) И грах има и още колко неща мога да и дам, вместо тоя пащърнак дето не съм го чувала даже
Ще взема да питам пак докторката преди да са свършили пресните плодове и зеленчуци. А плодовете и кашата по кое време на деня даваш/давате? Аз плод още не съм и давала. 

. Готова е за дискотека
.
, и аз и ММ бяхме там , той нещо ми каза , аз се изнервих и заспорихме , и хоп поглеждам към дивана и я виждам как се изтъркаля и пада ама за секудни , нищо не можех да направя . Падна си на ръчичката , ама не е плакала много , гледах я , видимо и няма нищо ( да не чуе дявол пу - пу ) . Та така .... абе то няма как да минем без инциденти ама още са много малки душички
?! Това за пръв път го чувам. Нали за това се казва захранване - да въвеждаш постепенно всеки зеленчук с по 1-2 лъжички и да наблюдаваш дали ще има реакция. Аз съм давала и карфиол, броколи, грах, домат, целина ...... доста зеленчуци и се понасят доста добре. От никой няма реакция.
. На мен ми се стори ужасен, ама той си го яде
. След като сама си реших проблема след телефонни разговори, успях да ги убедя, че не мога да чакам за ремонт 3-4 дни. Издействах си още на другият ден да ми дадат нова помпа. Като отидох да си я взимам ми изкоментираха - "Видяхте ли колко бързо реагирахме?". Все едно те са свършили неща
! Не ми се разправяше да и обяснявам на тази, че всичко аз си издействах. Но освен, че не им се работи са и нахални. Просто всичко трябва сам да си вършиш, ако искаш да ти обърнат внимание. 
пък ако има нужда и аз да се включвам
...ееех,размечтах се.Може би,защото едни приятели без деца са си в града и като ги гледам как леко си живеят и как си планират къде ще ходят на екскурзия на мен ми се прииска онова безгрижие....
)))Да си изкарате много весело на концерта! 
.И ние паднахме преди време и доста си порева детето,че се плъоцна по нос
,че беше и сънена...въобще голяма драма,ама преживя го
)))Днеска пак щеше да се търкулне,ама я хванах на ръба

не разбрах...
,водех си дневник и стриктно спазвах всичко!
.Сега я давам повече на интуиция....Наблюдавам си детето и ако нещо и харесва-давам й,Гледам все пак да спазвам някакъв ред и да не прекалявам разбира се.И ние смучим от много време разни плодчета,а сега свекърва ми и прави и по малко гроздов сок.И наистина,както и tanya_ki казва,нека поемат и малко витамин Ц децата,защо да не използваме сезона,всичко е прясно,свежо и в изобилие!Пък са вече и на по 6 месеца бебоците,не са сукалчета новородени!Едно време нашите баби и дядовци да не би да са имали списък с храните за захранване...Представете си-момата копае нивата и си дума
"сега на обяд ще взема да дам 2лъжички пъщърнак "(от Niki',че ми стана смешно,и аз като теб не го бях чувала това,дорде не почнахме захранването
)....Не,разбира се,давали са им да гризкат коматче хляб,щом са можели да си го докопат...кеф ти глутен...кеф ти каквото има на масата
Така си мисля аз,пък знам ли,ако изскочи някой старобългарски наръчник за захранване да ме прощавате

...Българско обслужване "на ниво"!За промоции да ти кажат и дума да не става! 

Много изморително,бе ,мила!Туй хубаво столче да не ви остане само за украса!Дано не!Новите пюрета давам по 3-4 лъжички отначало,после старото...Включвай плодове,използвай сезона!Аз почнах захранването на баткото с Гербер-морков,много му беше харесало!
))Поне да ходя да се наспя...Айде,целувки!
А за безгрижието - аз си мисля, че е въпрос на организация (не съм ли оптимист
) - имаме приятели, които си водят и бебето с тях на сърф, с кемпери и т.н. И ние сме на тая вълна с ММ, но като видяхме колко струва един кемпер и направо ни се изправи косата...
Ако някой знае сайтове от чужбина, да потърсим и там - да помага 

) И грах има и още колко неща мога да и дам, вместо тоя пащърнак дето не съм го чувала даже
Ще взема да питам пак докторката преди да са свършили пресните плодове и зеленчуци. А плодовете и кашата по кое време на деня даваш/давате? Аз плод още не съм и давала.
.
. Момичето е готово за концерт хихихи. Дано да не разбере къде ще ходите довечера, че да не ви се разсърди
. На Калоян му излизат, ама за няколко часа си минават. Е, щом са минали без някаква по-сериозна намеса, значи не е било сериозно положението. Дано да нямате повече такива случки
!
. А в конкретният случай - от какъв зор ще ми казват, че ще чакам 3 дни за ремонт
?! Аз да не съм си платила 170 лв за помпа, която поради тяхна вина не работи и като нищо да ми докарат мастит .... не са познали. Иначе давали оборотни детски колички, ама нямали практика да дават нови помпи
! Така ли?! Ела да ме видиш като се наежа каква ставам
! Само им казах, че не съм съгласна с тези условия, врътнах се и излязах. И от там ги почнах. Тъй като беше края на деня и не успях да действам бързо, така че още същият ден да си имам нова помпа, но за другият път стана. В същото време натресох една вътрешна проверка на персонала на магазина и им дадох няколко препоръки как трябва да се държат като предлагат такива стоки.
.