Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
Какво е Linex и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
-
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
-
Какво е Linex и как се приема?
-
Какво означават положителните резултати за IgG и IgA при изследване за хламидия?
-
Какво означава граничният резултат на IgM за хламидия?

Бременна съм в 9-та седмица и миналата седмица, след резултатите от изследванията, които ми бяха назначени, гинеколожката ми изрази съмнение за хламидии. Утре съм на кръвни изследвания и в четвъртък трябва да я посетя, за да обсъдим резултатите и да започнем лечение, ако се налага. Много ми е притеснено, най-вече защото нямам идея откъде може да съм се заразила с това, след като се предава само по полов път. Тайно се надявам да е станала някаква грешка, но май няма много голям шанс. Четох в нета за много потърпевши от тази диагноза, че едва ли не лекарите го обръщали на бизнес с лаборантите и доставчиците на лекарства и не знам какво да мисля. Надявам се моят случай да не е такъв, все пак съм бременна и не става дума само за моя живот. Благодаря ви за вниманието и извинете за дългия пост. Просто съм много объркана и нямам къде другаде да споделя... Ще пиша като излязат резултатите.
Нещо не мога да разбера