Laughing

# 72
Все избягвам да задавам въпроси,за да не ви връщам назад към неща,които вече сте коментирали,но този път...Спок не търся 44 еп...
Сега щом Чагито снима нов сериал,значи "Пътят на Емир'' е свършил,но има ли последен епизод или просто е спрян (знам ли заради нисък рейтинг).
И тук ми е малко объркано....първоначлно са смятали два сезона да има "Огледален свят" и впоследствие решават да продължат,но тъй като Хазал почва друг проект я убиват ...или си е било замислено Ферия да умре  newsm78 newsm78 newsm78

# 73
Хайде и на бялата оградка едно фото  Laughing

# 74

Общи условия

Активация на акаунт