Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 61

• 45 612
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Мариетка,страхотно си се справила.Представям си колко е било вълнуващо и интересно за децата.
Сякаш вчера и моите бяха в първи клас,припомних си всичко и ми се насълзиха очите.
И днес с голямата беше вълнуващо,ново у-ще,нови деца.Аз отидох с нея,но се оказа,че ми е оправно детете Laughing събра си целия клас.
Отплеснах се пак,ще ме извините Embarassed

# 691
Здравейте на всички.
Успех на всички дечица днес.  Hug  Heart Eyes
Нели, Мариетка честит празник момичета .Нека през цялата година да се радвате на добри дечица изпълнени с желание да научат нови неща.   bouquet
Мариетка, страхотна стая.
Аз бях обещала да показвам разни неща обаче понеделник ми е толкова скапан ден че няма на къде повече. В неделя лягаме късно, а в понеделник едва ставаме сутрин.
Ето една красавица за тези които не са я видели.  Heart Eyes

И малко  обещани неща ( по късно ще махна последната снимка)
Скрит текст:

Хайде още малко Бг снимки, да не кажете че само немски показвам  Hug
Скрит текст:
Стара Планина ( тук в подножието си ходя всяка година )

Язовир " Жребчево" и Средна гора

Лек ден на всички.  Hug

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 23:33 от Хексилина

# 692
  • Пловдив
Трогнахте ме...просълзих се чак (уж съм пич по принцип). За всички голяма  Hug
Мариета, стаята е станала страхотна, браво!

На малкия утре ще е първия учебен ден.
Скрит текст:
Днес пак сновахме между лекаря и детската градина докато оправим документите. Не е в нас проблема, а в лекаря  ooooh! При второто отиване към градината Непослушко взе да мрънка, че искал вече с раничката да ходи там и да влиза вътре, и да яде вкусни манджички.....чак ми стана съвестно, че толкова го разкарвам това дете.  Sad
И една забавна случка- чакаме за доктора, а там две ученички, след тържеството (някакви бележки им искат явно). И двете на 9год, запознават се "Ти как се казваш?" -"Хриси, а ти?" -"Вики"  Joy много сладко съвпадение-познайте за кого се сетих  Wink

И за да съм все пак по темата- две саксийни цветя измежду букетите на майка ми за първия учебен ден

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 17:47 от t_tabakova

# 693
Табакова
Скрит текст:
(класната ми в техникума се казваше така  Heart Eyes) и ние сме от утре на градина. Просто днес не ни били включили във "требването" (много странна дума). Меко казано побеснях, понеже ме прокараха с баткото и детската количка по невъзможен терен за "шофиране" и накрая ми го сервираха това  #Cussing out Хич не съм очарована къде си пращам детето, но се надявам да греша и всичко да е наред. Нещо съм много предубедена към тази градина, а вариантите за друга са жестоко ограничени  Tired

# 694
Честит първи учебен ден на всички действащи учители! Hug
Да ви е лека годината, с много усмивки!
Много ми липсва на мен 15 септември, още повече 24 май.

Мариета, браво, страхотна стая! Децата сигурно са били много доволни. Grinning
Хекси, много красива бегония! Обичам жълтите цветя, особено хризантемите.
midkoo и той на жълта вълна. Grinning
А какъв домат! Тук понякога купувам зеленчуци от производители, ама не могат да докарат вкуса на нашите домати. Все едни такива безвкусни, нямат мирис, не са сладки.

Аз да се оплача - котето вилняло вчера(почти цял ден беше само) и успяло да събори една саксия с дифенбахия. Цялото цвете беше начупено. Сложих някои от клончетата във вода, но по-голямата част изхвърлих.
И за да не съм назад с материала, веднага се почерпих с друго цвете. Mr. Green
Но не знам как се казва newsm78 Нищо не пише на етикета.
Малко помощ?

# 695
  • при късмета
Здравейте,
надявам се да ми помогнете. Имам многогодишен градински карафил и не знам как да го размножавам. От чепки тази година не успях, защото ми бяха казали, че се размножава след като прецъфти. Не се хванаха и може би защото много млади чепки се опитах да разсадя. Май трябва догодина да отделя някое с дебела дръжка  newsm78
Прибрала съм семена от прецъфтели цветове в хартиен плик, дали ще тръгнат напролет ако ги засея? Кога да ги засея? Ето за това става въпрос

Скрит текст:
Някой, ако знае ще съм благодарна за отговор! Искам още едно съндъче да си засадя, миришат невероятно.

# 696
  • Бургас
Много слънчева страничка,жълто,червено  Heart Eyes
Изма,не мога да помогна,не се сещам какво е,ако ми светне нещо ще пиша.
За карамфила,семената март месец на разсад.

# 697
  • при късмета

Т.е. да ги засея по-рано, че март да са станали на разсад, нали! Благодаря!

# 698
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, момичета мили Hug!

# 699
  • Бургас

Т.е. да ги засея по-рано, че март да са станали на разсад, нали! Благодаря!
Извинявай,то от бързане така,февруари -март сееш семената,разсада на постоянно място април -май.

# 700
  • Талант на 2012,2013 г.
Мариетка без дъх ме остави. Така ми се прииска да съм отново дете и да седна там на чина... сред аромата на новите книги... Еееххх... Confused

# 701
  • в огледалото на живота
Спорна и щастлива  учебна година  на всички!
Нека всички ние -
учители, ученици и родители,
си пожелаем една успешна и пълна
 с преобладаващо хубави моменти година!
На  всички тези които се грижат за нашите деца,желая от сърце много сили,кураж и оптимизъм;много успехи и вдъхновение!

Големи вълнения бяха и за мен днес:
Скрит текст:
Със свито сърце си оставих дребосъчката в градината.За моя изненада нямаше абсолютно никакви проблеми.На обед когато отидох да я взема,милата искаше да остане да спи с децата.Щастлива и радостна си я прибрах и вечерта...Вълнува се много и сега и все ме пита дали и утре ще остане при децата...дай боже и занапред да е така..
Ето я и нея...с букетчетата за госпожите и много сериозна ,че закъсняваме ....

Ще махна снимката по късно.
Табакова,много късмет и щастливи мигове пожелавам на Непослушко  Hug
Агнес,на Зар също късмет желая на новото място.Дано майчиното сърце не те подвело  Hug

Хекси, Heart Eyesкрасота...
Мариетка,просълзи ме със снимките си...  bouquet
Нели,за теб   bouquet
За всички в тази прекрасна тема една голяма  Hug

# 702
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...И за да не съм назад с материала, веднага се почерпих с друго цвете. Mr. Green
Малко помощ?

аглаонемa?

# 703
  • София
Izma, това е Аглаонема.

# 704

И за да не съм назад с материала, веднага се почерпих с друго цвете. Mr. Green
Малко помощ?

Това не е ли аглаонема с розова окраска,аз скоро си купих розова от Баумакс и много прилича на това цвете

Общи условия

Активация на акаунт