Плаща се таксата. После на гишето даваш акта за раждане (може би и копие искаха) и квитанцията за платена такса. Разпечатват ти една бланка с много информация, на която трябва с лястовичка да отметнеш, че е вярна или да я поправиш. После снимат бебето (за целта трябва да е будно) и ви казват кога ще е готов паспорта. Ако на таткото му е абсолютно невъзможно, мисля, че става с нотариално заверено пълномощно, но не знам подробности - ние с мъж ми решихме, че ще му е по-лесно да дойде с нас, отколкото да се разправя с пълномощни. Хубавото е, че са им удължили работното време на паспортните служби, за общината обаче не съм сигурна.
Почерпете се за Тедито

Казах и че вече е голяма, на половин годинка и не трябва да плаче и те все едно ме разбра и толкова послушно си изяде пюрето
Дано вече всеки ден е така или поне по честичко

При вас подейства ли кивито?
!
.
. С нея и документите, които и ти си изброила подаваш в социалните.
. Не ще да спи сам, иска да го разнасям, направо останах без сили. Не спря да реве! От 2 часа се мъча да се приспим, но не ще да стои в кошарата и накрая го оставих да се нареве едно хубаво, после го накърмих и заспа на спалнята както го кърмих 
!!
, със спането стана ужас , не иска да спи , върти се , докато заспи и след 10мин. става
. А така хубаво си спеше от 14:30 до 17:00/18:00
.
. Сутринта е яла общо 60мл. на два пъти ги яде , после към обяд около 50мл. + няколко лъжички пюре , и то с 300та зора
. И не се сеща за ядене изобщо , ако не я прикоткам аз никаква я няма ...... Викам щом е така няма да ти давам до вечерта да видим ще се сетиш ли .. е да ама ми стана жал , викам тя вярно че ако е гладна ще заплаче и ще се разбере ама все пак .. нека опитам ! Давам и каша , и хапна няколко лъжички и пак плюе , стиска устата , плаче
. И не знам вече .... зъби ли са какво са , ама аз се притеснявам , от няколко дни е все така !!!
А също и чаршафа и пускам.Иначе имаме един голям лигавник с лепенки отзад, а не с вързанки.Него го ползваме за пюретата. И след като се наяде го изпирам със сапуна (пак бочко) веднага преди да е засъхнал и до сега петна няма (защото помня обсъждахте прахове за петна).
.
. Това моето днес се раздаде! Сега се приспиват с баща си, че аз направо издъхнах. От къде в него толкова сили направо не знам.
!
Ама сте писали,писали! 
Да ти е жива и здрава и да слушка!И да си седи на хубавото столче докато яде(супер,че вече й харесва 
.За пробиотиците,дето викаш-ти докато се начудиш и ще му мине на Христо
Аз дадох предния път 1 капка биогая и това беше.На баткото съм давала биобаланс май беше...Иначе има доста-Линекс бейби,Лакто4...можеш да питаш и да си избереш нещо по-евтинко от аптеката.Мисля,че все ще има ефект.
.Голяма работа като малко са се поомецали децата,явно добре си хапват
Ама сте скици
!Представям си само.Утре и аз ще пробвам да видя ще има ли реакция !Eх,тоз Калоянчо,бе,опасен... чар .. ще е май
Още от малък.
(моята физиономия до тука беше
)Пак мрънка от време на време,но като цяло съм доволна.
пък децата като се осъзнаят и без това ще искат,не бързам с нея.Пюретата според мен няма смисъл да се овкусяват,нека детето да свикне с истинския вкус на нещата.Не е задължително всичко да му харесва
Ники',мисля,че можеш да слагаш масло,нали нямате някакви алергии в рода?Наистина е полезно и бъфчето беше писала за това.Вземи си някое хубаво,чисто масло,мисля,че ще и хареса
Патладжана според мен е за след годинка...
а дрешките миришат на хубаво сякаш повече.
!Много яко изглеждат!