не мисля, че е проблем. Доста мами слагат захар във водата на бебоците дори! А и давайки плодове, даваш плодова захар в чист вид... Не казвам, че е най-доброто за бебето, но не мисля, че трябва да се избягва, като солта...
И аз съм същата работа - но не ми пука - днес бях решила да й дам диня, т.е. сок от диня с лъжичка, но не си намерих лъжичката... нали не сме я ползвали откакто спряхме капките за колики... 
че ми свършиха и кивитата, иначе щях сега да изям 1-2...
просто ужас беше ... много се разстрои. затова от утре - баня в 20:30 максимум и това е.
!
! Мисля, че колкото повече четеш и се допитваш за мнения, толкова повече ще се объркваш и ще се чудиш кой да послушаш
. И нашите родители са пораснали, и ние сме израстнали с други методи и нищо ни няма. Не смятам, че трябва да се издребнява толкова много
.
! Вчера не беше акал. И днес преди обяд си викам да му дам едно пюренце от сини сливи (това на Гербер най му действа и много го обича). Омете си го нашият на бързо и след около 1-2 часа свърши работата (малко твърдичко, но добро като количество мале, че живописно го описах
). После заспа и добре си дремна. Стана и му давам вече обедното зеленчуково пюре. Към края вече нашият започна пак да се напъва. Брейййй, очудих се! По принцип ака по веднъж, днес два пъти. Е, хубу си викам! Айде да си дояде пюрето и ще мием пак дупе. И нашият си яде и напъва, яде и напъва, ама сериозна работа. По едно време като си вдигна ръката, какво да гледам. Нашият напълнил шезлонга
!!! Лошо ми стана! Ми сега?! Започнах едни размисли как точно да го взема, да му махна памперса и да го измия. ММ спеше. Огледах, огледах, мина ми през акъла да го завлека барабар с шезлонга в банята и директно под душа, ма щеше да стане още по-голямо мазало. Събудих ММ и му викам - ставай, че имаме тревога. Калоян замаза пейзажа и се чудя от къде да го подхвана. Аааа да не забравя да ви кажа, че шезлонга не е наш, а на приятели и трябва да го връщам. Еййй вдигнах го дрисльото и както е облечен право в банята. Добре, че на шезлонга съм сложила протектор, та той спаси положението - нямахме поражения на шезлонга. Е такова чудо не ми беше спретвал Калоян
.

, малки сладки дечица . После тийнейджъри пяха , танцуваха , и на края моля любим рап певец Криско
. Аз да ви кажа заради него отидох
, ММ не обича такава музика , и хич не му беше приятно , ама заради мен остана до края !! Аз пък обичам такава музика , а пък още по малко Криско ми е любимия певец от бг-рапа . Е в крайна сметка всеки си има предпочитания за музика , така че никой не може да съди друг за това какво слуша или гледа
.
. Братовчедка ми е на 12 години , и тя беше и тя барабар с всички , абе голям смях беше
. Полиция има не може да удържи децата
. Е в крайна сметка се върнах , нямаше смисъл те го качиха в колата и не можеше да имаме допир до него
. А днес от празника и взех едно кученце , като го пуснеш на земята и ходи и лае , само че като се прибрахме тя спеше , така че утре ще видим как ще реагира на него . Ама предполагам ще се радва , защото много и харесват тия свирещите играчки . Имаме една калинка където пее и на колелца все едно въври , и много и се радва и на нея !
, само че не всеки път като искаме го прави , различно , понякога си седи сама и си вика браво с ръчичките
!

. А сол , мисля че все пак по малко може да се слага , да свикне детето с вкуса и колкото и да е солта придава вкус на яденето ! ( това е мое мнение де )
. Било то в магазина , пазара , кафето или т.н. .
. Е са например , проходилката я купихме още Габи беше на 2 месеца , то ММ я купи подарък , и понеже има едно където като го натиснеш свири и свети , и тогава си работеше . Прибрахме я , не сме я ползвали , и сега като я извадих - не работи , викам сигурно батериите , сменихме ги и пак не става , сложихме други и пак нищо . Писах в страницата на фирмата дадоха ми телефон , звъннах - няма отговор , и така няколко пъти , в различни дни . Писах пак , и ми отговориха че до 20ти били почивка тия , да звънна след това . Та т.е. след вторник пак ще ги търся , да ми оправят проходилката или да ми я сменят , да си решават , пари сме давали и искаме качество , а не 2 минути да работи , и после айдеее , и ако мине номера
. Длъжна няма да им остана
!!

, вас пак ви е било интересно 
. И днес да беше с нас , пак щеше да спи сигурна съм , няма проблем тя ! Което е страхотен + за нас !!!!!!!!

А грах какъв даваш? Пак ли си имате домашен или консерва? Защото освен домат друго домашно няма. Ще търся от бабите по пазара, но ако не намеря от консерва ли да и направя грах?
Миех и шишетата и сестра ми вика изяка се. Надникнах от едната страна на памперса и викам няма ако, дигнах ръчичката и да видя от другата страна ииии
дрешката оакана, одеалцето което и слагам под краката, за да не ги блъска в шезлонга като рита и то и шезлонга също (ние нямаме протектор на него). Метнах я на протектора за преобуване, съблякох я, обърсах, измихме дупето, сложихме чисти гащи (така викам на памперсите), облякох я и я връчих на сестра ми да си играят. А аз изпрах на ръка поръженията и ги метнах в пералнята с другите мръсни дрешки. Добре че го оака тоя шезлонг, че да се наканя да го изпера
За около 1 час изсъхна плата и опаковах пак шезлонга
Иначе и Тедито ака по веднъж на ден. Вчера 2 пъти, но това рядко се случва. Иначе от както яде тиквичка (не вярвам да е от картофа) взе да ака по лесно и по рядко и вече не се пъне толкова много. Айде стига за тия акита, че някой може да чете докато закусва
Аз, признавам си, съм малко непоследователна - т.е. потребителското ми поведение зависи донякъде от свободното ми време и настроение. Някой беше писал, че до 30 дни може да върнеш всичко - това къде го има? Би било перфектно, ако е така, но преди време бях изчела цялото ни законодателство по темата, и такова нещо не видях; даже не помня дали и в КЗП не питах. Много завидях тогава на държавите, в които го има. У нас може да върнеш (замениш) дефектна стока. Единствено при онлайн пазаруване може да върнеш всяка стока в 7-дневен (мисля) срок, без да посочваш причина за връщането. Т.е. при компаниите, които имат такава политика, това си е наистина бонус в Бг.
. Ей тези мъници стават все по-интересни
. Ама не някакво случайно, ами съвсем целенасочено и ме гледа как ще реагирам. Пак се опулил
. После като спря и аз започнах да му се плезя. Като ме видя и той започна. Ей голяма радост е сега с този език
.
! Така трябва! Ей, ма тези в поликлиниките (в повечето случаи бабичките, които стриктно следят кой след кой е) направо са ужасни. Ми много ясно, че ще влезеш с бебето. Все едно много ще се забавиш
. На бързо им запушваш устите и ги подминаваш. Успех с проходилката! Да си я оправят бе! Ти затова ли си дала парите. Аз по същата логика бях и с помпата. А и в моят случай се касае до здравето ми. Хич няма да си трая в такива ситуации - слагам ги на мястото им и това е.
. Мисля, че се дава до определена възраст, докато се израсте рефлукса. Ако не се лъжа, вие вече трябва да сте го минали този момент и да сте го надраснали. Според мен можеш да я пробваш вече с обикновено АМ, но все пак се посъветвай с педито (колкото и лоша да е).