Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Габунче оти си се разтупала рано сабах да не си си у вас  Crossing Arms  Joy

Тц, у студиото съм  Joy Joy

Верче  Hug

Илде  Hug

# 691
малеее тая телевизия откачи  ooooh! може ли гледам си нова аз и изведнъж картината ми се разпадна и се появи канал Д  Joy и сега нямам нова  Crossing Arms

# 692
Вярче, честито за канал Д  Joy

# 693
  • Под Сините камъни

# 694
Вярче, честито за канал Д  Joy
е няма що  Mr. Green нямам звук  ooooh! ooooh! #2gunfire

# 695
Мараба,

С удоволствие си пия фемирското кафенце и се смея, и забавлявам на снощното СМЪРФ парти и аз като слънчицето имам един задълбочен коментар и анализ
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Рени, честито авче, ама много си готинко, не знам как ще ни вкарваш в правия път, вчера 2 теми, а от септември не знам  newsm78
Аз ще подсигурявам торти, не се притеснявайте, поне в това мога да помогна, щото тука ми развалят рахата  Mr. Green, шефката ми звъни това направи, онова, а не ЗнаИ че аз имам 30 страници да чета и анализирам  Joy Joy Joy

Вярче, много хубави снимки на Чучулигата, с кой кабелен оператор си та гледаш туркиш ТВ  newsm78
Скрит текст:
В София има ли оператор който да дава турски ТВ

Габи, трежъра от 52 еп чок гюзел  newsm51 newsm51 newsm51 и аз един "остър" въпрос, кво е трежър  newsm78, един от колажите в туити е просто прекрасенннн  bouquet

Кали,  да ти е жива и здрава малката принцеса, много радост и щастие да ви носи, пожелавам и мнооггго късмет! Весел празник!

Хайде до по-късно в новата тема   bouquet

# 696
Джейни какви снимки бе джанъм  newsm78
не съм с никакъв кабелен оператор хващах само Бтв,нова и канал 1,но от няколко дни хващам и други тв,а днес и канал Д ми се появява но нямам звук  Mr. Green то от толко турчорля тука остава и да не хвана туркиш канал  Joy

# 697
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън (нищо,че е обед вече  Laughing) смърфетски диспансерки  wavey  Hug  Hug  Hug

Кали Честит Рожден Ден на малката ти принцеска,пожелавам и много здраве,безпроблемно и много щастливо детство и само радости да ти носи  nbirthday   party041  nbirthday  Tada

На всички смърфки пожелавам една хубава сряда,изпълнена само с радости  Hug  Hug  Hug

Даже и ФЕмир се заразиха от тези смърфове  Mr. Green

# 698
Кали да ти е жива и здрава рожденичката нека ви радва много.  bouquet Hug

# 699
  • Още у мъглата ...
Мараба,

Габи, трежъра от 52 еп чок гюзел  newsm51 newsm51 newsm51 и аз един "остър" въпрос, кво е трежър  newsm78, един от колажите в туити е просто прекрасенннн  bouquet

Хайде до по-късно в новата тема   bouquet

Джейн  Hug А, мерси за "трежъра", ама не се сетих как беше думичката за фрагман на турски, та си го кръстих по диспансерски (пак с "т", де)  Joy Joy
Иначе трежър на английски нъл е съкровище, трезор  Mr. Green
Кат си помислиш  newsm78 Ми фрагмана си е като съкровище за фена  Mr. Green

Джейн, аз всичките колажи, които пускам в туити, вече съм пускала тук, ама ти за кой говориш newsm78

Дани  Hug

# 700
Габии, с твое позволение го слагам, ни го видях тук   bouquet от туити

Иначе знам кво е treasure, ама понеже тез думички тийзър, фрагман, и още една имаше, скоро ги научих какво точно означават, викам сигурно и трежър има друго значение  Hug

Вярче, ми едно момиче в другата тема е сложило снимки, не знам дали са от сета или рекламни, ама много си тичат наште хора  Laughing

# 701
Джейни на мен нищо не ми показва там тц тц явно мамата се гаври с мен  Crossing Arms

# 702
  • Още у мъглата ...
Габии, с твое позволение го слагам, ни го видях тук   bouquet от туити
Скрит текст:

Иначе знам кво е treasure, ама понеже тез думички тийзър, фрагман, и още една имаше, скоро ги научих какво точно означават, викам сигурно и трежър има друго значение  Hug

Вярче, ми едно момиче в другата тема е сложило снимки, не знам дали са от сета или рекламни, ама много си тичат наште хора  Laughing

Джейн, радвам се, че ти е харесало  Heart Eyes Ти пък и позволение, няма проблем никакъв  Grinning
Меткала съм го със сигурност тук, аз там пускам и разни старички, а ако са нови, винаги на първо място си ги пускам тук, не изневерявам аз  Grinning Heart Eyes
А, сега видях, на 10 юни съм го правила, бая отдавна и забравен, та ся е като нов  Laughing

Ми още не мога да се сетя за онази думичка, ама трежър си ми харесва  Laughing

# 703
  • Още у мъглата ...
Джейни на мен нищо не ми показва там тц тц явно мамата се гаври с мен  Crossing Arms

Верче, за кои снимки говорите  newsm78, че нещо релето ми не може да зацепи  Mr. Green

# 704
  • Още у мъглата ...
Аз да сложа тази, много си тичат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт