, или аз нещо бъркам не знам .. Правя групата затворена , докато ви добавя всички , коеот означава че нищо в нея няма да се вижда ! После ще я направя тайна , и готово . Да може да си качваме снимките там спокойно !!
!!
, още дълги години любов и разбирателство мила 
. Пак сме на антибиотик
, оффффф , дано бързо и мине поне че много се измъчи !! Миналия есец антибиотик , сега пак , баси работата ... Лекарката каза зимния период всеки месец по 10 дни , сиропа за имунната система !!
.
.

. Какви са тези жени бе божеее. Аз такова чудо, с ръка на сърцето си казвам - не съм виждала. И двете ми свекърви са страхотни и винаги сме се разбирали перфектно. Каквото съм казвала, че искам да се прави с детето, когато е при тях - това са правили. И баткото го оставях от бебе при бившата свеки, и Габи сега я оставям при свеки за по два дни всяка седмица. Това вашето си е ужас направо.

Оправих го, сега не би трябвало да има негова заявка!
, окей сега те приемам

И честита годишнина на Полин!
, а за разкарването нямам думи, аман вече от бюрократщини, малко са другите проблеми в системата
Жалко, че няма никой от Варна, че да си правим заедно разходки. Много сте ми далече повечето 
Майка ми винаги ми е помагала и сега щеше да го прави и много щеше да се радва на Тедито, защото искаше внуче.
Реших само да я завъртя, че пак беше на обратно и тя взе, че се размърда и аз я до събудих. Изпи си млякото, дадох и биберона и веднага заспа пак. Тоест яде в 22:00 и 22:15-22:20 беше нахранена и заспала отново. Сигурно ще се събуди по рано, за това лягам
Лека и непробудна нощ на всички бебоци и мами

Сверих си часовника и си взех първата безглутенова каша-елда с круша на Хумана,звех и една оризова на Слънчо.Днес и дадох 2 лъжички от елдата,утре пак и така...
Еми досвидя ми се и реших да го замразя,пък после да се допитам до вас за съвет
Пък то работата не знам за срам ли е,за смях ли е,ама нищо,нали с питане и до Цариград се стигало
,да оздравява бързо ,Габи!И аз бих те посъветвала да пробваш и с хомеопатия,има и имуностимулиращи хомеопатични.Сигрно в аптеката са ви направили Коларгол,дано да ви мине бързичко нослето с него.
Дано ТМ да е в час и да ти помага...
Да ти е жива и здрава и да не взима пример от адашката за сополите!
Все така да сте заедно и да се обичкате с ТМ!:)))
В какво семейство си попаднала,ЛЕЛЕ МАЛЕ! Извинявай,че така ти пиша,ама и аз виждам,че ти си абсолютно наясно с цялата ситуация и знаеш,че си си взела мамино синче за баща на детето ти..Пък свекървата е
Нямам думи как ви се меси!
Само ти стискам палци,миличка,дано поне да успееш да си вразумиш мъжа,че да разбере какви съкровища има -прекрасна жена и дъщеря!Ако ли не,да ходи да си живее с майка си там.Аз изцяло те подкрепям-стой си у вас или там,където ти е добре,защото да най-важно е на теб да ти е комфортно!Повярвай,всяко притеснение в майката се отразява и на бебето
Разбирам те ,за това,че се чувстваш като на гости,тя така се е "изнесла",само дето не ти дава кошара да си вземеш,ми то направо да ти беше оставила наръчник "как да живееш в апартамента МИ!"
И за името-само ще ти кажа,Браво!Ама аз лично имам приятелка,която баща и я е оставил от родилното,понеже майка й я записва както тя си е решила,а не както иска свекървата 
(поне на 500 метра,моля!:)
и аз да не съм от тия кофти свекърви.Иска ми се да съм добра и либерална,ама сигурно им е много трудно,понеже цял живот си го гледал това дете и в един момент трябва да го пуснеш...Трябва да я караме полека -точно,както и d_mateva казва-с уважение и дано да не стигме до кавги.
)),че май само Леда си пече Билянка по плажа у Гръцко
))
Лекинка от нас 
Давах й калпол преди да заспи и пак мазахме венчетата, че си я мъчат и мрънка, и се буди често.