Как посрещате гостите си?

• 37 948
  • 549
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък съм впечатлена от обстановката,която показа Богиня!Изключителен стил и изящество,а в същото време и уют струи от снимката  Heart Eyes

# 346
  • Варна

Аз съвсем чистосърдечно казвам - на чай все още не съм и все още не ми идва мерака да каня.  Wink

Това е, защото си още много млада.
Чаеното парти беше за дами на възраст 70+.

Елфичка, благодаря.

# 347
  • София
Гости посрещам с две стандартни менюта.
1. пица, доставена вкъщи от близката пицерия плюс салатки и сосчета;
2. кебапчета/кюфтета/пържоли от скарата до блока.

Както става ясно, видно е, че любимото ми занимание е посрещането на гости.  Mr. Green
Слава богу, практикувам го два-три пъти годишно. Има си кръчми, ресторанти, сладкарници и много други места за срещи с приятели.

# 348
  • София
Малко извън темата, но:
Как се обличате, когато посрещате гости?

Снощи минахме набързо през едни приятели да се видим на по бира, без предварителни уговорки и наистина за 30-40 мин. Не съм очаквала бална рокля и смокинг, но ме порази това, че мацката беше с тениска с лекета, а шортите на мъжа бяха скъсани. Все пак се бяхме чули около час преди това, има време да сложиш чиста блуза и друг панталон... newsm78

# 349
  • гр. София
Не слагам кринолин, но и не стоя с домашните си дрехи.  Peace
Все пак трябва да се покаже и някакво уважение към гостите, пък били те и много близки приятели или роднини.

# 350
  • Варна
Прилично се обличам. Как иначе?!
Ако аз съм домакиня, гледам да е с нещо, което няма много хвърчащи детайли, които да се напъхат я в салатата, я в соса Simple Smile.

# 351
  • гр. София
нещо, което няма много хвърчащи детайли, които да се напъхат я в салатата, я в соса Simple Smile.

Хахахаха, с глас се смея, така нагледно си го представих!  Joy Joy Joy Joy

# 352
Малко извън темата, но:
Как се обличате, когато посрещате гости?

Снощи минахме набързо през едни приятели да се видим на по бира, без предварителни уговорки и наистина за 30-40 мин. Не съм очаквала бална рокля и смокинг, но ме порази това, че мацката беше с тениска с лекета, а шортите на мъжа бяха скъсани. Все пак се бяхме чули около час преди това, има време да сложиш чиста блуза и друг панталон... newsm78

Аз и без гости не се обличам така. Въпрос на самоуважение. Уважавам и гостите си, тоест, обличам се прилично.  

# 353
  • София
Посрещам си гостите по официален анцуг.  Peace
Отсрещната страна обикновено също е подобаващо облечена.

# 354
  • гр. София
Тони, с ръб на крачолите, нали?

Сетих се за това:

Скрит текст:
Joy

# 355
Зависи колко официално е събитието Simple Smile Но по принцип гледам да съм с нещо удобно.

# 356
  • София
гледам да е с нещо, което няма много хвърчащи детайли, които да се напъхат я в салатата, я в соса Simple Smile.
Joy
Това със соса е много цветно.
Аз и без да съм домакинята не обичам да ми се мотаят разни финтифлюшки.

Посрещам си гостите по официален анцуг.  Peace
Отсрещната страна обикновено също е подобаващо облечена.
И задължително да е плюшен, нали? Joy

# 357

Аз съвсем чистосърдечно казвам - на чай все още не съм и все още не ми идва мерака да каня.  Wink

Това е, защото си още много млада.
Чаеното парти беше за дами на възраст 70+.

Елфичка, благодаря.

Аз не съм 70+, но си обичам следобедния чай, и децата си съм научила. Хапки със сьомга, сандвич с краставица, сандвич с шунка, сконс (чаени бисквити (?)) със сметана и сладко от ягоди, петифури. Сервирам така:

На нашето семейство това ни е Коледната традиция. Първо ходим на следобеден чай в ресторанта към един хотел, а след това гледаме Лешникотрошачката. Всяка година, без пропуск.

# 358
  • гр. София
Като стана въпрос за обличане, никога няма да забравя как една семейна приятелка на родителите ми навремето като ни беше поканила на гости беше облечена много официално и с домашните си пантофи на краката.  Rolling Eyes А иначе с тежка прическа, с грим...

# 359
  • Варна
Като стана въпрос за обличане, никога няма да забравя как една семейна приятелка на родителите ми навремето като ни беше поканила на гости беше облечена много официално и с домашните си пантофи на краката.  Rolling Eyes А иначе с тежка прическа, с грим...
Потресаващо.

Общи условия

Активация на акаунт