Отговори
# 315
Кой спеше го няма,сега ще прибавяме и останалите,кой тук ще си избира,кой го няма ще си го насосаме ние  Mr. Green

Ирче,
нерде съм аз, бе джанъм  newsm78

# 316
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Това, че на Дениз Уур мъжът й е рекъл нещо в туитър не значи нищо. Евала му, че подкрепя Ча, но аз в две телевизии я видях новината за кокаина. Редно е ако няма нищо поне в една да се спомене и това. Искам да кажа, че ще се успокоя и зарадвам когато го видя в някакъв медиен източник, а не в туит на приятел.

MamaJo, това дето го питаш всички искаме да го знаем, ама ...  Mr. Green за сега сме само фенове на т.нар. Конспиративна теория. Постой малко с нас в темата и ще усетиш нещата. Peace

и 10 нови отговора  ooooh!
Не знам колко трябва да се вярва на медиите мац...ето пример:
Когато задържаха Кеню при акцията от преди няколко дни 5, 6, 7.08, всяка вечер гледах хаберите по канал Д, Шоутв, Хабер-тюрк и тн. На всякъде на 7-ми вечерта съобщиха, че Кеню и компания остават в следствието, че цяла нощ са давали показания... В репортажа дадоха, как ги мандахетцат по некви бусове насам-натам.
На 9-ти вечерта пиша тук и вие казвате , че Кеню е вън от 2 дни... Rolling Eyes
Е, на кой да вярвам сега...пък и аз си вдявам турски достатъчно за да не се изгубя в превода.

# 317
# 318
Иркатааа, честито, леко и беаварийно шофиране!

Това да ви напомня на някой  newsm78
Скрит текст:
"Дали най-голямата ми грешка не бе страхът от грешката?
 Тоя страх да не сбъркам! Той спъваше всяка моя стъпка, запушваше всеки мой порив,
караше ме все да спирам сред път.
Страхът от грешка предизвиква верижна реакция от грешки. Аз бях изгубила себе си.
Постоянният страх от грешка е най-опасен климат за младостта.
Защо пък нямам право да бъркам? Аз бях много млада.
Можех да си позволя смелостта да сгреша."

"Пътуване към себе си" - Блага Димитрова

Манка,  Hug  bouquet, Мег Райън ми е любимкааа!

# 319
# 320
  • София
Ирче абе на ново ли ще ни киприш  Mr. Green яз може ли да се разменя с някой  Mr. Green ни ща да съм фермер  Joy Joy

# 321
Ирката Hugчестито  bouquet и да вземеш и кормуването Heart Eyes

Манка Heart Eyes  bouquet

Вяра те само местат часа на Гришо #Cussing out като излезе ще пусна линк Laughing за сега е от 10 и половина Peace

# 322
Ирче абе на ново ли ще ни киприш  Mr. Green яз може ли да се разменя с някой  Mr. Green ни ща да съм фермер  Joy Joy
а са де  ooooh! това да не е концерт по желание  Crossing Arms копай там и не се оплаквай  Joy

# 323
  • София
а са де  ooooh! това да не е концерт по желание  Crossing Arms копай там и не се оплаквай  Joy

Ааа ама ни ща  Crossing Arms мазоли ша ми излезнат  ooooh! аз искам да съм едно с китка на тиквата  Mr. Green Mr. Green

# 324

Туй за Ренката  Hug
Скрит текст:
newsm51 колата за теб Hug

# 325
вайй ударете ме с един тиган да ми дойде акъла ooooh!

Айде, Вери, да ти дойде акъла  Joy

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 22:18 от Латинодивата

# 326
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Седа тука и два дена чакам някой да ми каже аз коя Смърфиета съм... Rolling Eyes
Що така се получава или просто свършиха местата?

# 327
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизу, абсолютно съм съгласна с теб. Все пак медии го съобщиха - медии да го отрекат! Peace

Никой не давам да ме бара! Naughty Аз съм с цаките и книгата. И камичето отпред си е мое. smile3516

# 328
  • София
Седа тука и два дена чакам някой да ми каже аз коя Смърфиета съм... Rolling Eyes
Що така се получава или просто свършиха местата?

Зизи Ирката ся ви кипри вас  Mr. Green  Joy Joy

# 329
quote author=very89 link=topic=733158.msg25898975#msg25898975 date=1376392894]
вайй ударете ме с един тиган да ми дойде акъла ooooh!

Айде, Вери, да ти дойде акъла  Joy

[/quote]
е благодаря ти се сети  Mr. Green аз са опраих вече сега задулу ме тупна по главата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт