Отговори
# 675
  • Пловдив
Добро утро сладурки  Hug
Галя  Hug Ирка  Hug Не Да  Hug tweety  Hug

Позагубих ви малко , ама нали ни расте зъбче и пусто не избива още  #Cussing out , и е някакъв кошмар в къщи  ooooh! . Днес сме и на изследване дано всичко е наред  Praynig , апа сме и сополиви още та   ooooh! ... отклоних се от темата ама да си кажа !!

Та така , аз вече съм изгледала целия филм  newsm44 , уникален филм просто !! Много турски филми съм гледала , фаворит ми беше ''Забраненият плод'' , обаче ФЕмир  Heart Eyes ме грабнаха още от 1вата серия . Имам малко пропуснати серии от 1ви сезон де , ама ще ги изгледам и тях сега ( гледах си редовно , ама като родих , докато свикна кое как  #Crazy , и малко го позагубих серияла ) .
Голяма любов изживяха , през какво ли не минаха и накрая ..  Confused . Най - грозното ми беше че след смъртта на Ферито , никакви спомени не дават  Crossing Arms . Единствено даваха как Емир страда !! Там баба Раза и останалите все едно нищо не е било ... довлече се тая млечна щерка  Sick , супер антипатична ми стана още като я видях ! Даже за пръв път се радвах на Сехерката като я нарежда  Laughing .
В ПЕ , пък съвсем забравиха Ферия .... Това изобщо не ми допадна  Naughty , там имам чувството че гледах друг филм със същите артисти ...........
Абе като цяла филма си е ПРЕКРАСЕН  Heart Eyes , ама края не ми допадна изобщо !!!

И тук е момента вече като изгледах всичко , отново да БЛАГОДАРЯ на всички ви за положения труд за сериите  newsm51 newsm51 . Без вас още щях да се мотая с БТВ-то  ooooh! ............
Вие сте прекрасни момичета  Heart Eyes , въпреки че не съм толкова активна като вас , ми е супер позитивно да си ви прочета  Heart Eyes , идва си ми настроението !!!!!!

Целувам вии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
[/i][/color]

Напълно съм съгласна с теб  newsm10
Даже аз ПЕ не съм го изгледала още до края, някак си не го чувствам като продължение на ОС.
И на мен ми липсваха спомени с Ферия  Sad

# 676
Добро утро, смърфиетки! Hug Hug Hug

Как сте днес? За всички ви има гуш Hug hug и цунки  love001

Рени, Hug за новата тема newsm51  love001 hug но ти си знаеш Laughing

Ирка, Hug честит подпис, смърфиетски диспансер, много сладък Heart Eyes Да попитам има ли ме мен, въпреки че не съм от най-редовните лудетини Joy

Рени, Hug честито аватарче Heart Eyes да не би това да си ти от на Ирката смърфиетския диспансер?

Силве, Hug честит рожден ден, малко на патерица! nbirthday Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!

Ирката, Hug честито за листовките, успех на кормуването

И да ви почерпя, че днес моята малка сладка госпожица става на 1 г.
Скрит текст:

Хубав слънчев ден с много усмивки и положителни емоции! Hug Hug Hug

# 677
Добро утро Hug Hug Hug

Галя  bouquetИрка  bouquetБъни HugТуити   bouquetНеда Hugдо правилен извод си стигнала с Коч Laughing
Кали Hugаз съм Laughing

Честита годинка на малката Heart Eyesмного здраве и късмет Hug

Хубав ден Hug

# 678
Юпииии, намерих начин да влезна за малко при Вас. Party
Кали,
Скрит текст:
честита първа годинка на вашата принцеска, да расте здраво и обичано дете.
От сета на ASK.Hakan ve Hazal.

# 679
Наде Hugпечеш се гмуркаш се Party Party Party

# 680
Наде Hugпечеш се гмуркаш се Party Party Party
Мдааааа, Hugвсичко по реда си.
Очаквам новите им проекти за да ги видя в ново амплоа, но на моменти много ми липсват ФЕмир и тръпката, и емоциите по първоначалното гледане на сериите онлайн.

# 681
  • София
Кали,Честита ти рожденничка Hug!Да ви е много здрава,щастлива,да има прекрасно и весело детство Hug!
Наденаслаждавай се на морето и заради нас,колажът е прекрасен Hug
Добро утро и на другите Hug

# 682
Рени, Hug Наде, Hug Линко, Hug благодаря ви сърдечните ви пожелания! newsm51 hug

Наденце, Hug радвам се, че си изкарваш страхотно на морето, почини си и максимално се наслади на почивката  Hug

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 683
Добро утро скъпоценни  Hug

# 684
  • Още у мъглата ...
Добро утро, смърфиетки  Hug Heart Eyes

Хайдеее, който не е станал  Joy Joy

Да пийне кой каквото си пожелае  Grinning
Скрит текст:

Малко пайче  Grinning
Скрит текст:

Усмихната и щастлива сряда  Heart Eyes

# 685
Габунче оти си се разтупала рано сабах да не си си у вас  Crossing Arms  Joy

# 686
ааа гюнайдън на диспанера Blush Blush Blushбая сте сЪ смърфили бугедже Winkтенкю за кайветата,ама кавалтъ йок Simple Smileгладни ли шЪ седим бе еййййййй Winkади чабук да ви нахранЪ
Скрит текст:

ади айфет олсун,чИ на мускул нИ сЪ кара 'ич Hug Hug Hug Hug
Кали  bouquet  bouquet  bouquet живо и здраво да ти е детенцето,и много да те радва Blush Blush Blushнай-накрая и първа снимка на Хазал от сета,па макар и в гръб Wink Wink Wink
малеееее и йени тема вар Blushн'имой вЪ догонва човек Simple Smile

http://www.medyatava.com/haber/warnes-bros-yetkilileri-turkiye-d … s1WLXMW4c.twitter

ади дур Simple SmileчИ сЪ забравям к'ат започна с Фемир  Hug Hug Hug

# 687
  • Още у мъглата ...
Кали  Hug
Да ти е жива и здрава малката ти принцеска   bouquet
Да е щастлива и да те прави щастлива  Heart Eyes
Скрит текст:

# 688
 Hug

Кали,да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва  Hug

# 689
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Ей, осмърфихте темата... Laughing

Габи, Hug как да не се събуди човек с тази гюрюлтия... Joy

Гале,  bouquet Туити,  bouquet Ирка,  bouquet пийвам си от кафенцата! Laughing

Кали, Hug честита годинка на дъщеричката ти! Да расте здрава и щастлива и да ви радва... Heart Eyes

Наденце, Hug радвам се, че си изкарваш страхотно на морето... Heart Eyes

Клоди, Hug Линко, Hug Вани, Hug

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт