Покривате ли си главата,когато влизате в църква?

• 23 856
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Те, вярващите, са най-милите същества  Mr. Green

# 331
Не приемам това, че религиите(масовите) проповядват това, че Жената стои по долу от Мъжа ... и никоя религия не може да ме убеди в това ... може да ми го наложи, но не и да ме убеди ... това е сексизъм, кой каквото ще да разправя ... Забрадки, мабрадки, глупости на търкалета ... Жената изнася света на плещите си и пак е по долу от Мъжа, айде, бе ... според мен тя трябва да се гордее с лика си и с женствеността си ... а не да се срамува, забрадява и да не смее да вдигне взор ...

Обзема ме някакво съмнение в тези думи...

Тебе те е обзело нещо друго да ти кажа и ... ми намирисваш на трол в темата...ама ....как да е... Wink

ПП Извинете за двойния пост! Peace

Благодаря за проявената любов към мен. Явно православните и свещениците трябва да взимат пример от теб. Защо не ги научиш?

# 332
Верту, Ко, Не! Аааа...бъркаш се .... Joy Joy Joy ... Аз си имам любими съфорумци Heart Eyes(доуточнявам - мъже) и засега ти не си от тях ....  Crazy ... имам и любими съфуромки ( ххаха съфорУмки исках да напиша).... Heart Eyes

# 333
Ти защо скапваш темата, православний?!  

# 334
  • Варна
Щото толкова може.
Където са се появили християни, все са окъкали нещата.

# 335
И още - ЗАБРАНЯВАМ ти да ползваш християнски термини, ако не си такава! Или просто, се пиши г-жа неверна...

# 336
И още - ЗАБРАНЯВАМ ти да ползваш християнски термини, ако не си такава! Или просто, се пиши г-жа неверна...

Къш бре, трол!

# 337
  • Варна
hahaha rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ти направи вечерта ми, мен. Joy

# 338
Пък аз му влизам в тона...скука ми е ... затова .... не обръщайте внимание .... Wink

ПП Кой, бе...на кого забраняваш ....

# 339

По кой начин - че държа да има ясен и непрофанизиран диалог ли?

# 340
Пък аз му влизам в тона...скука ми е ... затова .... не обръщайте внимание .... Wink

ПП Кой, бе...на кого забраняваш ....

Simple Smile -имаш свобода на словото, но не и на лъжата! Е, имаш и правото да демагогстваш. Твоя работа, но ...

# 341
И така: слагате ли забрадки, когато влизате в църква или не? Ако не влизате, тогава какво се мъчите да пишете тук?

# 342
Ще припомниш ли къде да пращаме членския внос?

# 343
Мисля, че въпросът е написан на български език, пък и не обижда никого.

# 344
Щото толкова може.
Където са се появили християни, все са окъкали нещата.
А ти каква си-мюсюлманка,будистка,атеистка или...?Ако не си християнка,няма нужда да влизаш в църква,съответно и да пишеш в тази тема.
Не мисля,че човекът скапва темата.Вие го правите.

Общи условия

Активация на акаунт